Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 04.06.11  22:11

« Re: SLS AMG Roadster

to kabro je teda pěkně ošklivý... ztratilo to šmrnc... tohle je o ničem... SL s jiným čumákem, bez kufru a střechou která se nemá kam schovat a kliky místo vyjížděcích má snad ještě z minulý generace S klády... hrozný....
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.06.11  21:58

Kdy přijedeš?
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.06.11  21:16

tak to som si ani nevsimol ako spravny zlatokop pozeral som na pana za volantom >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.06.11  21:03

Nene, v pravém dolním rohu je kus mého auta: [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.06.11  20:52

ako tak pozeram na mail porschaka si s amg nevyfotil, nic tam nemam >:D ja som dnes parkoval pri zltej corvette ale kelly mi to nechcela vyfotit, moj mobil je zial dobry iba na sms a galaxy balls [odkaz] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.06.11  20:32

Na plnej knedlík to uletí za 1000 Kč... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.06.11  20:30

tenkrat si hlavne nemal rodinu ;-) ale ze si to ty som ochotny si s red baronom a pol rocnou vyplatou na ten rekord trufnut >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.06.11  20:13

Ale několik let starý rekord s Avantimem jsem nepřekonal, na to si už netroufám, tenkrát se s policajtama dalo domluvit...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.06.11  18:20

kurvadrat to si zrejme nesiel za 4 litre s priusom >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.06.11  18:03

Včera jsem slyšel tohle, a docela se mi to líbí- [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.06.11  17:06

Nene, seděli jsme v restauraci New York, měli jsme včera sraz základky po 22 letech!!! Kurvadrát!!! >:D
    Pán už měl klasiku SLS AMG stejné barvy, ale u Mercedesu ho vyměnil za Roadster.

Do Prahy jsem jel brzy ráno. Od domu k domu 70 minut. Teď mi vezmou i papíry na hlavu... :-| ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.06.11  14:26

taktiez by som chcel chodit do kadernictva na sls amg roadster >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.06.11  12:14

Tady je to SLS: [odkaz] Mluvil jsem s majitelem, je cizinec, má v Chorvatsku hotel...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 03.06.11  23:39

to je hodně nepovedená fotomontáž... nicméně sls se přece ještě v kabru nedělá?! ne? ano, máš pravdu-zvuk je na autě jedna z nejzajímavějších věcí... PS. já si kupuju auta kvůli zvuku! vis octvia tdi 1999!!!!! nevím... vedle lamba galarda to sls vypadalo jako auto... lambo vypadalo jako model na poličku... sls má styl a je to nejhezčí retro supersport- protože je skoro jediný:-) (v těsném závěsu ikdyž zpracováním američan- camaro ss a challenger) a myslím že už jsem se do něj naučil nastupovat tak jednoduše že to s žádným jiným supersportem tak jednoduše a pohodlně snad ani nejde.... a bude to podle mě díky té vykousnuté střeše... a když tam začnou prudce klesat otáčky a to auto začne kašlat do konečníku je to extáze lepší než v posteli...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.06.11  22:19

« Re: mytí auta

aj ked som taktiez nazoru, ze rucne mytie je relax dnes to bolo v mojom pripade opacne. nejaky dobrak kosil travnik okolo parkoviska kde stalo, vcera celu noc prsalo, takze sa to krasne vsetko prilepilo a mal som polovicu auta zelenu, polovicu zltu, kedze som v takom aute nemienil ist tak som to musel v priebehu 10 minut umyt >:-[] taky spoteny som este nikdy nikde neprisiel >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ajin-MoDo-Team-

Ajin(MoDo Team) 03.06.11  14:21

To jsem rád, že se nechceš hádat >:D Hele Dylane, kdy ukážeš červenýho draka na Modu?
  • « 00 Reagovat !

foto v3jc3

v3jc3 03.06.11  13:38

Ahoj všichni, dlouho jsem tu nebyl :-) Ale s tím SLS to vidím uplně stejně, kvůli zvuku se kupujou přece repráky a né auto >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.06.11  13:09

« SLS AMG Roadster

Mariánkama se právě teď prohání SLS AMG Roadster ve vínové barvě s německou SPZ: [odkaz]
    Ani otevřená varianta mi nezvýšila tep, na tom autě je nejzajímavější zvuk, ale nechci se s fanoušky SLS AMG hádat...
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 03.06.11  07:55

Koukám,že jsme na tom všichni stejně..I když Mondeo už nějaký ten šrám od myčky má,ruční mytí je prostě relax..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.06.11  07:22

Stejně jako mati- baví mě to ručně...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…