Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
JanPribik 24.05.11 22:37
« Re: miluju Priuse
ano, mám 4S. Rapide jsem vůbec kvůli ceně neuvažoval... Koupě žáby-tak jí říkám- byla rychlovka, ukradli mi X6 a já rychle něco scháněl. a člověk, od kterého kupuji docela často auta měl Panameru z německa, najeto malinkato, plná výbava a velká sleva.
Jasně, pokud se na to auto člověk dívá jako na klasické Porsche, tak se nevyhne rozpolceným pocitům.. Ale jako pohodlná limuzína s nádherným interiérem a skvostnou kvalitou je super. Nechtěl jsem nic přehnaně silného, ale zas aby se to nebálo a bylo klidné při vyšších průměrných rychlostech.
S Panamerou jsem velmi spokojen. Nechápu však koupi verze Turbo, snad jen kvůli image. To auto nikdy nebude sportovní a výkon 4S bohatě stačí. -
JanPribik 24.05.11 22:20
« Re: Nehoda se vyšetřuje
ještě k té nehodě... mohli jet jako prasata a asi jeli, ale jde o to, jestli to byla pravá přičina. Vím, veřejnost je už odsoudila, ale... Představ si, že bys ty předjížděl 3-4 auta na přerušované čáře v táhlé levé zatáčce čekáš, neodhadneš to, uděláš chybu a naproti se * auto... tak se trochu nacpeš na toho vedle sebe a naštěstí se vejdete, koukáš do zpětný a auto co jsi minul je pryč... ok, vydejcháváš a jedeš dál... až doma se dozvíš co jsi "způsobil", rozumíš? o tom, že se tala tragédie, o tom žádná, ale žádný hon na čarodějnice nikdy nikoho z hrobu nezvedl... Česká společnost miluje krev a jak jsem psal, jakmile cítí drahé auto versus smrt mladého kluka, tak je viník jasný -
JanPribik 24.05.11 22:14
kvůli jízdě 5km tam a 5 zpátky přece nebudu sundavat z GT3 plachtu, před tím dobíjet baterku potom ručně umýt a pak zas pod plachtu... Panamera nestačí? a neboj, jsi starší, lidi mě tak maximáně budou obdivovat, jak se starám o postiženýho staršího bratra -
JanPribik 24.05.11 22:07
nemám bílý >:D v pátek mám cca od 14:00 čas.. vypadlo mi jednání. ale to víš, že přijedu GT-Rkem, musím tě provést na ocásku, abys změnil názor anebo se v něm utvrdil. A slíbim ti, že aspoň 3-4 auta vytlačíme ze silnice. To patří k dobrému bontonu. btw rusky spíš budeš mluvit ty, ne lázeňáku? -
JanPribik 24.05.11 22:04
« Re: Nehoda se vyšetřuje
to už je jiná věc... a po tom tramvajovým pásu jezdím taky, protože hlávkův most je tankodrom... Jasně, pokud jeli tak, jak se nám leckdo snaží podsunout, tak jsem pro jejich přísné potrestání, ale ten lynč, který se spustil, to je šílenost a může se to stát každému z nás... a vůbec to doopravdy nemusela být jejich plná vina... Ono už jenom to, že druhý den má najednou idnes k dispozici video z kamer městské policie, taky o něčem svědčí..