Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 07.10.13  12:49

« Re: Všude samé VW, asi podlehnu!

Šmoulo, musel jsem ti dát palec nahoru, jsi talent v textu! >:D

Vypadá to, že si zítra jedu do Německa pro auto. Jaké to asi bude? ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 06.10.13  20:42

Přiznám se, že majiteli (současnému i bývalému) priuse, avantimu, Range Roveru, murana, cayennu a devětsetjedenáctky zároveň jsem ještě s výběrem velkého rodinného auta neradil a asi už ani nikdy radit nebudu. >:D

Caddy si můžeme vyškrtnout rovnou, jezdit v dodávce a říkat tomu rodinné auto mi přijde trochu ulítlé. Prdelatý touran můžeme vyřadit taky, místa pro 7 v něm moc nebude, je asi sto let starý a přes razantní plesknutí hadrem po ksichtu za spolehlivost, nebo spíš nespolehlivost prvních kusů pořád nemá zrovna 2x dobrou pověst (i když se podle dlouhodobých testů dramaticky zlepšil). Sharan bude asi zas moc drahý. Zajímavější tak asi bude švagrovský Ford, i když si teď nevybavuji, jak to S-Maxy mají s automatem. Ale S-Max bych rozhodně nezavrhoval, měl bys konečně auto, se kterým by ses mohl ukázat i před Clarksonem. Zamyslet by se dalo i nad eurovany nebo Renaultem Trafic (zajímavý kompromis mezi MPV a pošťáckým ducatem), ale tady se jako největší problém ukáže automat. Jak je to u espace, na to jsem se fakt nedíval, je to docela obluda, ale obluda podobná jednomu z tvých aut, takže... Poohlédnout by se dalo i po nějakém Volvu. A co Zafira? Je to Opel, zato velmi praktický...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.10.13  18:59

V Rakousku jezdí Prius jako Taxík často, takže bacha ;-) Espace, tečka.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.10.13  17:45

Tak si představte, že můj Prius uměl i sám zaparkovat! Měl jsem ho 3 roky, a vůbec jsem to nevěděl! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.10.13  07:09

Včera mi po 3 dnech slibů přivezl pán ukázat Cross Touran. Barva v inzerci je německá taxi, ale byl jsem telefonicky ujištěn, že to taxi není.
    Co myslíte, že to bylo?
    Auto krásný! Barva mu slušela, luxusní vnitřek, kůže, DVD, ale... Taxametr v zrcátku, v interiéru všude kabely a na střeše kus rámu od cedule taxi a pahýl od antény.

To by šlo ještě všechno upravit, jenže v servisce bylo 170.000 km. To by šlo u VW ještě odpustit, ale já tam našel ještě druhou, originál servisku! V lednu 2013 bylo auto při 246.000 km v servisu.
    Já se vykašlu na všechny stočený taxíky, a koupím znovu Priuse!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Nerez

Nerez 02.10.13  16:46

Když už MPV tak co se mrknout na Opel Zafira, která do této třídy přinesla neskutečnou variabilitu? Nevím, jaký máš rozpočet, Zafira tourer bude asi drahá, ale Zafira B se pořád ještě vyrábí a i dnes je to pořád vynikající auto ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.10.13  10:54

musim nesuhlasit, touran je nadherne auto len ho treba vidiet tym spravnym , nie kombajnovym ;-) >:D okom
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.10.13  10:10

Kdybyste viděli, jak vypadal Prius. Ze všech stran odřenej, jinak čistej a 100% spolehlivej. Novej majitel si ho chválí, jezdí pod 4 litry.
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.10.13  10:01

Švagr má na S-Maxu 2.0 TDCi najeto už přes 200.000 a taky v pohodě. Když už něco, tak si to způsobí sám, přehlédne parkovací sloupek nebo podobně. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.10.13  09:54

S-Max je krásný auto, o tom žádná. Švagr má Galaxy, najel už 160.000 km bez poruchy.

Asi budu muset zavolat Rona, jsem psycho z té školy. Jít v 38 studovat, když všechno kromě péra odumírá? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.10.13  08:17

Šviháku, Espace je v dnešní době exot. Znám majitele jednoho velkoobchodu, kterej ho má a nemůže si ho vynachválit. Ovšem chci říct, že Caddy je opravdu prostě užitkáč, jízda se stejně dlouhým S-Maxem je naprosto nesrovnatelná, oproti Espace tolik cena nepadá a je to žádanej model. A samozřejmě je tu i třeba Sharan, ale ten bude dražší už z toho důvodu, že je to novější model.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.10.13  07:58

Rone, tak teď jsem se tady smál jak blázen! Díky! >:D :yes:

Krásný Grand Espace 2,0 dCi Paris- kůže, panorama, 3x TV mi utekl. Volal jsem 6x do Berlína, auto bylo někým zamluvené. Přeplácel jsem, nabízel až o 2.000 € více, a stejně mi ho nedali! Není snadné objevit takové auto, tak jsem ho vypustil z hlavy.

VW je auto, které se potom líp prodá. Delší dobu mě stejně baví jen moje žena. Kdyby nestál Prius+ takovou dardu, tak nic jiného nevymýšlím.

Ale tvůj příspěvek se mi líbí, je pravdivý. Tedy až na tu rakev... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 01.10.13  23:27

Šviháku, tobě švihlo, ne? Tak v první řadě, Caddy je neskutečný kostitřas, nedávno jak jsem byl bez auta, protože jsem čekal na nové, jsem s ním absolvoval cestu vzadu a tedy opravdu tvrdý zážitek.
    A Touran? Tahle krabice od bot? Blázníš? I Ty? Sorry, ale tomu nevěřím... 8-s Porsche k tobě ještě nějak snesu, ale Touran? Hele, nechystáš se už tak pomalu do rakve? Zavolej mi až budeš mít trochu čas, promluvím ti do duše... 8-s

PS: Možná máš jen nějaké pohnutí duše... taky jsem málem skončil v Oktávce TDI a spousta lidí se tomu divila, naštěstí povel z húry tomu zabránil a jak jsem teď rád... a ty by ses taky sám sebe zklamal... z Avantime do Tourana... 8-s

PS2: Když už MPV se 7 místy, tak Espace, mírně jeté jsou levné, jezdí dobře a 2,0 dCi je spolehlivý kultivovaný motor.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 01.10.13  20:10

No S-Max je už Ford a ne VW. Možná, že Dylan Forda nechce. I když S-Max je jízdně na tom dobře, ovšem na jízdní prožitky má Dylan už jiné fáro. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.13  19:37

No, v Touranu budou ty dvě poslední místa určitě spíš jen nouzovky. Caddy je charakterem užitkáč, to nezměníš.
    Takže jeté auto? Jak staré asi? Pokud je pro tebe nová generace Sharanu moc mladá/drahá, bral bych raději S-Maxe.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.13  19:35

double
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.10.13  19:11

Ale to já vím, v pátek bych pro něj měl jet do D. Ještě docela dobře vypadá Cross Touran.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.10.13  19:03

Šviháku, Caddy Maxi má na délku skoro 4.9 metru. ;-) To už jsi dávno v hájemství S-Maxů, Sharanů atd. Touran je o půl metru kratší.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.10.13  18:56

Děkuji za odpovědi. No ta 2 místa můžou být nouzovky, zároveň to nesmí být dlouhé auto kvůli ženě. Ten Caddy kdyby neměl vzadu listový péra :-(
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.10.13  18:40

Touran, Touran - dobře, no, ale pro 7 lidí ? To opravdu jak píše wl spíš o třídu výš, Sharan, Alhambra, S-Max, Galaxy.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…