Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 16.06.11 00:39
« Re: Porsche Gunčíková diesel
Jarka Nohavicu jsem nedávno potkal ve Futuru (nákupní centrum) v Ostravě. Nejdřív jsem ho potkal na kávě a pak dokonce i přímo u pisoáru...
Talent má teda větší..., ale aspoň něco máme společného... :-O >:D >:-[]
Sranda..., ale vážně jsem ho tam potkal hned dvakrát po sobě, z toho jednou na toaletě. Byl skoro tak vysoký jako já, na podiu mi tak vysoký nepřijde... -
Ondřej Šámal 16.06.11 00:14
Ono to stejně dopadne tak, že většina z nich bude zpívat maximálně na firemních věčírcích, otevíračkách nákupních center nebo po discotékách. U nás je prostě jejich životnost tak rok, rok a půl. "Trh" se zpěváky je přesycen, poptávka minimální, takže nezbývá nic jinýho, než si najít teplý místečko někde v muzikálu a aspoň z toho něco vytřískat. -
white label 16.06.11 00:11
>:D :yes:
P.S. Tu její verzi "Jednoho dne se vrátíš" už jsem si párkrát poslech a vždycky mě z tohu znovu běhá mráz po zádech... ona to vážně naživo! nedává hůř, než Špinarka, jen trochu jinak...
Pro srovnání, i kdyř to není "živě":
[odkaz] -
-
Ronault. 15.06.11 23:55
WL: Tuž co, pěkná je, zpívat umí a teď už zbývá jen jedna otázka: "Jak umí udělat svíčkovou" >:D
Celkově však zastávám názor, který tady zmínil poustník... zpívá hezky, ale vlastní tvorba...? ;-) Zpěváků je více než skladatelů.
Poustník: Nova zatím on-line nevysílá a nevím, jestli by mi tohle za to stálo. V TV kouknu v neděli na Otázky V.M., to abych si vybudoval žaludeční vředy a pak na ČT1 občas na A-Z Kvíz, protože je to přece Zábava... >:-[] >:D -
white label 15.06.11 23:49
Jj, známe svoje lidi..., utratil si kredit na tři měsíce dopředu (doufám, že ne za sms pro Lukáše >:-[] ) a teď si tu hraješ na intelektuála... :*) >:D
Tak klidně dělej, že ji jako vidíš poprvé až na tom mém odkazu a napiš, co na ni říkáš... ;-)

Já měl to štěstí, že jsem si s ním mohl taky dost popovídat, ale jinde než v supermarketu a už jsem měl o něm dlouhou debatu přes SZ s Ronaultem, který ho taky rád poslouchá, tak se nechci opakovat.
A teď jsem si přes Nohavicu a Rok ďábla vzpomněl na tuhle scénu. Ta je tak skvělá.... [odkaz]