Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  22:37

« Re: OBI Prosek

Pošlu ti kontakt do SZ, je s nima dohoda.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 17.05.11  22:31

Jj, té červené jsem si taky všiml. Takže výsledek bude takový: [odkaz] ? :-) To vypadá dobřeeee :yes:
    Ale líbí se mi i tyhle kola: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 17.05.11  22:30

To s tou nehezkou slecnou prejdu s nonsalanci...

Kde si tu folii nechavas delat a na kolik ti to vyslo? Mam nabidky od dvou firem a docela diametralne se lisi.

A opravdu se boji kaminku a potrhane bile folie pod kterou by cerna barva byla videt. Jakou mas s timhle zkusenost?

Nebo proste nechat udelat lak...

Jo a jeste co policajti? Neni to brano jako zmena barvy?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  22:27

V tom videu je i červená 911, a právě ta má kola které se mi líbí. Je to klasika Porsche: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 17.05.11  22:21

Kdyby tak poslali ukázku, jak by to vypadalo. Našel jsem jen tohle [odkaz]
    Ale celočervená je podle mě lepší. No a pak koukej, celozelené: [odkaz] Mě a Mojitovi bys udělal radost >:D ;-)
    Jinak ano, kliky určitě taky červené. A co kola? Zůstanou černé nebo chystáš změnu?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  22:06

Ještě mi dnes volali, jestli nemají udělat karbonovou střechu, že to zkoušeli a vypadalo to hezky. Ale myslím, že na tomhle autě by falešná střecha vypadala blbě...

Dokonce i kliky nechávám dělat červeně, černé by ten celek rušily.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 17.05.11  21:59

Švihák: Jo, 911 způsobů fajn, jen jestli za ty náklady za 911 folií bys nepořídil jednu 911 celou novou >:D Ale nápad je to dobrý. Představ si, že máš auto, které dokáže měnit barvu, přesně jak si usmyslíš... :yes:

Jinak červená není špatný nápad, naopak. Jsem zvědavý na fotky celého auta :-)

Naštěstí to není tak dolámané, že by to ten nůž znehodnotilo, to by se mnou asi nebyla řeč.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  21:51

...ještě bych to nazval Porsche na 911 způsobů... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  21:49

Inu, synu, neboj, dovezu další. To se stane. Hlavně aby neukousla špičku tobě... ;-)

Sousedi, kamarádi i obchodní partneři už zaregistrovali změnu na černou, ale nikdo se mě neptal, tak třeba to změní ta červená... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 17.05.11  21:43

Šviháku, tak přemýšlím, co si pomyslí tví sousedé. Jeden týden jezdí šedým Porsche, druhý týden černým a třetí červeným? Si budou myslet, že s nima obchoduješ >:D

Jinak představ si, že spolubydlící se podařilo tvému dárku ulomit špičku 8-s Člověk jej používá jen na zeleninu a ovoce, laská jej a schovává na speciální místo a pak jej někdo takto poškodí 8-s :-| No, co se dá dělat...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  21:30

« Re: malá ochutnávka

No těším se na něj, bude svítit, panečku! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.05.11  21:24

« Re: malá ochutnávka

tak to na nom uz spravili kus prace :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  21:18

« malá ochutnávka

V pátek budu mít konečně svoje první vytoužené červené auto! Každé moje další auto musí být červené! Tady se podívejte, že si nedělám srandu: [odkaz] ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  17:38

GT-R je taková silnější nehezká slečna... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 17.05.11  17:11

A proč neudělat z nouze ctnost? GT-R jako dalmatin.....to by byla stylovka! >:D

Šviháku - jako SUV? Vedle Mazdice mi tak veliké nepřijde.... [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  15:36

GT-R, jo? Před týdnem vedle mě jedno zastavilo na semaforech, bylo tak obrovské, že vypadalo jako SUV...

Teď dělají do bílého matu bílou Octavii, to auto neskutečně září, klasická bílá od Škody je proti ni zažloutlá. Co dodat- doporučuji!
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 16.05.11  23:43

a ještě k té folii, jakou máš zkušenost s bílou na černém základu... už asi měsíc mě to láká - bílé matné GT-R... ale bojím se kamínků, které by mi - podle mě - udělaly z čumáku dalmatina a zase to nechávat 2x za sezónu opravovat se mi nechce, zas taková láce to není...
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 16.05.11  23:39

charašo!

To mi připomíná ten starej vtip...

ČSSR vede na SSSR v hokeji 4:2, tak v poslední přestávce volá Brežněv Husákovi... "Jestli nám ten zápas nepustíte, vybombardujeme vám Prahu" A Husák vzpupně odpoví: " Jestli vy nám Prahu, tak my vám Karlovy Vary!!!"

Jinak, člověk nikdy neví, jestli sis nezměnil trvalý bydliště, i když já taky po x letech podnikání v Praze jsem pořád papírově věrnej rodnému kraji
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.05.11  23:09

Nět, u nas "K" patamušto ja z Karlovarsky kraj. Nu što? :-! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 16.05.11  22:51

značka z Rathova kraje... tak jestli máš Sko na značce, tak by se pravděpodobnost zvyšovala, ale jinak absolutní dvojče...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…