Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chuck Norris 17.04.11 17:17
« Re: MLADÁ BOLESLAV
nedávno jsem se na plzni potkal s nějakým borcem co měl bílou panamošku a v tuningu něco od T myslím a vzadu to byl styling do R8 a vpředu jasnej směr z 380Z.. spešl kola, prahy, luxusní zvuk na špunty do uší a ta byla nádherná ač bílá se mi hnusí... měl pěknou paní s sebou a myslím že v momentě když to auto startuje a prošlápne se tak musí snad mít klitorální orgasmus.... -
David Silver 17.04.11 15:56
Tak takhle vypadá týden můj Porsche pokoj :-) Ta Panamera je božská! :yes: >:-[] Ten malej obrázek na úrovni přechodu Panamery a modré Carrery je obrázek všech 911 až na verze GT. A to tmavý nahoře je Targa 4S. Oba dva obrázky jsou z Ženevy...
[odkaz] -
Chuck Norris 17.04.11 14:36
Tak předně jelikož jsem sportovec i s velkou zajížďkou jsem tam byl asi tak za hodinku takže v jednu ahoj a tři hodinky vklidu.... Jinak: Počet lidí vcajku... kdo říká že hlava na hlavě asi nikdy neviděl víc než 100 lidí v bazénu typu babylon. Všichni seděli na trávě, poslouchali hnusnej hip hop nebo lepší abbu. někteří šli okolo továrny a nadávali jakej je tam smrad (laky atp) co tam sakra dělali ty lidi teda fakt nevím. Abych vstával v šest ráno v sobotu abych se jel podívat na nějakou továrnu se mi fakt nechce dobro tomu kdo chce aby tam měl o tři tisíce lidí míň... Co se dalo to jsem naprosto klidnou chůzí během tří hodinek zvládnul a na muzeum peču protože to je pro chucka otevřený nonstop. Co se týče testovacího polygonu tak octávia rs spolu s yetim a superbem byla nejpomalejší auta jezdící po tom polygonu (byl jsem jen na jednom teda ale byly dva tevřený myslím) neopak TSíčka v combajnu byli šílenci kteří smrděli gumama až za ušima >:-[] Jinak prohlídka továren naprostá nuda ale na druhou stranu úžas jak nechali lidi chodit okolo spousty tlačítek vedle strojů atp. zajímavé detaily jako třeba vyndané airbagy, fabia s2000 kterou jsem viděl naživo poprvé, letmé políbení octávkou z modelíny kterou si lidé odnášeli domů, první patro hal kde byla vyskládaná auta a výtahy svážená dolů ke zpracování.... Pokud se ale nepletu nebyla tam nikde trase kde by člověk viděl přímo lakování což pro mě bylo velké zklamání a tím prohlídka pro mě degradovala a jediné co jí povýšilo nad nulu byla zmiňovaná jízda s borcem po polygonu a letmý pokec s ním a ještě vypadalo velice efektně vidět dva metry od sebe pohybovat se a svařovat zcela samostatně robotický ruce... pro někoho naprostá normálka ale já jsem si hned uvědomil kde někdo přišel na něco jako je natočit film terminátor. Stroje vyrábějí stroje. Myslím že kdo tam nebyl o nic zvláštního nepřišel a lepší bude asi i "obyč" prohlídka muzea... Nicméně facinovalo mě jak i po lisovně a podobných hlučných provozech nadšeně chodily mladé slečny s hlubokými výstřihy v doprovodu svých chlapců (včetně mě tedy)... jsem si uvědomil co asi ty holky všechno snesou za útrapy s náma ale nutno říct že mi přišlo že většina na to koukala docela obdivně a se zájmem... samozřejmě ale drtivá většina místo na stroje přišla na muziku, nažrat se a jít do pryč...

Já v Budějicích potkal Panameru od Gembally a taky byla nádherná! :-) A v origo stavu taky kráásná! :-)