Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 14.04.11  21:10

« Re: VV kontra média

Přiznejte se kdo si ho koupil? ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.04.11  20:35

Strašný je, že ta vládnoucí verbež je námi placená za to, že se hádá...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.04.11  20:30

Proberte se z té diskotéky! Jaké reformy? Copak reforma znamená zbídačení národa? Ho.vno!!!! :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.04.11  19:49

• « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 14.04.11  15:34

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.04.11  09:37

WL: Pozor, ja nikde nenapsal, ze pan Barta je cistota sama, ale ze tahle afera neni jen tak sama od sebe a nektere data se tahaji az podezrele a nekdo na tom ma evidentne zajem, nekdo, kdo chce "kupodivu" ovladnout vnitro ;-) A proc ovladnout vnitro, to je snad jasne i "skalnim fandum"
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 14.04.11  01:00

Čůrající panáček se na fotosoutěž zneužít nedá, je hrozně mrňavej, kolem jsou neustále miliony lidí a ještě se tam nesmí autem, takže..... >:D
    Žiju dobře, o víkendu jsem byl u moře, jen se nemůžu otáčet za holkama, bolí mě poslední dobou za krkem..... 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.04.11  00:46

Čau chlape, jak žiješ, co ten váš bruselský ogar, pořád mu to čůrá, žádné problémy s prostatou? >:D
    Škoda, žes ho "nezneužil" v minulém kole fotosoutěže... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 14.04.11  00:20

Jo, jo! Zlatý topolánkův ztopořený pyj! To byly aférky! >:D
    Sněmovna by na příštím zasedání měla malovat kraslice a plíst pomlázky, pročistili by si hlavy a třeba by je napadlo něco inteligentního a bohabojného.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.04.11  00:13

Přesně! Naprosto trefné! To samé jsem psal Ronaultovi v minulé diskusi na toto téma (věřím, že si to dobře pamatuje) ... :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.04.11  00:10

Tak s tím taky nelze nesouhlasit (tímto zdravím šviháka)... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.04.11  00:09

Vše souvisí se vším, tak proč bych si měl myslet, že nic s ODS v tom není? Dyť je to hlavní strana vládní koalice.
    Naopak, věřím, že třeba Topolánkovo Toskánsko souvisí s ABL, ale nejen to...
    Já si prostě od začátku té Bártovy aféry (podobně jako ty) nemyslím, že zrovna "pan podnikatel" Bárta je především a primárně obětní beránek firem, jako je Skanska a "kmotrů" ODS, prostě tak jasné a jednostranné to rozhodně není... ... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 13.04.11  23:11

Já bych to už uzavřel, chudák Švihák má teď diskuzi plnou politických sr.aček 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.04.11  23:08

xganga: Je ale zajímavé, že jim to tak dlouho nevadilo, že jim někdo nabídl peníze a jak dlouho jim to upozornění na korupci trvalo :-) To víš, někomu se nabídne peníze pro hlasování, jinému nohsledovi se nabídne nějaké to místečko v nějaké správní radě či komisi. Jen to si Bárta narozdíl od starých matadorů nějak neujasnil. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 13.04.11  22:54

Politika je špinavá už sama o sobě ;-) Osobně je mi celkem jedno, jestli v tom má prsty i jiná strana, prostě se ukázalo, jak to ve VV chodí. Mimochodem Véčkařise popravili prakticky sami už tím, že Bárta nabídl peníze "svým" poslancům s tím, že je to půjčka (čemuž může věřit jen naprostý idiot). Všechno ostatní je jen následek tohodle činu.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.04.11  22:47

WL: Ale kdy jsem ti já politicky mluvil z duše? Tedy kdy já jsem nějakému ehm, ***ákovi mluvil z duše? >:-[] >:D Na to jsem asi málo naivní :-) Ty pořád věříš, že je to čistá hra VV a nic z ODS v tom není? >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.04.11  22:38

xganga
    V této "politické diskusi" mi mluvíš z duše (na rozdíl od Ronaulta)... ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.04.11  22:35

To, že studuje politologii ještě neznamená, že je politicky zdatná, v tom je to kouzlo naši politiky. ;-) Spíše bych ji tipoval na gender studies >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 13.04.11  22:31

Tak vzheldem k tomu, že Kočí studuje Politologii, byla pravděpodobně jediná z užšího vedení strany, která vůbec měla tušení něco o politice. Každopádně nechci tady nikoho obhajovat ani obviňovat, snažím se to brát objektivně, i když vzhledem k tomu, co se teď děje, je to dost těžký a vysilující.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.04.11  22:10

xganga: Jestli to nebude náhodou tím, že ty strany do těch programů musí napsat všechny podobný program a povídačky aby nalákali co nejvíce voličů? ;-) Kočí má o politických věcech ánung, to ano, podařilo se ji perfektně rozbít vládu, která měla největší podporu v poslanecké sněmovně po revoluci a největší možnost udělat reformy. Výborný ánung! Takový Melčák a Pohanka jsou proti ní vyloženě amatéři. A jen počkejme, kdy Skanska nebo Topolánkův kamarád postaví nějaký pěkný domek Kristínce, Humlovi atd. ;-)
    [odkaz] Taky zajímavý a dost přesný názor.
    Jednu věc mi asi ale nikdo nevyvrátí a to tu, že pro ODS dělaly VV bububu, zabrali vnitro a staré garnitury dostaly strach a jelikož Bárta ví, že nejmocnějším se nestane jinak než že zbaví moci aktuální mocné, tak je boj tvrdý. Jen to odnese... volič 8-s :-) Ale co, bude hůře.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…