Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ondřej Šámal 16.06.11 00:14
« Re: Porsche Gunčíková diesel
Ono to stejně dopadne tak, že většina z nich bude zpívat maximálně na firemních věčírcích, otevíračkách nákupních center nebo po discotékách. U nás je prostě jejich životnost tak rok, rok a půl. "Trh" se zpěváky je přesycen, poptávka minimální, takže nezbývá nic jinýho, než si najít teplý místečko někde v muzikálu a aspoň z toho něco vytřískat. -
white label 16.06.11 00:11
>:D :yes:
P.S. Tu její verzi "Jednoho dne se vrátíš" už jsem si párkrát poslech a vždycky mě z tohu znovu běhá mráz po zádech... ona to vážně naživo! nedává hůř, než Špinarka, jen trochu jinak...
Pro srovnání, i kdyř to není "živě":
[odkaz] -
-
Ronault. 15.06.11 23:55
WL: Tuž co, pěkná je, zpívat umí a teď už zbývá jen jedna otázka: "Jak umí udělat svíčkovou" >:D
Celkově však zastávám názor, který tady zmínil poustník... zpívá hezky, ale vlastní tvorba...? ;-) Zpěváků je více než skladatelů.
Poustník: Nova zatím on-line nevysílá a nevím, jestli by mi tohle za to stálo. V TV kouknu v neděli na Otázky V.M., to abych si vybudoval žaludeční vředy a pak na ČT1 občas na A-Z Kvíz, protože je to přece Zábava... >:-[] >:D -
white label 15.06.11 23:49
Jj, známe svoje lidi..., utratil si kredit na tři měsíce dopředu (doufám, že ne za sms pro Lukáše >:-[] ) a teď si tu hraješ na intelektuála... :*) >:D
Tak klidně dělej, že ji jako vidíš poprvé až na tom mém odkazu a napiš, co na ni říkáš... ;-) -
Poustnik 15.06.11 23:36
Já se na you tube na finálové písničky podíval a nestydím se za to. Já jsem poměrně nenáročný divák. Když jsem byl před 14 dny v Praze, byl jsem se podívat na filmu Lidice a moc hezky jsem si poplakal, i když si recenzenti mohou pera vypsat, jak je to patetické a kdesi cosi...... -
white label 15.06.11 23:29
Podle mě tam těch aspektů bylo víc, včetně toho o kterém píšeš ty, toho o kterém psal švihák, ale i ten o kterém píšu já. Slováci mají (v tomto ohledu) jinou mentalitu, než my (bydlím jem pár km od nich), berou tyhle č.s. souboje mnohem vážněji, než my..., být Gábina Slovenka, sednu si z ní na zadek úplně stejně.
Na druhou stranu se vůbec nedivím, že je tady od nás z Moravy! Navíc ze stejného kraje, jako já! My tu totiž máme ty nejšikovnější a nejhezčí holky na světě!!! >:-[]
P.S. Viděli jste teď to zatmění měsíce, zrovna pomalu končí...

Talent má teda větší..., ale aspoň něco máme společného... :-O >:D >:-[]
Sranda..., ale vážně jsem ho tam potkal hned dvakrát po sobě, z toho jednou na toaletě. Byl skoro tak vysoký jako já, na podiu mi tak vysoký nepřijde...