Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 24.05.11  22:24

« Re: miluju Priuse

můžu mít dotaz? vyste majitel panamery? jaký byl důvod koupit si jí? a byla úvaha i nad rapidem? moc by mě to zajímalo díky!!!
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 24.05.11  22:22

jak myslíš zbytečně? to není věu auto na každý den, za rok jsem najel 2700km >:D
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 24.05.11  22:20

« Re: Nehoda se vyšetřuje

ještě k té nehodě... mohli jet jako prasata a asi jeli, ale jde o to, jestli to byla pravá přičina. Vím, veřejnost je už odsoudila, ale... Představ si, že bys ty předjížděl 3-4 auta na přerušované čáře v táhlé levé zatáčce čekáš, neodhadneš to, uděláš chybu a naproti se * auto... tak se trochu nacpeš na toho vedle sebe a naštěstí se vejdete, koukáš do zpětný a auto co jsi minul je pryč... ok, vydejcháváš a jedeš dál... až doma se dozvíš co jsi "způsobil", rozumíš? o tom, že se tala tragédie, o tom žádná, ale žádný hon na čarodějnice nikdy nikoho z hrobu nezvedl... Česká společnost miluje krev a jak jsem psal, jakmile cítí drahé auto versus smrt mladého kluka, tak je viník jasný
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.05.11  22:16

To GT3 zdá se trochu zbytečné, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 24.05.11  22:14

kvůli jízdě 5km tam a 5 zpátky přece nebudu sundavat z GT3 plachtu, před tím dobíjet baterku potom ručně umýt a pak zas pod plachtu... Panamera nestačí? a neboj, jsi starší, lidi mě tak maximáně budou obdivovat, jak se starám o postiženýho staršího bratra
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.05.11  22:11

Ne ne ne, já chci abys přijel 911tkou! Nebo ti v KFC budu říkat tati!!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 24.05.11  22:11

není prokázáno... jen Paroubek mává presumpcí viny...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.05.11  22:10

...pořád tady pár lidem utíká, že zavinili smrt člověka...
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 24.05.11  22:07

nemám bílý >:D v pátek mám cca od 14:00 čas.. vypadlo mi jednání. ale to víš, že přijedu GT-Rkem, musím tě provést na ocásku, abys změnil názor anebo se v něm utvrdil. A slíbim ti, že aspoň 3-4 auta vytlačíme ze silnice. To patří k dobrému bontonu. btw rusky spíš budeš mluvit ty, ne lázeňáku?
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 24.05.11  22:04

to už je jiná věc... a po tom tramvajovým pásu jezdím taky, protože hlávkův most je tankodrom... Jasně, pokud jeli tak, jak se nám leckdo snaží podsunout, tak jsem pro jejich přísné potrestání, ale ten lynč, který se spustil, to je šílenost a může se to stát každému z nás... a vůbec to doopravdy nemusela být jejich plná vina... Ono už jenom to, že druhý den má najednou idnes k dispozici video z kamer městské policie, taky o něčem svědčí..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.05.11  22:01

V pátek by to šlo! Ale nesmíš přijet GT-R a mluvit rusky, to by byl blbej vtip... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.05.11  22:00

Igor a pan radní nemuseli vidět ani to, že jedou Prahou 100km po tramvajovém pásu. Vždyť oni jsou vlastně ti chudáci!
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 24.05.11  21:59

jo ještě jsem ti asi zapomněl říct že jak jsem byl na ty M-B katastrofě.... tak před nastartováním toho CLS mi borec řekl abych to auto nechal nažhavit.... já byl mrtvej....
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 24.05.11  21:58

tak šviháku, dáme v pátek sraz??? dneska už jsme dali s Wiiiem rychlý oběd u Mekáče, tak spolu bychom mohli dát KFC, ne? >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.05.11  21:56

« miluju Priuse

Od soboty jsem s Priusem najezdil 800 km. Je to lehce ovladatelné a technikou vyspělé auto. Koho jsem svezl, tomu se líbí. Například téměř celé Mariánky jsem projel pouze na elektřinu... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 24.05.11  21:56

trochu jsem dneska o té nehodě přemýšlel a pořád mi něco nehraje... oba majitele znám, Igora trošku lépe. Moc se mi to na ně nezdá.

Budu trošku spekulovat. Mohli předjíždět pět aut a najdenou se v protisměru vylouplo twingo, které určitě - dle poškození - nejelo 90km/h, jeho řidič zazmatkoval a místo toho, aby se vyhli (ta silnice je tam dost široká a 3 auta), tak si auto tak rozhodil, že letěl pryč... ano udělali oba nissany prasárnu, která se ale děje dnes a denně, ale vůbec NEMUSELI vidět, že twingo letí ven... Mohlo se chvíli potácet a když na tím autem úplně šofér ztratil kontrolu, tak už ho z nissanů nemohli vidět v zrcátku nebo se prostě do zrcátka nepodívali, protože je třeba nenapadlo, že by twingo mohlo mít tak tragické jízdní vlastnosti.

Anebo neudělali vůbec nic, resp. řidiče twingo vyloženě neohrozili ani neomezili, jen byli v nesprávný čas na špatném místě a všichni, co přijeli k nehodě si jenom pamatovali dva supersporty, které je před chilku předjížděli...

Co jsem tak četl dnes v novinách, tak Igor prý měl defekt na pneumatice, jak znám GT-R tak s prázdnou gumou se NEDÁ jet rychle a ostře.... To auto je pak velmi špatně ovladatelný a sám jsem na vlastní oči viděl, jak po cca 30sec guma pod zátěží na GT-Rku se přehřála a praskla....

No a samozřejmě každě GT-R má Black box, tedy záznamové zařízení, které kvůli záruce monitoruje a zaznamenává milion různých parametrů a z otáček a zařazené rychlosti lze snadno spočítat okamžitou rychlost a pokud vím, tak k tomu GT-Rko dává i přesný čas... takže to by jistě mohlo pomoci...

Ale jak říká,čím víc o všem přemýšlím, tím víc otazníků mě napadá...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.05.11  21:52

Měl jsem jiný nápad, ale prohodil jsem auta, a tak ten nápad zase neplatí...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 24.05.11  21:51

no tak to se mi moc povedlo.. jedno viděli podruhy vyděli... aspoň že už tu češtinu mám za sebou...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.05.11  21:50

Koukněte na to video z centra Prahy: [odkaz] To je zastupitel Prahy, panečku! Kamarád Igora. Politik a jeho kamarád z východu. To je jako ve filmu...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 24.05.11  21:50

Šviháku, můžeš si zítra nafotit do fotosoutěže ten nápad s flaškou. Já tam dal něco jiného! :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…