Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chuck Norris 21.04.11 11:20
« Re: kabriolet
Anketa: kdybyste si měli vybrat luxury car let nedávno minulých vybrali byste si: A8 min generace, bmw7 min generace, Skládu min generace, LS minulé generace? nebo byste sáhli ještě po jiném víně? jedno jaký typ jde o to jakou vlastně značku v tomhle segmentu cítíte jako dobrou nebo ve které byste si cítili dobře -
Chuck Norris 20.04.11 22:31
tyjo tak takovej návod dávej mojí babičce... pro mě to musí vypadat nějak takhle: když vysmraďíš z toho pajzlu mefista, co tam vedle zbourali kanálově smrdící squat kde chrápeš, nase.reš to směrem na fízlárnu a za ní to řízni na tu naší coolfetstreet a na konci vpravo vedle prachandy je ta poch.caná díra co hledáš.... -
Dylan McKay 20.04.11 22:16
Když půjdeš tou starou ulicí kolem Vaňků, tam moje babička chodila pro vajíčka. Jejich syn si vzal tu doktorku z Prahy. Vedle bydlel starej Kučera, on nemohl na nohy. Pak zahneš doprava podél toho dlouhého plotu, to je dneska prázdej barák, ale pamatuju jak tam rostly takhle velký hrušky! Ten terminál je na konci té ulice... -
Chuck Norris 20.04.11 22:00
to je pravda.. věkem chlapi zrajou jako správnej veterán :-) takže někdo je teď už hadimrška, někdo ještě president jiný spartak takže veteráni... někdo je škoda 105/100 ferari dino, favorit takže hroznej křáp a někdo je octavia, fabia, twingo, takže levná pracovní síla... neboli zelenáč a cucák... super... tak tohle máme vyřešený. Anketa: kdybyste si měli vybrat luxury car let nedávno minulých vybrali byste si: A8 min generace, bmw7 min generace, Skládu min generace, LS minulé generace? nebo byste sáhli ještě po jiném víně? jedno jaký typ jde o to jakou vlastně značku v tomhle segmentu cítíte jako dobrou nebo ve které byste si cítili dobře a ne jako v multiple nebo jak se to šméčko menuje... -
David Silver 20.04.11 17:17
Chuck: zkusím to, ale teď už nevím co jsem myslel a nenapsal >:D Logicky jestli jsi starší jak ročník 1990 tak jsi starší jak to auto... >:D Ale dávný auto neznamená vykopávka, tak tak je to snad i u lidí ne? >:D ;-)
OK, tak to na to někdy kouknu :-) :yes: :yes: -
Chuck Norris 20.04.11 16:46
nějak mi z toho nevyplývá proč nejsem ta vykopávka já? :-) jinak viděli jste Román pro muže jako film? ten donutil tam hraje těžkýho borce... místama to až musím ze studu přepínat co je to za věci >:D tak slečna by nám tady mohla předvést první striptýzek.. ...no co co? není tady na dovolený >:D >:D Vypadám jako někdo kdo jí polívky z pytlíku? tak si tu chemickou břečku odnes a vylej jí kuchařovi na hlavu >:D >:D >:D