Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chuck Norris 01.05.11 20:36
« Re: renault vs. CLS
nevím už jen z fotek na tom autě vidím spoustu odfláknutých koutů a ta karoserie okopčená z korejců z přelomu tisíciletí taky byla nakreslena už před nějakým tím pátkem... ve vrcholný verzi za to chtějí milion možná víc... počkal bych si na cenovou politiku DS 5 které se možná i bode moci s mercedesem měřit.... -
Dylan McKay 01.05.11 20:25
« Re: renault vs. CLS
O kráse mluvit nebudu. Soused si ho kupuje, myslím ten 3,0 diesel. Protiúčtem dává náš ex Vel Satis 2,2 dCi + doplatek 400.000 Kč. Latitude je v bílé perleti v top výbavě, mají ho v Mariánkách jako předváděcí. Dám vědět až ho vyzkouším. -
Chuck Norris 01.05.11 15:02
« Re: mafia packet
možno pouze v případě že mě v nějakém článku v moto časopise či zde na auto cz mystifikovali... nicméně teoreticky to není ani tak mega lež protože ta auta jsi sou v lecčem hodně podobná... třeba přístrojovka s tunelem... něco jako bmw 3 sedan a coupe... -
David Silver 01.05.11 13:04
Dylan: :yes: >:-[] >:D >:D >:D >:D ona má na zdi spíš nějakého gorilýho muže, ba né, kecám, nějaký koně jestli si dobře vzpomínám >:D
edit: jak jsme si všimli "nastavovaných" koncovek výfuku na 997 mk.II , tak konečně na YT video kde je znát rozdíl :-) [odkaz] -
David Silver 30.04.11 22:44
Brandon: V Budějkách máme Rinspeed 997 Turbo! Tento týden ji chci jít nafotit :-) :-!
Dylan: super fotka Porsche před Porsche :yes: :-) Když jsme v úterý se školou jeli do Boleslavi, celou dobu jsem koukal z okna, jestli nenajdu Impex, no a najednou co nevidím, Porsche Prosek, tak jsem zjistil, že jsme asi už daleko! :yes: >:D