Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 10 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 06.12.13  00:26

« Re: Podvodné inzeráty na českých webech- pozor na ně!

Detektiv... ;-)
    No, vůbec se nedivím, různých faků je plný net. A prodej ojetin k tomuto přímo vyzývá. Pár let stará prémiovka s nejslabším nebo nejsilnějším dieselem, jinak třeba spolehlivým, za pár klacků, jež se cenově znatelně liší s podobnými, ba i stejnými inzeráty - to je opravdová sebevražda. Inteligentní člověk tohle nekoupí. Obvzláště po odpovědi psané hlaholicí.

Vadí mi spíše jiné věci. Tak třeba tři áčka - v rodině máme zkušenost, že po nabídce na výkup začnou na autě hledat všemožné chyby, kvůli nímž by mohli vozidlo pořídit levněji. Po naší dávné historce se zaneprázněnými chlapy a bezradnou ženskou na blond se táta při prodeji rodinné feliny se stejnými dotazy rychle otočil a jel za město.

Navíc z nás dělají naprosté debi*y. Na stránkách bývalých Dennyho auťáků uváděli pro naše město asi padesát feld. Po rozpadu dědovy několikáté staré škodovky to chtělo nějakou solidní snadno opravitelné auto na kratší dobu, než pověsí papíry na hřebík, a na nákupy. Vyhlédl jsem párie inzerátů, hezky naleštěné L&K za 22 tisíc a tak. Dorazil jsem do AAA. Přiklusal prodejce, genetickáru směska Itala, Egypťana a cikána. To už jsem se rozhlížel po 50-100 feld, snad jich bude alespoň patnáct. Tak přej ne. Jedna stála v AAA a stála asi 45 tisíc, zbytek (tři) ve spřáteleném Auto Diskontu aneb Prašť, jak bouchni. A mezi nimi i ono L&K. Nebylo hezké jako na fotce, a nebylo dokonce ani průměrné. Nárazník byl sice jakž takž uchycený, ale na rezavých šroubech, světlomety zamlžené, patrně nehodou, a na kapotě a blatnících fleky od koroze. V interiéru oněch 80 000 km sedělo, ale řadící páka za sebou měla zřejmě něco jako v oné legendární reklamě na orální sex v autě a oční optiku. Krásných 22 tisíc... A když řekl prodejce, že to už"není kdovíco", sebral jsem se a odešel.

Howgh

Nejvíc ale bolí podobné inzertní fejky na MACZ. Takové lidí bych rád seznámil se svou pryžovou palicí... s jejich palicí.

P. S. Ježíš, tady lítají blesky, prší, sněží, než spadne Wi-Fina...
  • 30 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.12.13  20:53

« Podvodné inzeráty na českých webech- pozor na ně!

Poslední měsíce denně nahlašuji 2-3 inzeráty provozovatelům stránek. Často na SAUTO a SBAZAR. Ne že by mě to bavilo, ale poškozuje to skutečné prodejce. Na podezřelou inzerci jsem si založil zvláštní fakemail.

Pro člověka, který si našetřil peníze na auto je samozřejmě lákavá nízká cena. Falešný inzerát lze ale rozpoznat:
    1. inzerce se skládá pouze z technických údajů, případně je psána nesrozumitelně.
    2. foto aut lze porovnat s jinou inzercí. Většinou jde o stažené fotky jiného inzerátu z jiného webu.
    3. odpověď přijde v podivné češtině, žádající další komunikaci v angličtině.

Například dnes se na SBAZAR objevil inzerát na BMW řady 1. Česká SPZ a české jméno inzerenta. Cena vozu 85.000 Kč. Foto bylo z inzerce na SAUTO, kde je cena 199.000 Kč.
    Zde je příkladná odpověď:

Dobry den
    Mám na prodej
    BMW 118D/90kw z roku 2006 s 85.000, - Kc
    Jsem první majitel, auto bylo nikdy zapojeny do jakékoliv nehody, motor beží perfektne
    Auto je v perfektním stavu, poslední služby, které asi pred dvema mesíci, když jsem menil olej, nejsou tam žádné velké problémy. Všechny dokumenty jsou k dispozici, jsem si všechny výživné na autorizovaného servisu, mám servisní knížka, auto mít skutecné Km
    Máte-li zájem prosím odpovezte mi, abych mohla dát více informací o transakci,
    prosím odpovezte pokud možno v anglictine,
    rychle reagovat ,
    Dekujeme vám

Inzerát byl včas nahlášen a smazán. Přes noc se ale objeví desítky dalších...

• « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 02.12.13  17:46

« Re: na ceste je to zrejme ine

Cože? Skoro 47 tisíc příspěvků. LOL :-O
    Ale mělo by to být i letos podobné, jen obsáhlejší a hlavní motiv Předvánoční komenty redakčních perel vystřídá Ach, ta škrabka na led. >:D
    [odkaz]
  • « 10 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.12.13  17:33

najvtipnejsie prispevky su cca 4 roky dozadu pod calibrum turbo >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 02.12.13  15:45

>:D Až budu, snad to stihnu, zase tvořit blog o nejvtipnějších příspěvcích, určitě si vzpomenu. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.12.13  15:33

Vidíš, aspoň Davida to pobavilo... Ta jeho Megan Lišková by taky pobavila... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.12.13  14:45

>:D >:D >:D >:D >:D >:D člověk sem po uherským roku nakoukne a je tu srandy kopec >:-[] >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.12.13  09:00

rád pomôžem >:D
  • « 10 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.12.13  08:55

Právě jsem byl odveden policíí, děkuji za příspěvek... >:D ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.12.13  08:22

2 seriálové hviezdy >:D :yes:
    škoda, že som nepozrel na tachometer koľko si sa cez tu Prahu "rútil" no pre istotu som ani nedýchal, aby ťa to nerušilo >:D
    a s goofom sme sa stretli v ten deň sa mi zda cestou z garáže ? to je goof choď za ním, a kde sa mám otočiť, tu cez tie dve plné čiary >:D za tie cca 2 hodiny sme neporušili akurát tak prejazd na červenú >:D
  • « 10 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.12.13  07:52

Zpráva z tisku by zněla: červené Porsche bylo v plamenech, lidé v něm poznali 2 seriálové hvězdy. Dylan si od plamenů zapálil doutník a Brandon to fotil... "Dobrá kompozice!", řekl...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.12.13  06:40

dylan to ma vobec nenapadlo, este aj kelly vcera rozpravala pre boha ako rychlo museli ist >:D a ze kvoli motorke mi pri zrychleni vypadol fotak z ruk som zabudol ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.12.13  14:30

...oni už neví jak nalákat lidi do kina...

Představ si, kdyby jsme takhle dopadli my, když jsme v Praze závodili s tou motorkou. Kolik fanoušků by trpělo? Ale byli bysme už pořád spolu!
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.12.13  08:23

« na ceste je to zrejme ine

ako pred kamerami s dablermi, no na druhu stranu mozno konecne prestanu tocit tie sra.cky fast and furious >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.13  07:40

« Re: Re: Čtvrtý Prius je doma!

No, už mi více lidí řeklo, jestli jim náhodou nechci jednoho Priuse věnovat...

NECHCI! Všechny Priusy na zeměkouli budou moje! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 27.11.13  23:27

Švihák McHybrid: A co na to říkají kámoši od Porscháků?... A příbuzní? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.11.13  20:38

No, spíš tomu nějak nerozumím.. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.11.13  20:35

Máš snad něco třeba proti travesti show? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.11.13  20:26

Hybridní ženy opravdu ne... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.11.13  20:24

Doufám aspoň, že co se žen týče, máš vytříbenější vkus.... :*) >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…