Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 04.06.11 17:06
« Re: SLS AMG Roadster
Nene, seděli jsme v restauraci New York, měli jsme včera sraz základky po 22 letech!!! Kurvadrát!!! >:D
Pán už měl klasiku SLS AMG stejné barvy, ale u Mercedesu ho vyměnil za Roadster.
Do Prahy jsem jel brzy ráno. Od domu k domu 70 minut. Teď mi vezmou i papíry na hlavu... :-| ;-) -
Chuck Norris 03.06.11 23:39
« Re: SLS AMG Roadster
to je hodně nepovedená fotomontáž... nicméně sls se přece ještě v kabru nedělá?! ne? ano, máš pravdu-zvuk je na autě jedna z nejzajímavějších věcí... PS. já si kupuju auta kvůli zvuku! vis octvia tdi 1999!!!!! nevím... vedle lamba galarda to sls vypadalo jako auto... lambo vypadalo jako model na poličku... sls má styl a je to nejhezčí retro supersport- protože je skoro jediný:-) (v těsném závěsu ikdyž zpracováním američan- camaro ss a challenger) a myslím že už jsem se do něj naučil nastupovat tak jednoduše že to s žádným jiným supersportem tak jednoduše a pohodlně snad ani nejde.... a bude to podle mě díky té vykousnuté střeše... a když tam začnou prudce klesat otáčky a to auto začne kašlat do konečníku je to extáze lepší než v posteli... -
Brandon Walsh 03.06.11 22:19
« Re: mytí auta
aj ked som taktiez nazoru, ze rucne mytie je relax dnes to bolo v mojom pripade opacne. nejaky dobrak kosil travnik okolo parkoviska kde stalo, vcera celu noc prsalo, takze sa to krasne vsetko prilepilo a mal som polovicu auta zelenu, polovicu zltu, kedze som v takom aute nemienil ist tak som to musel v priebehu 10 minut umyt >:-[] taky spoteny som este nikdy nikde neprisiel >:D