Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.05.11  05:31

« Re: první problém Priuse- není slyšet

Koukal jsem na známou reklamu, a rozesmál mě ten první příspěvek pod videem o romech: [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.05.11  05:02

Ahoj! Už jsem přemýšlel, co všechno bych z Priuse do 911 chtěl. Ale zase tichej sporťák, to taky nejde... >:D
    Doporučuju si Prius vyzkoušet, totálně to změní pohled na auto, je to technická hračka.
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 28.05.11  23:06

Tý jo, já teda Priuse viděl jen jednou >:D nechystáš výměnu? Že ty budeš mít Prius a ženě dáš 911? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.05.11  20:47

Dnes jsme se synem koupili mamince další Prius, ten samej: [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.05.11  20:46

Strašně rád teď jezdím Priusem, beru si ho i tam kde bych měl dělat parádu s 911. Je to strašně dobré a kvaltitní auto! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.05.11  20:06

« Re: setkání s JanPribik

>:D Jo, jo....přesně nějak takhle jsem si váš celý rozhovor představoval..... :-! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 28.05.11  19:55

Proč nefunguje hybrid pouze na elektřinu u X6 nebo Cayennu, to je jasné, váha vozu a tuna elektroniky na palubě...
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 28.05.11  19:53

Je pravda, že minulý rok když jsem byl s přítulkou na KSA, tak se vedle nás mihl stín a co vedle TESLA, to stejné elektroskůtry, minimální hluk.
    Na jednu stranu mám rád zvukový projev pořádného motoru, ale na druhou stranu jemný svistot Boxsteru E je úžasný :yes:
    Jinak Petře gratulace k Priusu, přítulka o něm také čím dál více uvažuje
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 28.05.11  19:53

Je pravda, že minulý rok když jsem byl s přítulkou na KSA, tak se vedle nás mihl stín a co vedle TESLA, to stejné elektroskůtry, minimální hluk.
    Na jednu stranu mám rád zvukový projev pořádného motoru, ale na druhou stranu jemný svistot Boxsteru E je úžasný :yes:
    Jinak Petře gratulace k Priusu, přítulka o něm také čím dál více uvažuje
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 28.05.11  18:48

Já jen dost dobře nechápu proč nejde o "trapný pokus jezdit na baterii" u X6 apod. a například u Priuse ano? Podle mě je každý pokus o nějakou novou technologii krokem kupředu. Všichni to podle mě dělají pro peníze ....
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.05.11  17:17

Chucku, někdy mi přijde že ti někdo ublížil...

Možná sis něco o Priusu přečetl, ale jízda je něco úplně jiného. Jakmile dáš volnoběh či zastavíš, běží jen elektromotor. Žádné kouření z vejfuku. Systém start/stop se začal naštěstí dávat do řady aut. Podle mého je to důležitý směr.
    Nebo myslíš, že až jednoho dne ukončí výrobu benzínových a naftových aut, tak se začne říkat, že to byla špatná cesta?
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 28.05.11  15:36

jj u hybridů je to velký problém potažmo elektrická auta obecně... všichni jsou zvyklí na nějaký hluk... někde tuším v americe vydávají auta zvuk motoru či nějaký výstražný zvuk že jedou... mám pocit že snad tesla? nebo něco takového má v sobě nahrané zvuky aut a řidič si už jen vybere jaký typ motoru chce a ty zvuky jsou interaktivní s tím jak auto jede... tudy povede cesta z elektronudy... těším se na dobu která bude někdy v době mého důchodu až vytáhnu stařičký V8 a všem spadne huba co to je za idiota s takovym smradlavym hlučnym hnusem... současná elektrospalovací auta beru jako tragédii mimo luxusní třídy jako je X6, S, LS kde nejde o trapné pokusy jezdit na baterie atp... trochu se chytnu konspirační teorie a jen si povzdechnu že nebejt takového významu peněz vs. ropy už bysme dvacet let jezdili na vodík a všichni by byli spokojení... vis možnost vzít vodík téměř zdarma kdekoliv a jeho relativně snadnému využití pro výrobu elektřiny... nehledě na opět trapné pokusy dělat z vodíku neskutečný problém tím že ho budeme někde rovnou tankovat... proč? na co mi ho má někdo vyrábět a já musím někam jezdit když už před 15 lety dokázal frajer v africe na kolenou auto do kterýho jedním koncem leju vodu a vše si udělá samo? opět prachy... další firmy na izolaci nádob do kterých by se dalo investovat atp atp atp... skok zpět... z toho důvodu beru baterie autech jako je tesla, prius atp jako opět snahu vydělat peníze a né skutečně dobrý směr vývoje techniky pro auta vis zřejmě velké náklady na vývoj a výrobu takových aut kde baterie určitě sežerou hodně peněz a je to pak na těch autech vidět že se musí šetřit aby nestálo milion... Je to dnes jen hnus vidět co se všude děje...
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 28.05.11  13:32

Tak ten stejný problém má švagr s RX450h >:D když s ním byl na předváděcí jízdě přejel skoro několik lidí protože si to na přechodu nakráčeli aniž by někdo tušil že jede auto >:D a asi se mu to zalíbilo a hned si ho objednal ... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.05.11  12:54

okno dole volume doprava >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.05.11  12:03

Nebo dáme na zrcátko zvonek... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 28.05.11  11:50

Holt budeš muset během jízdy vydávat zvuky ty jako řidič!!!
    [odkaz] >:D >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.05.11  11:41

« první problém Priuse- není slyšet

Všiml jsem si toho za týden 3x. Teď jsme byli nakupovat, a před autem se promenádovalo několik lidí. Teprve když se otočili, tak se lekli. Někde jsem četl, že do Priusů nahrávají falešné zvuky motoru. Je to docela problém, protože je otázkou času, kdy žena někomu přejede nohu...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.05.11  06:50

>:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 27.05.11  22:47

Poustniku, to nebylo z vrozené slušnosti, jen jsme pro pomluvy mazdy 5 a peugeot 207 nemeli cas probrat nic jineho >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.05.11  22:39

A jó, vlastně! Tak dobrou noc Brandone, ať se ti něco hezkého zdá o tvé milované Kelly, a neboj, brzy ti tvoje největší první jediná životní láska přijede... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…