Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.04.11  22:14

« Re: Goooooooooooooooooof!

>:D dylan listicka zacina prezivat cesku lasku, zevraj sme si s nim podobni akurat on sportuje >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.04.11  22:12

Brandone, kdy mi dovezeš tu lištičku, kterou jsi mi slíbil když ti dám hlas ve fotosoutěži? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.04.11  22:10

taky cierny zvrat by som teda necakal >:D na krysu som uz skoro zabudol >:-[]
    foto >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.04.11  22:08

Měl černý kabát, přítelkyni v černém, černé auto. Už jen krysu na rameno. Černou... ;-)

Tady jsem Goofa vyfotil, snad je poznat: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.04.11  22:06

« Re: očista

TG dává některým autům pořádnou čočku, třeba ten Cadillac jak s ním jeli do rádia, nebo Corvette a její závěs ze sprchy motelu v kufru, nebo X6 jako nejhloupější auto světa... >:D

Ten pořad nevnímat, ale užívat si některé skvosty...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.04.11  22:05

ten napis je neprehliadnutelny, ako sa ma ? a ranil moje city tym sr.anim na macz >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.04.11  22:03

Ne, Goof jel okolo, poznal jsem ho podle nápisu na zadním okně, tak jsem mu zavolal. On pak vystoupil a mával...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.04.11  21:58

povodne som precital goooL >:D a preco ti volal ? pruuuuser ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 26.04.11  21:54

a to na něm top gear miluje :-) musíš ale uznat že jejich tradice chválit vše britské ikdyž to předtím sepsujou je krásná nacionální disciplína...
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.04.11  21:53

« Goooooooooooooooooof!

Úplně bych zapoměl! Včera jsem v Praze mluvil s Goofem! Tedy po telefonu jsme spolu mluvili, ale koukali jsme na sebe- on byl 300 metrů daleko.Tak vás mám pozdravovat, a že prej na vás se.re! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.04.11  21:42

« Re: očista dočista

Anketa: taky jsem zaskočenej, něco už jsem řídil, ale taky radši napíšu PCT a jeho 450 koní- tam jsem je párkrát plně využil.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.04.11  21:39

XK: špatná kontrola trakce, invalida na mokru- v porovnání s konkurencí. Je krásnej, ale britskej...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 26.04.11  21:38

tyjo to mě docela překvapuje.. čekal bych že lidé chodící sem se budou tlačit do výkonnějších a výkonnějších strojů...co se nominální hodnoty ale trýče tak 240kw není tolik... docela časté jsou 6,3AMG motory ty jsou hodně výkonné nebo starší M5 nebo nějaké luxusní limuzíny mají i 300kw... a takovými to auty se vozí poměrně dost lidí... tak trošku jsem chtěl vydolovat někoho kdo by se dokázal podělit o pocity z nějakýho brutálního stroje se 450kw... :-( jen abych se taky zapojil tak jen řeknu: já to o sobě netuším... a nebudu tu tedy trapit s typy aut když už jsem z toho úzkostného sledování hodnot poslední dobou v práci vypadl...:-(
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 26.04.11  20:41

Taky jsem jel nejsilnějším Dylanovim, teda po silnici, ale to bylo ještě tím velkým. A musím říct, že bych ten výkon využil, ale do nemocnice to bylo celkem daleko a Dylan by to nemusel přežít. Ale vůbec nejssilnější auto které jsem sedlal byla Modena, jen netuším kolik to mělo koní.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.04.11  20:27

odpoved na minianketu:
    dylan kolko to ma koni ? >:D a nie dylan sedel vedla >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 26.04.11  20:27

celých 130 >:D a nevyužil, páč se o tuto metu dělí Mondeo s Passatem a to nejsou moc závodní nástroje >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 26.04.11  20:19

« očista dočista

minianketka: kolik koní mělo nejsilnější auto se kterým jste kdy jeli? a využili jste ty koníky?
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 26.04.11  19:43

svihaku to ses bavul asi s tema spatnenejma, co mi jaguaristi rikali tak xk8r s tim 4.2l je prej nejspolehlivejsi jaguar.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.04.11  18:11

dylan nejak ta zacali tie srandy v top geare bavit ;-) kym nebudu testovat porsche >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 26.04.11  17:32

a můžu vědět jaké teda byli důvody nekoupení XK?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…