Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 11.06.11 06:29
« Cars 2
Když vidím ukázky k novému filmu, tak jsem smutný. Amerika to bez střelby a výbuchů vážně neumí? Ani ve filmu pro děti? [odkaz] ;-\
Malej už má sbírku 26 kovových autíček Cars- ještě nemá zdaleka všechny, a v obchodech už se začaly objevovat auta z Cars 2!!! ;-) -
David Silver 10.06.11 21:05
« Re: nejoblíbenější auto
Ahoj,
Dylan: tak na Vysočinu jedem :-) napíšu až tam budem ;-)
PS: po té co jsi mi napsal zprávu, jestli jsem tě prozvonil, omlouvám se, prodal jsem iPhone a než si seženu náhradu, zvykám si na starej mobil a nechtíc jsem klikl na volat místo odepsat... :-| -
Dylan McKay 10.06.11 18:14
« Re: Acer Ferrari
Já se ještě nikdy na osobu blízkou nevymluvil, ale mohl jsem- když na fotkách nebylo vidět kdo RR řídil.
Trest pro vlastníka vozidla? Respektoval bych to, ale ne od vlády takovejch korupčnickejch lotrů, kteří si reformy vyložili zbídačením obyvatelstva! :no:
-
Ajin(MoDo Team) 08.06.11 18:34
« Re: Acer Ferrari
To jsem rád, my se scházíme skoro každých 14 dní, ale je pravdou, že na tvůj příjezd budeme muset zorganizovat něco většího, i když na druhou stranu, vždy jsi tam měl kouzlo překvapení, když vzpomenu na příjezd Kajakem, nebo pak muranem ;-) takže dám vědět. Porschi zdar.

Chválí si navigaci, díky ní navštěvuje všechny prý kamarádky, dokonce umí zatím i parkovat.