Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 15.06.11 23:19
« Re: Porsche Gunčíková diesel
Já si taky myslím, wl, že s tím slovenským bojem to nebude tak slavné, už to sociologové několikrát rozebírali - chlapi jsou prostě líní posílat sms, radši si za ušetřený peníz dojdou na pivo. Hlasy posílají náctileté dívky a pro ty je idol v drtivé většině chlapec, Aneta byla vyjímka, protože ta soutěž tu byla poprvé. Co myslíte, poslal nějaký chlap z macz sms? Vsadím se, že ne. >:D -
white label 15.06.11 22:34
To taky, ale hlavně ti Slováci, viz i mediální slovenaská mediální kampaň pro hlasy pro Lukáše. Korunu tomu nasadila právě jedna slovenka, která předávala ceny, když prohlásila, že se Slovákům podařilo zvítězit nad náma aspoň v SS, když už to u nich na MS v ledním hokeji nevyšlo... 8-s -
white label 15.06.11 22:21
Hezky tady rýmujete chlapci, jen co je pravda! :yes:
Musím se přiznat, že jsem si z GG ve finále SS, když zazpívala písníčku Špinarky "Jednoho dne se vrátíš", opravdu doslova sedl na zadek, což se mi nikdy! podobně v žádné naší takové soutěži nestalo. Zazpívat tuhle píseň v 17 letech tak dokonale po všech stránkách a ještě u toho vypadat jako ona, to mi místy připadalo až "nadpřirozené". Doufám a věřím, že toho v muzice dokáže hodně! :yes:
[odkaz]
P.S. Že si Slováci ve finále spletli hlasování o nejlepšího zpěváka/zpěvačku s odvetou za vzájemný hokejový zápas na MS v Blavě je sice smutné, ale Gabča byl každopádně o několik tříd lepší, než Lukáš z Košic... ;-) -
Dylan McKay 15.06.11 21:15
Já jsem Gunčíková gabča,
poslouchá mě každá babča,
co je na tom že jsem blondýna,
když mi fandí i princové z Londýna?
Refrén:
Uíííííí uíííííííííííí jééééééééé!
Teď mám prázdno a hrozné dilema,
poprosím o text strejdu Dylana,
on mi zase něco namíchá,
snad to Leoš Mareš rozdýchá!
Refrén:
Snědla jsem dnes čtyři margotky,
aby mi nepadaly zpěvem kalhotky,
na kuráž jsem si dala tři vodky,
paparazzi čekaj na fotky!
Finále:
Uíííííí uíííííííííííí jé jé jé!
Tak kdyby ji někdo viděl, ať se ozve...
-
Poustnik 15.06.11 16:52
« Re: Porsche diesel
Mně je tohle úplně jedno, ať to jezdí třeba na dubový listí, nebo na páru......stejně pod kapotu automobilky strčí to, co se bude prodávat. A když budou chtít zákazníci diesl, tak tam bude diesl i kdyby se skalní příznivci benzínu stavěli na hlavu. Podotýkám, že jsem nikdy nafťáka neměl...... :-)