Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 25.04.11 09:22
« Re: očista
Dylan: >:D Dobrá teorie :yes: Ale jestli nebude lepší Cola bez cukru, aby to všechno tolik nelepilo, by pak mušky z tý masky taky nemuseli vůbec jít dolů, něco jako mucholapka >:-[]
Pamatuju si, jak jsem se tě ptal v září nebo kdy, co to je za rány, a ono střílení výfuků! >:-[]
PS: jak jsi mi včera říkal o Jaguáru, tak jsem se na něj kouknul, hezký auto, ale mig tu diskusi pěkně zničil. Nechápu proč se chce furt s někým měřit ;-\
Brandon: Znáš to, když si naliješ Colu do sklenice, dáš jí proti sluníčku, tak hází různý barevný odstíny, kdoví jestli by to tak bylo i s autem >:D ;-) -
David Silver 24.04.11 19:00
« Re: očista
Dylan: >:D >:D jsem asi dva dny ostříhanej, bych si umýváním rozhodil ofinku... ;-) >:D
Poslouchal jsem na YT nějaký zvuky Porsche od Cargraphic, škoda jen že tam není ani jedna Carrera... Jenom Carrera S. Pěkný rachoty dělají na ty auta :yes: Třeba GT3 to už je brutální :yes: :-)
Rád jsem tě po dlouhé době viděl :yes: :yes:
Brandon: nestěžuju si >:D -
Dylan McKay 24.04.11 18:48
« očista
Tak jsem dnes mluvil se Silverem. Myslel jsem si, že mi pomůže umýt auto, ale na SUV je asi moc sexy... ;-)
Murano jsem umyl, hlavně precizně vyčistil vnitřek, a ještě jsem pod sedadlem našel Porsche 911! >:D Dokonce aktualny model od Hot Wheels... :-!
-
Brandon Walsh 24.04.11 08:04
« Re: Re: černá ovce v bílém autě
v noci ma skoro sviatky zabili. siel som domov, pozeram policajti tam uzavreli cestu, nejak som prekluckoval zaparkoval idem spat. asi o pol 11 zacal kostol zvonit zrejme do nejakej tej 11 tej. prestal cely stastny laham do postele a v tom pocujem nejake zvonceky. idem pozriet ci niekto nezvoni na okno auta >:D a to bol nejaky pochod, sviecky vsetci v ciernom myslel som ze si po mna prisla smrt >:-[] >:D