Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
šmoula nešika 11.10.13 19:58
« Re: Nové auto
Mě prius vůbec neoslovuje. Pohon bude mít po stránce technické vychytaný, to jo, ale jsme v Čechách - a tohle auto, křičíc do okolí: „Já jsem eko!“, mi vůbec eko nepřipadá. Čerpá elektřinu z uhelných elektráren, kolem nichž chodí přidušení lidé, a pak ze solárních, značně předražených, a ještě jaderných, obklopených spoustou rozzuřených Rakušáků a poháněnou palivem, o jehož těžbě na severu koluje spousta vskutku napínavých historek... Ano, ropa se těžit a spracovávat nemusí, leč jsou tu poměrně složité akumulátory. A úplně šetrná nebude snad ani ta tužková baterka. Ale jako komfortní a spolehlivé auto na popojíždění po městě - proč ne. Do chvíle, než začne majitel básnit o „šetrnosti k životnímu prostředí“... -
Ronault. 10.10.13 15:59
« Re: Všude samé VW, asi podlehnu!
Ach jo, Kysky... Renault prohlásil, že s největší pravděpodobností nebude mít nástupce, ne že nebude Espace vyrábět, to jsou dvě odlišné věci. A pokud se výroba stále ještě vyplatí i v množství, které vyrobí, tak budou vyrábět dále aby co nejvíce rozpočítali na počet aut náklady na vývoj... to je přece logické.