Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
JanPribik 17.05.11 22:30
« Re: OBI Prosek
To s tou nehezkou slecnou prejdu s nonsalanci...
Kde si tu folii nechavas delat a na kolik ti to vyslo? Mam nabidky od dvou firem a docela diametralne se lisi.
A opravdu se boji kaminku a potrhane bile folie pod kterou by cerna barva byla videt. Jakou mas s timhle zkusenost?
Nebo proste nechat udelat lak...
Jo a jeste co policajti? Neni to brano jako zmena barvy? -
Ronault. 17.05.11 21:59
Švihák: Jo, 911 způsobů fajn, jen jestli za ty náklady za 911 folií bys nepořídil jednu 911 celou novou >:D Ale nápad je to dobrý. Představ si, že máš auto, které dokáže měnit barvu, přesně jak si usmyslíš... :yes:
Jinak červená není špatný nápad, naopak. Jsem zvědavý na fotky celého auta :-)
Naštěstí to není tak dolámané, že by to ten nůž znehodnotilo, to by se mnou asi nebyla řeč. -
Ronault. 17.05.11 21:43
Šviháku, tak přemýšlím, co si pomyslí tví sousedé. Jeden týden jezdí šedým Porsche, druhý týden černým a třetí červeným? Si budou myslet, že s nima obchoduješ >:D
Jinak představ si, že spolubydlící se podařilo tvému dárku ulomit špičku 8-s Člověk jej používá jen na zeleninu a ovoce, laská jej a schovává na speciální místo a pak jej někdo takto poškodí 8-s :-| No, co se dá dělat... -
JanPribik 16.05.11 23:43
a ještě k té folii, jakou máš zkušenost s bílou na černém základu... už asi měsíc mě to láká - bílé matné GT-R... ale bojím se kamínků, které by mi - podle mě - udělaly z čumáku dalmatina a zase to nechávat 2x za sezónu opravovat se mi nechce, zas taková láce to není... -
JanPribik 16.05.11 23:39
charašo!
To mi připomíná ten starej vtip...
ČSSR vede na SSSR v hokeji 4:2, tak v poslední přestávce volá Brežněv Husákovi... "Jestli nám ten zápas nepustíte, vybombardujeme vám Prahu" A Husák vzpupně odpoví: " Jestli vy nám Prahu, tak my vám Karlovy Vary!!!"
Jinak, člověk nikdy neví, jestli sis nezměnil trvalý bydliště, i když já taky po x letech podnikání v Praze jsem pořád papírově věrnej rodnému kraji