Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 14.04.11 09:37
« Re: VV kontra média
WL: Pozor, ja nikde nenapsal, ze pan Barta je cistota sama, ale ze tahle afera neni jen tak sama od sebe a nektere data se tahaji az podezrele a nekdo na tom ma evidentne zajem, nekdo, kdo chce "kupodivu" ovladnout vnitro ;-) A proc ovladnout vnitro, to je snad jasne i "skalnim fandum" -
Poustnik 14.04.11 01:00
Čůrající panáček se na fotosoutěž zneužít nedá, je hrozně mrňavej, kolem jsou neustále miliony lidí a ještě se tam nesmí autem, takže..... >:D
Žiju dobře, o víkendu jsem byl u moře, jen se nemůžu otáčet za holkama, bolí mě poslední dobou za krkem..... 8-s >:D -
white label 14.04.11 00:09
Vše souvisí se vším, tak proč bych si měl myslet, že nic s ODS v tom není? Dyť je to hlavní strana vládní koalice.
Naopak, věřím, že třeba Topolánkovo Toskánsko souvisí s ABL, ale nejen to...
Já si prostě od začátku té Bártovy aféry (podobně jako ty) nemyslím, že zrovna "pan podnikatel" Bárta je především a primárně obětní beránek firem, jako je Skanska a "kmotrů" ODS, prostě tak jasné a jednostranné to rozhodně není... ... ;-) -
Ronault. 13.04.11 23:08
xganga: Je ale zajímavé, že jim to tak dlouho nevadilo, že jim někdo nabídl peníze a jak dlouho jim to upozornění na korupci trvalo :-) To víš, někomu se nabídne peníze pro hlasování, jinému nohsledovi se nabídne nějaké to místečko v nějaké správní radě či komisi. Jen to si Bárta narozdíl od starých matadorů nějak neujasnil. ;-) -
Ondřej Šámal 13.04.11 22:54
Politika je špinavá už sama o sobě ;-) Osobně je mi celkem jedno, jestli v tom má prsty i jiná strana, prostě se ukázalo, jak to ve VV chodí. Mimochodem Véčkařise popravili prakticky sami už tím, že Bárta nabídl peníze "svým" poslancům s tím, že je to půjčka (čemuž může věřit jen naprostý idiot). Všechno ostatní je jen následek tohodle činu. -
Ondřej Šámal 13.04.11 22:31
Tak vzheldem k tomu, že Kočí studuje Politologii, byla pravděpodobně jediná z užšího vedení strany, která vůbec měla tušení něco o politice. Každopádně nechci tady nikoho obhajovat ani obviňovat, snažím se to brát objektivně, i když vzhledem k tomu, co se teď děje, je to dost těžký a vysilující. -
Ronault. 13.04.11 22:10
xganga: Jestli to nebude náhodou tím, že ty strany do těch programů musí napsat všechny podobný program a povídačky aby nalákali co nejvíce voličů? ;-) Kočí má o politických věcech ánung, to ano, podařilo se ji perfektně rozbít vládu, která měla největší podporu v poslanecké sněmovně po revoluci a největší možnost udělat reformy. Výborný ánung! Takový Melčák a Pohanka jsou proti ní vyloženě amatéři. A jen počkejme, kdy Skanska nebo Topolánkův kamarád postaví nějaký pěkný domek Kristínce, Humlovi atd. ;-)
[odkaz] Taky zajímavý a dost přesný názor.
Jednu věc mi asi ale nikdo nevyvrátí a to tu, že pro ODS dělaly VV bububu, zabrali vnitro a staré garnitury dostaly strach a jelikož Bárta ví, že nejmocnějším se nestane jinak než že zbaví moci aktuální mocné, tak je boj tvrdý. Jen to odnese... volič 8-s :-) Ale co, bude hůře.