Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
lotus-esprit.cz 23.05.11 19:49
« Re: Nehoda se vyšetřuje
njn, je t osmutny, ale pokud nebudou jednoznacne dukazy o ridici, tj zaznam z kamery coz tam sotva, nebo dostatek svedku co udaji popis dotycnemu se vetsinove podobajici a pak je poznaji, tak pokud ani jeden neni blbec rekne ze v dany okamzik auto neridil a ze to pujcil znamemu ze zamundy. ac teda tuni a tuzingare nemam rad, tak spojovan is nima je v pripade nissanu gtr asi dost mimo, t oze byli na tuning akci je v dany okamzik kolem nehody relevantni. -
Dylan McKay 23.05.11 16:17
« Re: Nehoda se vyšetřuje
Ahoj, ano, četl jsem že prověřují všechny majitele GT-R. To auto má v ČR teď hodně špatný jméno, zbav se ho, koupím za pár šušní, aspoň budu mít čím jezdit do garáže... ;-)
Konec srandy. Zabili kluka, zmrzačili holku. Jak jsem psal- bude to šaškárna. Začnou se vymlouvat na spousty věcí, a pokud to někomu prokážou, bude najednou na smrt nemocnej aby nešel sedět. Je mi líto těch obyčejnejch lidí... ;-\ -
JanPribik 23.05.11 12:38
« Nehoda se vyšetřuje
Tak práce Policie České republiky mě nikdy nepřestane udivovat. Dnes ráno mě vzbudil anonymní telefon... Co prý jsem dělal v sobotu. Zas tak málo GT-Rek nejezdí, aby ověřovali všechny majitele a zvláště pak těch jiných barev... Trošku kocourkov a efektivita práce zjevně velká >:D -
Dylan McKay 22.05.11 20:28
« Mašinka Tomáš na prodej
Kdyby někdo chtěl udělat radost dětem, tak nabízíme mašinku Tomáš italské firmy Peg-Pérego. Mašinka jezdí po kolejích (kruh + dokoupená osmička s délkou 12 metrů). [odkaz]
Malej má radši auta, mašinka je nevyužitá.
Bližší info v SZ... -
JanPribik 22.05.11 18:25
« Re: Re: "řidiči tuningových aut zavinili nehodu a ujeli"
Ja uplne chapu, kdyz se kdokoli chce svezt svizneji a sportovne na relativne prazdne okresce nebo kdyz jede treba i pres 200 na poloprazdne dalnici. Riziko, ze se neco stane je sice mnohé vetsi nez pri predpisove jizde, ale ja to chapu a sam se nechavam unest. Ale v tomto pripade je pruser, ze byli dva. Zavodit na silnici je nejvetsi volovina. Jakmile se v hlave prepne knoflik zavodime na ON, tak je problem. Mozek prestava premyslet normalne, chce byt ten lepsi a je jednou nohou v prusvihu. Oba majitele znam osobne a nezdali se mi byt jako bezmozci. Ale v zavode se projevuje efekt stada...
Na druhou stranu i me se jednou stalo neco podobneho, nastesti bez nehody. Jel jsem na prazdne dalnici hooodne rychle q predjizdel favorita. Kouknu do zrcatka a favorit se zmita v serii ruznych prqpodivnych smyku. Nevim, jestli se lek nebo co, ale tak jsem zpomalil a kdyz vidim, ze je vse ok, tak jsem pokracoval. A od te doby uz predjizdim auta rozdilem tak 50-60km/h od jejich rychlosti a az po predjeti zrychluju. Ale je pravda ze supersport jeho ridici dava trochu pocit vlady nad provozem a je pak na kazdem, jak to v sobe zkroti.
Ale jinak to co se stalo je odsouzeni hodne a melo by byt tvrde potrestano

Na druhou stranu mě zvedá ze židle reporting českých médií, resp. bulváru idnes.cz.
Asi před rokem podobně zemřel můj známý, rozdíl byl v tom, že Octavia předjížděla kamion před horizontem. Známý v protisměru strhnul řízení jak se lekl, sám na místě mrtvý, žena je na vozíku. Proč toto nebylo v novinách???
Ale jakmile je u čehokoli drahý rychlý vůz, podnikatel popř. člen ODS a pražský zastupitel jako bonus, tak je to sólokapr. A diskuze pod takovými články, to je slovní žumpa. Jsem jenom rád, že se díky své práci týkám s lidmi, kteří již v životě neco dokázali, protože to co se předvádí na různých fórech to je jen a pouze lůza. Vím, že na fórech lidé říkají něco jiného než doopravdy, ale obávám se, že internetová anonymita spíš pomáhá k tomu, aby řekli, co si skutečně myslí...