Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.05.11  20:37

« Re: renault vs. CLS

Vždyť je to korejský Samsung, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.05.11  20:37

dylan ty si kupil dalsie auto a ani si si o tom nepromluvil 8-s tak to som zvedavy
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 01.05.11  20:36

nevím už jen z fotek na tom autě vidím spoustu odfláknutých koutů a ta karoserie okopčená z korejců z přelomu tisíciletí taky byla nakreslena už před nějakým tím pátkem... ve vrcholný verzi za to chtějí milion možná víc... počkal bych si na cenovou politiku DS 5 které se možná i bode moci s mercedesem měřit....
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.05.11  20:32

No, já vím že jsem říkal, že letos nebudu kupovat žádné auto, ale Murano jde v pátek z domu. Už ho máme celý rok. Za další týden představím náš nový vůz... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.05.11  20:29

ja by som zrejme skor skocil po lagune, u nas bol taktiez biely v top vybave ale motor si nepamatam nejaky diesel (som uz ako blondina vsimnem si farbu a to mi staci >:D )
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.05.11  20:25

O kráse mluvit nebudu. Soused si ho kupuje, myslím ten 3,0 diesel. Protiúčtem dává náš ex Vel Satis 2,2 dCi + doplatek 400.000 Kč. Latitude je v bílé perleti v top výbavě, mají ho v Mariánkách jako předváděcí. Dám vědět až ho vyzkouším.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.05.11  20:18

ja som ho videl pocas cakania na garancke s meganom, v telke vyzera lepsie >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.05.11  20:09

Latitude jsem viděl zatím jen z dálky, ale prej je to dobrej vozeň...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 01.05.11  17:42

Taky jsem se na moment zamyslel, jestli auto.cz vstupem do skupiny, která vlastní Blesk a Aha! neklesá na kvalitě. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 01.05.11  15:06

« renault vs. CLS

[odkaz]

Ten nadpis mě srazil na zem...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 01.05.11  15:02

« Re: mafia packet

možno pouze v případě že mě v nějakém článku v moto časopise či zde na auto cz mystifikovali... nicméně teoreticky to není ani tak mega lež protože ta auta jsi sou v lecčem hodně podobná... třeba přístrojovka s tunelem... něco jako bmw 3 sedan a coupe...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 01.05.11  13:04

Dylan: :yes: >:-[] >:D >:D >:D >:D ona má na zdi spíš nějakého gorilýho muže, ba né, kecám, nějaký koně jestli si dobře vzpomínám >:D

edit: jak jsme si všimli "nastavovaných" koncovek výfuku na 997 mk.II , tak konečně na YT video kde je znát rozdíl :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.05.11  11:18

Tak super, tohle je Cayman R, ten ještě nemáš. Je čas sestře strhnout plakát opelichaného Brandona Walshe a dát tam hustokáru! ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.05.11  11:15

Zipáčku, ano, tak jako jsem měl ty růžové kalhotky jak jsme se prvně potkali... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 01.05.11  09:30

Petře, že ty budeš mít to Porsche růžové?? >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 01.05.11  09:28

Dylan: Díky moc! :-) Mám jenom bílého Caymana [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.04.11  23:22

Byl jsem tam dnes se synem, vzal jsem ti jedinej plakát co tam měli- zelenej Cayman, ale ten asi už máš, nevím.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.04.11  22:44

Brandon: V Budějkách máme Rinspeed 997 Turbo! Tento týden ji chci jít nafotit :-) :-!

Dylan: super fotka Porsche před Porsche :yes: :-) Když jsme v úterý se školou jeli do Boleslavi, celou dobu jsem koukal z okna, jestli nenajdu Impex, no a najednou co nevidím, Porsche Prosek, tak jsem zjistil, že jsme asi už daleko! :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 30.04.11  22:39

tak to gratulujem, len tak dalej a stretneme sa vo finale, my mame protekciu kazdy nas zo solidarity necha vyhrat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.04.11  22:32

Nakonec jsme vyhráli, ale docela to bylo těžký. Máte blbej led... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…