Porsche 911 (švihák lázeňský)
Martin911Turbo 28.05.11 19:53
« Re: první problém Priuse- není slyšet
Je pravda, že minulý rok když jsem byl s přítulkou na KSA, tak se vedle nás mihl stín a co vedle TESLA, to stejné elektroskůtry, minimální hluk.
Na jednu stranu mám rád zvukový projev pořádného motoru, ale na druhou stranu jemný svistot Boxsteru E je úžasný :yes:
Jinak Petře gratulace k Priusu, přítulka o něm také čím dál více uvažuje -
Martin911Turbo 28.05.11 19:53
Jinak Petře gratulace k Priusu, přítulka o něm také čím dál více uvažuje -
Dylan McKay 28.05.11 17:17
« Re: první problém Priuse- není slyšet
Chucku, někdy mi přijde že ti někdo ublížil...
Možná sis něco o Priusu přečetl, ale jízda je něco úplně jiného. Jakmile dáš volnoběh či zastavíš, běží jen elektromotor. Žádné kouření z vejfuku. Systém start/stop se začal naštěstí dávat do řady aut. Podle mého je to důležitý směr.
Nebo myslíš, že až jednoho dne ukončí výrobu benzínových a naftových aut, tak se začne říkat, že to byla špatná cesta? -
Chuck Norris 28.05.11 15:36
« Re: první problém Priuse- není slyšet
jj u hybridů je to velký problém potažmo elektrická auta obecně... všichni jsou zvyklí na nějaký hluk... někde tuším v americe vydávají auta zvuk motoru či nějaký výstražný zvuk že jedou... mám pocit že snad tesla? nebo něco takového má v sobě nahrané zvuky aut a řidič si už jen vybere jaký typ motoru chce a ty zvuky jsou interaktivní s tím jak auto jede... tudy povede cesta z elektronudy... těším se na dobu která bude někdy v době mého důchodu až vytáhnu stařičký V8 a všem spadne huba co to je za idiota s takovym smradlavym hlučnym hnusem... současná elektrospalovací auta beru jako tragédii mimo luxusní třídy jako je X6, S, LS kde nejde o trapné pokusy jezdit na baterie atp... trochu se chytnu konspirační teorie a jen si povzdechnu že nebejt takového významu peněz vs. ropy už bysme dvacet let jezdili na vodík a všichni by byli spokojení... vis možnost vzít vodík téměř zdarma kdekoliv a jeho relativně snadnému využití pro výrobu elektřiny... nehledě na opět trapné pokusy dělat z vodíku neskutečný problém tím že ho budeme někde rovnou tankovat... proč? na co mi ho má někdo vyrábět a já musím někam jezdit když už před 15 lety dokázal frajer v africe na kolenou auto do kterýho jedním koncem leju vodu a vše si udělá samo? opět prachy... další firmy na izolaci nádob do kterých by se dalo investovat atp atp atp... skok zpět... z toho důvodu beru baterie autech jako je tesla, prius atp jako opět snahu vydělat peníze a né skutečně dobrý směr vývoje techniky pro auta vis zřejmě velké náklady na vývoj a výrobu takových aut kde baterie určitě sežerou hodně peněz a je to pak na těch autech vidět že se musí šetřit aby nestálo milion... Je to dnes jen hnus vidět co se všude děje... -