Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.04.11  16:54

« Re: očista

Je to pravda, ale Jaguar to mohl vyřešit trošku jinak. Taky jsem XK chtěl, ale 2 lidi, včetně s-mika mi ho rozmluvili.
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 26.04.11  16:16

a to vše díky nějakýmu nařízení EU o umístění třetího brzdovýho světla :yes: >:D >:-[] to je jako fakt pravda?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.04.11  15:42

XK: když pojedete nad 210, začne se vám zvedat předek... >:D

Dnes jsem vytáhl gripena, budu létat celý týden. Už se mi nechce to auto zvedat, ale škoda že nejsou všude tak pěkný silnice...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 25.04.11  23:46

jj taky jsem viděl... a není na něm vlastně nic nového >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.04.11  22:37

Dnes jsem koukal na starší Top Gear, zrovna tam XK byl, je to hezký auto.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.04.11  09:22

Dylan: >:D Dobrá teorie :yes: Ale jestli nebude lepší Cola bez cukru, aby to všechno tolik nelepilo, by pak mušky z tý masky taky nemuseli vůbec jít dolů, něco jako mucholapka >:-[]
    Pamatuju si, jak jsem se tě ptal v září nebo kdy, co to je za rány, a ono střílení výfuků! >:-[]

PS: jak jsi mi včera říkal o Jaguáru, tak jsem se na něj kouknul, hezký auto, ale mig tu diskusi pěkně zničil. Nechápu proč se chce furt s někým měřit ;-\

Brandon: Znáš to, když si naliješ Colu do sklenice, dáš jí proti sluníčku, tak hází různý barevný odstíny, kdoví jestli by to tak bylo i s autem >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.04.11  09:14

dylan dost mi sedia muchy na aute a vcelicky ho opeluju netreba mi este k tomu aj colovu foliu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.04.11  08:45

Silvere, v týdnu ten zvuk natočím... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.04.11  08:45

A to je dobře, protože Cola je dobrá proti korozi, takže když si jí rozleješ po celém autě, tak ti nikdy nezrazaví... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.04.11  07:19

dylan ja ked som cistil auto sestre tak pod sedadlom som nasiel jablko dokonca po zaruke >:D a minuly tyzden to bola coca cola z mekaca rozliata v drziaku na napoje, neslo to dole ked som sa pytal ako dlho to tam je tak zevraj pol roka >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.04.11  19:00

Dylan: >:D >:D jsem asi dva dny ostříhanej, bych si umýváním rozhodil ofinku... ;-) >:D
    Poslouchal jsem na YT nějaký zvuky Porsche od Cargraphic, škoda jen že tam není ani jedna Carrera... Jenom Carrera S. Pěkný rachoty dělají na ty auta :yes: Třeba GT3 to už je brutální :yes: :-)
    Rád jsem tě po dlouhé době viděl :yes: :yes:

Brandon: nestěžuju si >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.04.11  18:48

« očista

Tak jsem dnes mluvil se Silverem. Myslel jsem si, že mi pomůže umýt auto, ale na SUV je asi moc sexy... ;-)
    Murano jsem umyl, hlavně precizně vyčistil vnitřek, a ještě jsem pod sedadlem našel Porsche 911! >:D Dokonce aktualny model od Hot Wheels... :-!

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.04.11  12:27

« Re: Re: černá ovce v bílém autě

aspon niekto sa vyspal ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.04.11  09:08

Brandon: >:D >:D Ještě že tohle se u nás neděje, jsem spal jak zabitej od jedenácti až do půl devátý :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.04.11  08:16

aj tebe ;-) a keby som to tu opat flakal a neklikal na reklamy prijemne sportovanie prajem
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.04.11  08:09

Tak přeju hezký den, a je tam hezky, tak hezký bude... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.04.11  08:04

v noci ma skoro sviatky zabili. siel som domov, pozeram policajti tam uzavreli cestu, nejak som prekluckoval zaparkoval idem spat. asi o pol 11 zacal kostol zvonit zrejme do nejakej tej 11 tej. prestal cely stastny laham do postele a v tom pocujem nejake zvonceky. idem pozriet ci niekto nezvoni na okno auta >:D a to bol nejaky pochod, sviecky vsetci v ciernom myslel som ze si po mna prisla smrt >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.04.11  07:42

Asi jo, ale reakce ostatních byly super, fakt na něj nikdo neměl náladu... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.04.11  07:39

asi chcel mat D1 ku co najskor za sebou >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.04.11  07:35

Byla to nějaká ostřejší verze z chromovou tlamou a tenkými loukotěmi na kolech...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…