Porsche 911 (švihák lázeňský)
Brandon Walsh 19.02.15 16:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak jsem dnes chtěl být nevěrný
hlavne vypalovať ten filter pevných častic alebo čo to tam montujú, švagor minule musel "vypáliť", tak pridal do kopca samozrejme hore ho odstavila hliadka, motor vypnúť nemohol a ani otáčky nechcel nechať klesnúť takže policajt sa tam pohoršoval ako išiel rýchlo a pokutoval ho, zatiaľ čo švagor na mieste turoval motor >:D pán vodič vypnite motor, nemôžem, ako to že nemôžete, vypaľujem filter a nesmú mi klesnúť otáčky, tak to chodte do servisu keď je pokazené, to auto je nové, ja som až plakal od smiechu >:D -
woody-alien 19.02.15 08:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak jsem dnes chtěl být nevěrný
certina: Jj, taky jsem pořídil G7 a S/S je prostě ku.rvítko. Nejde jen o vypnutí studenýho motoru, ale klidně ti vypne motor hned po ostřejší jízdě. Mám Golfa cca 3 týdny ale vypnutí S/S budu muset vyřešit jako první věc. -
Brandon Walsh 18.02.15 14:46
start stop štve aj mňa, naštastie ford nevypína studený motor, včera som to zabudol vypnúť na prvom semafore sa ukázala kontrolka, začal som nadávať, potom sa kontrolka preškrtla a ostalo naštartované >:D :yes:
toledo malo taktiež pekný zvuk no ecoboost sa mi zdá, že ho prekonáva, hlavne na prvý a druhý stupeň to znie pekne aj keď vytáčať ho zatiaľ nemôžem -
certina 18.02.15 14:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak jsem dnes chtěl být nevěrný
První generaci TSI jsem měl v Octavii a za celou dobu jsem s tím motorem neměl problém, jen jsem si v servisu vyhádal výměnu rozvodové sady, pro jistotu...
Co si pamatuju tak na začátku, to bylo hodně zajímavé svezení...
Jenže pak v rámci svolávací akce byla instalována podložka pod turbo a nahrán nový soft (to všechno kvůli problémům s rozvody u TSI) a to auto už nebylo tak výbušné (v rámci své kategorie). Pořád jelo perfektně, ale byl to trochu krok zpět.
Nová generace, kterou mám teď, má zase hezčí zvuk (hlavně při startu), jde líp do otáček, je celkově příjemnější a už nepůsobí dojmem krysaříka na sterojdech.
Ale co mi pije krev je START-STOP