Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.04.11  07:30

« Re: černá ovce v bílém autě

>:D audi a5 so slovenskou spz tipujem to na znacku zacinajucu BA pripadne po novom BL ale som rad ze ho prasatisti dostali :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.04.11  07:05

« Re: Re: černá ovce v bílém autě

Ahoj, no koukám na seznam.cz, těch nehod bylo včera zase moc. Ale hodně smutné jsou i diskuse pod takovými články, co je to za šmejdy, když někomu přejou smrt? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.04.11  18:09

Švihák: Nevím jak to prezentovali v médiích, ale kamarád, co to viděl a poskytoval jako první na místě první pomoc, protože je jako já medik, tak tvrdil, že jel tak 80-90, odhodil tu paní tak 3 metry do výšky, takže s ní na kapotě neujížděl. Kolik dostane nevím, ale určitě za tuhle idiocii, co předvedl, dostane posezení ve vězení. Takovou pitomost může udělat jen bezmozek. Když jsem loni na jaře tehdy já dával první pomoc té sražené paní, tak ten řidič sice asi v 60 jel těch 80, ale byla to dvouproudovka, paní šla nešla po přechodě, ale snažila se to po ní v nejpitomějším místě projít, protože se jí nechtělo po schodech bezpečně podchodem... To bych ještě pro toho řidiče měl pochopení, ta paní tam neměla co dělat, on jen jel trochu více, protože projížděl křižovatkou na zelenou...
    Ale to, co předvedl tenhle devatenáctiletý... no... :no: 8-s 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.04.11  17:43

Dylan: tyjo, pláštěnku bych možná našel, měl sjem jí asitak před rokem naposled když fakt hodně pršelo a já sem potřeboval se vrátit s foťákem na náměstí že tam stál Mustang ... nakonec mi ujel >:D Ale spíš se obávám, jestli ještě v to odpoledne stihnu najít ten správnej poklop! >:D Líp se orientuju v krtincích :yes: >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.04.11  17:23

Silvere, tak si vem igelitovou pláštěnku proti záření, svářečské brýle, a sejdeme se pod zemí v kanálu 56-45-22 v odpoledních hodinách... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.04.11  17:14

Rone, na to jsem koukal. Zabil paní, ujížděl s ní na kapotě a ujel. Policie ho prý vypátrala. Nejvíc mě ale vadí, že mu hrozí maximálně 5 let. A takovej trest mu ani nedají, 5 let a více se dává za to když si jdeš do banky pro peníze, a zapomeneš si sundat kuklu...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.04.11  16:23

Dylan: tak nakonec jedem zítra na Vysočinu, ikdyž moc nemůžu na sluníčko. Jestli budeš mít čas, můžem se sejít. :yes: :-)

Tak aspoň někdy slaví Passat úspěch :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.04.11  12:57

To já takovou pochvalu nemůžu dát. Potkal jsem asi 4x policii na cestě z Brna domů do Těšína a pokaždé na místech, kde je rovný a přehledný úsek a 90 km/h je tam snad za trest, zatímco v obci nebyli ani jednou. :-|

[odkaz]
    Kamarád té paní včera poskytoval první pomoc. Zdravotní sestřička z vojenské nemocnice. Prý nějaký mladý.. ehm Rom. Prvně prý ujel a pak se vrátil. Hnal si to asi 90 po tramvajovém pásu i přes zastávkový ostrůvek. :-| 8-s
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.04.11  12:51

« černá ovce v bílém autě

Musím pochválit řidiče za poklidnou jízdu po D1 směrem na Brno. Všichni jeli plynule a bezpečně- až na jednoho! Mezi auty najednou rychle kličkovalo bílé Audi A5 se slovenskou SPZ. Asi si pán spletl realitu s videohrou. Několik aut, včetně nás, na něj začalo troubit. Bylo vidět, že na takovýho pirátskýho haj.zla nikdo dnes nemá náladu.
    Štvalo mě, že policejní Passat, kterého jsme viděli nedlouho předtím je někde vzadu. Proč jen takového šmejda někdy nechytí?

Asi jsem si to hodně přál, protože se najednou Passat vynořil a s blikajíc se hnal za tou namyšlenou olympiádou! Dostali ho! >:D :yes:

Po delší době chci poděkovat policii, že byla ve správný čas na správném místě! :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.04.11  05:58

« inzerce: prodám Saab. Tu automobilku.

Tak se problém jenom oddálil. Saab je znovu na prodej, Spyker ho nespasil, půjčku nejspíš nedostane. Několik automobilek položilo nadprůměrné ohodnocování manažerů a nemožné evropské daňové zákony díky kterým je zaměstnanec drahý. To je opět šance pro Číňany, když už vlastní Volvo... :-(
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.04.11  16:47

« Re: kabriolet

Chucku, protože jsi nenašel 5 rozdílů, nenapíšu ti co je nejlepší volbou, ale jenom naznačím. Myslíš tedy předchozí generace uvedené trojice.

Mercedes S: Snad nejvýraznější značka ze všech, kdy starší model = trapný model. Mít Mercedes znamená jen mít nový Mercedes. Navíc mi právě tento typ přijde obyčejný a neútulný. Potkávám ho zásadně jen se špinavými a umaštěnými skly zevnitř...

Audi 8: Celá automobilka na mě působí jako nuda, poslední dobou se mi nelíbí chování audistů na silnicích, a to se bohužel promítá i do mého pohledu na tuto značku. Nelíbí se mi unisex který Audi předvádí. Ex A8 je jistě dobrá, ale poněkud "vekslácká"...

BMW 7: Když přišlo, snesla se kritika. Podle mého odvážný a správný krok BMW, vlastně díky 7 jsem k BMW našel cestu. Interiér 7 se mi líbí, sám jsem byl blízko od koupě. Tohle auto vypadá stále dobře, je pohodlné, obrovské, a má VYNIKAJÍCÍ podvozek...

Samozřejmě je to můj názor, který nikomu nevnucuju a tím ani nesnesu žádné oponování... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.04.11  16:32

Jak jsem někde četl: "Dobrý den, chtěl bych Audi." "A chcete to malé nebo to velké?" ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.04.11  12:10

Ano, ale třeba linie od dveří k přednímu světlu je podobná, to samý k zadnímu ;-) Ale podobnost modelů u jedné značky je úplně normální :yes: Myslím si že to není žádná chyba, teda alespoň u některých značek. Třeba již zmiňovaný Aston je už dlouho pořád stejný, teď model Virage je DB9 s předkem z Rapide...

U Audi hodně tomu že je všechno stejný udělalo si myslím zavedení modelu A5 Sportback a modelu A7, A5 S. zezadu vypadá stejně jak A6, a A7 je úplně stejná s A8 zepředu...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.04.11  11:43

Vidím dvě rozdílná Porsche, mají jen stejného sportovního ducha.

Největší průser je podle mého Audi s jejich 4, 6 a 8... Ale naše "kritika" je směšná v porovnání s čísly prodeje.

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.04.11  09:42

Tady je srovnání Panamery s Boxsterem, jsou tak jisté hodně podobné věci, třeba barva ( >:D ) ale oba vypadají skvěle! :yes: :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.04.11  06:44

Aston Rapide se mi nelíbí, myslím si to od minulého týdne díky diskusi na auto.cz, kde se jeho design porovnával s Panamerou. Panamera je často pranýřována za to, že je to přerostlá 911. Dobrá, Rapide je tedy jen prodlouženej Vantage bez špetky fantazie, a navíc je to jen britská značka, kterou by bez Bonda nikdo neznal...

Najdi 5 rozdílů, a jí ti řeknu svůj názor jestli Audi A8, BMW 7 nebo Mercedes S:

[odkaz] [odkaz]

Kdybys to nezvládl, tak ještě jeden test- které z dvojice aut je Rapide? [odkaz] >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 22.04.11  00:23

OK... jasný ale nešlo mi o panameru... myslel jsem stařešiny dob nedávno minulých... smazal jsem teď asi deset řádek urážlivejch blemců mojí poslední dobou hodně pohnutý nálady... jen ti na panameru zakontruju: Viva Aston Rapid!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 21.04.11  22:16

Kdybych potřeboval luxury car, z těch nejrozumnějších důvodů bych chtěl Panameru. Vím, cena je jinde, ale dnes jsem viděl 3x černou, a to auto zraje jako víno... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 21.04.11  15:40

to zrovna mě říkat nemusíš... ač jsem tu myslím napsal že SRX 4 nebo jak se to jmenuje je americký infiniti (protože je to opravdu moc pěkný a designově a výbavou úplně úžasný a všechny audi Q se můžou jít zahrabat) tak i do zpracování interiéru infiniti má hodně ale sakra hodně daleko...
    Jinak dokoukal jsem teď ten román pro muže (bohužel nic jinýho mi na dnešek nevyšlo a jen tak projít jsem se už byl tak se flákám..) a končí to docela pěkně... donutil alias státní zástupce pochopí... někdo zemře, někdo se narodí, někdo lásku ztratí jiný najde... je to takový obrázek ne o mužích ale o snech některých mužů s názornou ukázkou jak to tak může dopadnout ale není to jen tvrdá kritika mužů ale i žen... řekl bych že s románek pro ženy který byl takový víc hepy a komediální je tohle ponurý film s prvky černého humoru.... jinak pěkná reklama- zajímalo by mě kdo domluvil ty baworáky od bmw group a jestli to něco někoho stálo :-) nic jinýho tam ani nejezdí... jednou ještě superb a pak nějaká 120... jinak bmw...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.04.11  14:40

Chuck: to máš pravdu. Ale celkově i spracování interiéru u amerik není žádná sláva, takže proto
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…