Porsche 911 (švihák lázeňský)
Brandon Walsh 22.10.13 07:47
dylan ale ona bude drzat ked rokmi dostanes lepidlo za 3 litre >:D
ja som kupil nejake modernejsie vypinace ako je cely byt >:D kvoli kablom to tam elektrikar nevie namontovat, pride este iny pretoze brenda zuri, ked som jej povedal co tych par vypinacov stalo a ze elektrikar to tam musi napasovat aj keby menil vsetky kable nasrala sa este viac, no myslim, ze to vzdam a kupim klasicke a toto skusim predat cez bazos za vianocnu cenu, berte nech to nemam na ociach >:-[]
teraz je v portugalsku, cakame rano na odvoz do krakowa, prisiel po nu range rover, clovek si hned na teba spomenie ;-) nastastie sa cestou nepokazil >:D -
Brandon Walsh 18.10.13 08:23
« Re: Nové auto
bud keby som ju v tom nepodporoval aspon, vzdy poviem, ale co ked to uz tolko stalo tak 50 E je nic, a 50 tu 50 tam >:D no najviac ma mrzi ze zostanem s dizlom, uz sa vo velkom vyberalo nove auto a teraz takyto skrt cez rozpocet >:-[] jedina sanca je, ze by mi auto kupila manzelka, ale ona je so zltym seatom maximalne spokojna >:D -
Brandon Walsh 17.10.13 17:26
« Re: Nové auto
dylan dobre vediet, brendin otec chce auto z nemecka, uz sa ma aj pytal ako by sme to zariadili. Len sa nepojde po priusa, ale po sen ceskej rodiny >:D
Ja ako som ti spominal v maili tak skoro tvoje sluzby dovozu nevyuzijem >:-[] , nevedel som, ze aj novostavba je taky pozierac penazi, neviem si predstavit prerabat 20 rocny byt podla brendinych prianí >:D