Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.11  00:39

« Re: Porsche Gunčíková diesel

Jarka Nohavicu jsem nedávno potkal ve Futuru (nákupní centrum) v Ostravě. Nejdřív jsem ho potkal na kávě a pak dokonce i přímo u pisoáru...
    Talent má teda větší..., ale aspoň něco máme společného... :-O >:D >:-[]
    Sranda..., ale vážně jsem ho tam potkal hned dvakrát po sobě, z toho jednou na toaletě. Byl skoro tak vysoký jako já, na podiu mi tak vysoký nepřijde...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.06.11  00:31

Dávám bolševikovi rok, maximálně dva!!!! >:-[] >:D
    Jasně, že bez autorského zázemí skončí někde na diskošce. Nohavica ani zjevem ani zpěvem není žádná superstar, ale je to básník a muzikant a tak má do důchodu vystaráno. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 16.06.11  00:14

Ono to stejně dopadne tak, že většina z nich bude zpívat maximálně na firemních věčírcích, otevíračkách nákupních center nebo po discotékách. U nás je prostě jejich životnost tak rok, rok a půl. "Trh" se zpěváky je přesycen, poptávka minimální, takže nezbývá nic jinýho, než si najít teplý místečko někde v muzikálu a aspoň z toho něco vytřískat.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.11  00:11

>:D :yes:

P.S. Tu její verzi "Jednoho dne se vrátíš" už jsem si párkrát poslech a vždycky mě z tohu znovu běhá mráz po zádech... ona to vážně naživo! nedává hůř, než Špinarka, jen trochu jinak...

Pro srovnání, i kdyř to není "živě":
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.06.11  00:10

Ronaulte, pro tebe soukromně do ouška po druhé.....já ji viděl omylem na you tube, ale zaujalo mě to, hlavně Jednoho dne se vrátíš. Jinak jsem taky mohl dneska večer dělat intelektuála, co tohle nezná a kouká jen na dokumenty na dvojce..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.06.11  23:59

Jasně, vlastní tvorba... má teprve 17. Věřím, že něco dokáže a pokud si něco nedokáže napsat sama, že si bude umět případné autory pro ni, dobře vybrat...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.06.11  23:55

Tak vzhledem k tomu, že má jen 17, to opravdu nevadí... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.06.11  23:55

WL: Tuž co, pěkná je, zpívat umí a teď už zbývá jen jedna otázka: "Jak umí udělat svíčkovou" >:D
    Celkově však zastávám názor, který tady zmínil poustník... zpívá hezky, ale vlastní tvorba...? ;-) Zpěváků je více než skladatelů.

Poustník: Nova zatím on-line nevysílá a nevím, jestli by mi tohle za to stálo. V TV kouknu v neděli na Otázky V.M., to abych si vybudoval žaludeční vředy a pak na ČT1 občas na A-Z Kvíz, protože je to přece Zábava... >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 15.06.11  23:54

wl, jsem teď doma v Bruselu.... :-)
    Ronault, já tu taky nemám čt, ale mám internet..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 15.06.11  23:50

Jj, je to kus ženský >:D Jen mi teda připadá mnohem starší, což ale samozřejmě nevadí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.06.11  23:49

Jj, známe svoje lidi..., utratil si kredit na tři měsíce dopředu (doufám, že ne za sms pro Lukáše >:-[] ) a teď si tu hraješ na intelektuála... :*) >:D
    Tak klidně dělej, že ji jako vidíš poprvé až na tom mém odkazu a napiš, co na ni říkáš... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.06.11  23:46

Ta její kombinace zpěvu a vzhledu je "smrtící"... :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.06.11  23:44

Já teda popravdě nevím o čem je řeč, někde jsem slyšel, že něco jako Československá superstar existuje, ale co to je, to netuším. Možná to bude tím, že nemám televizi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.06.11  23:44

Ještě je schovaná asi tak 1/4na. U nás je to vidět parádně! Měsíc teď svítí od jihovýchodu až od jihu a moc nízko určitě není...
    Jsi doma, nebo v Bruselu?
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 15.06.11  23:42

Tak já jí oceňuju hlavně pro jiný vlastnosti >:-[] Ale zpívat umí, to teda jo :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 15.06.11  23:40

Teď jsem vyběhl na zahradu, abych se podíval, ale nic nevidím, měsíc je asi nízko nad obzorem a kolem jsou baráky..... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.06.11  23:40

Díval jsem se zhruba na druhou polovinu finále především k vůli té Gábině, pusť si ten můj odkaz a rychle pochopíš proč? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 15.06.11  23:36

Já se na you tube na finálové písničky podíval a nestydím se za to. Já jsem poměrně nenáročný divák. Když jsem byl před 14 dny v Praze, byl jsem se podívat na filmu Lidice a moc hezky jsem si poplakal, i když si recenzenti mohou pera vypsat, jak je to patetické a kdesi cosi......
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.06.11  23:29

Podle mě tam těch aspektů bylo víc, včetně toho o kterém píšeš ty, toho o kterém psal švihák, ale i ten o kterém píšu já. Slováci mají (v tomto ohledu) jinou mentalitu, než my (bydlím jem pár km od nich), berou tyhle č.s. souboje mnohem vážněji, než my..., být Gábina Slovenka, sednu si z ní na zadek úplně stejně.
    Na druhou stranu se vůbec nedivím, že je tady od nás z Moravy! Navíc ze stejného kraje, jako já! My tu totiž máme ty nejšikovnější a nejhezčí holky na světě!!! >:-[]

P.S. Viděli jste teď to zatmění měsíce, zrovna pomalu končí...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.06.11  23:27

xganga: Předběhl jsi mě >:D :yes: :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…