Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chuck Norris 30.04.11 09:59
« Re: mafia packet
[odkaz] tady zvenčí ale mám pocit že ten co jezdí po praze má i ten předek trošku agresivnější... nevím... rozhodně má mnohem hezčí kola z nějaký asi limited edišn.... škoda že neexistujou fotky vnitřku... nejkrásnější benz co se kdy dělal a pro mě také nejluxusnější je s coupe... oproti limuzíně je prostě útulanější a vypadá mnohem dráž... nějako jako passat vedle A8... -
Chuck Norris 30.04.11 09:48
frajere seděl jsem v M-B S class coupe Brabus a můžu ti říct že jestli to auto jde nějak nazvat tak slova obyčejnost atp by byla na opačné straně slovníku :-) frajer tam měl i koženou dětskou autosedačku brabus.... ...hledám na netu jeho fotky ale žádné nejsou... jen důkaz toho že to auto má jen pár lidí a já. -
Dylan McKay 30.04.11 06:57
Jinak auto ztratilo své kouzlo. Kvůli lesku není vidět kde začíná zadní okno, tak to trošku připomíná Targu. Zaniklo spousty detailů. Kamarád byl nadšený, když auto včera viděl, ale jeho názor nemůžu brát vážně- má černé BMW 8 a černé MB SL (Silver viděl)... -
David Silver 29.04.11 21:59
narazil jsem na báječnej vtip! >:D Škoda že už tady nefungujou teplometi... >:D
Jeden týpek kupuje v prodejně veteránů Jaguara a dostane k němu i vazelínu, aby si, když bude mokro, s ní natřel chrom, protože mu tak déle vydrží. Paráda, potěšil se a hned vyrazil s autem za přítelkyní, představit se rodičům, ať udělá dobrý dojem. Přijel k nim, dali mu oběd, všechno dobře probíhá, rodičům se nadějný zeť líbí. Po moučníku mu přítelkyně říká: "Víš, u nás je takový zvyk hrát po velkém obědě hru, kdo první promluví, ten musí umýt všechno nádobí." Týpek se zatne a je ticho. Uběhne 5 minut, 10 minut, po 15ti minutách už se nudí, tak začne před rodičema přítelkyni líbat. Nic, ticho. Tak ji hodí na stůl a pořádně ji vojede. Nikdo ani nedutá. Tak popadne i potencionální tchýni a také ji pěkně vojede. Nic, pořád ticho. Tak jde znuděný k oknu, koukne ven a vidí, že bude pršet. Napadne ho, že by si mohl natřít chromy na Jaguaru. Jde k židli, vytáhne z bundy vazelínu a vtom se ozve otec: "Dobře, dobře, já to nádobí teda umeju!" -
Chuck Norris 29.04.11 21:20
nemám rád černá auta se správným stylingem ok ale jinak to je naprosto nejnudnější barva protože jsem snad viděl 0,5% audi A8 bmw 7 mercedes S s jinou barvou... naopak je to 3-4měsíce zpět co jsem viděl tu novou A8 s exklusivním lakem taková úplně úžasná hnědá světlá zářivá metalíza/perleť.. takhle by měly vypadat limuzíny! výkladní skříně automobilek a i samotných majitelů... =sakra přijela černá A8.. ..kterej to sakryš je... aničko to je ten co ho mám rád nebo ten co ho nemám rád?