Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.06.11  09:48

« Re: Porsche Gunčíková diesel

Já si názor udělám z novin..... >:D >:-[] Ne......já vlastně nevím co chtějí. Vědí to odbory? Myslím, že je to hodně politické a když jde o politiku, měly by spíš demonstrovat, než stávkovat, ale celkem odborové bosse chápu. U nás se moc nestávkuje, takže mají radost, že do toho lidi jdou a jsou trochu opilí mocí. A vláda jim to svojí zmatečností jen usnadňuje. Já jsem ten věčný optimista, takže říkám, že lepší stávka dopraváků, nežli popelářů. Už jsem procházel Paříž, kde se týden nevyvážely odpadky. To byl puch!!!!!!! 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.11  09:35

« Re: to si auto.cz dělá srandu...

to tak dneska už bývá že se reklama tváří jako článek vždyt je to i v novinách - nesmíš si to tak brát ;-)

Stávka? co na to říct snad jen - hlavně že neblokují silnici
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 16.06.11  09:32

jaký máte názor na dnešní stávku?
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 16.06.11  09:31

na první pohled tovypadá jako normální článek... fuj...
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.11  09:31

vidět ani nemusí...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.06.11  09:28

To mně připravil největší překvapení mezi TV realitou a naživo náš pan prezident. V televizi vypadá dobře, ale na živo je to dědeček s pisklavým hláskem. Nechápu, co na něm ty letušky vidí.... 8-s :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.06.11  09:24

Přesně pod tímhle PR článkem byla před půlrokem divoká diskuze, kam to auto.cz spěje. Ke komerci. Teď už pod reklamu ani diskuzi nedávají.Prostě když je tam napsáno komerční sdělení, tak to nečtu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.11  09:19

chucku to máš za to že takový články vubec otevíráš - kdyby jsi nebyl zvědavý nevěděl by jsi nic o problémech s erekcí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 16.06.11  09:06

« Re: Porsche diesel

naftová alfa romeo gt nebo brera nebo jak se to jmenuje je tak otřesné auto že bych z toho zvracel... jestli jste v tom někdo jeli ani jste to nemuseli řídit a ten traktor pod kapotou kterej potravuje takovým stylem že je to snad přirovnatelný jen k felicii 1,9d.... diesely v porsche jsou přecejen dál ale v 911... to fakt ne... to není model který by porsche zvedal tržby a myslím že se do příchodů vodíku nestane to aby sis koupil naftovou 911... na to má kajen, kajun a panu...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 16.06.11  08:54

« to si auto.cz dělá srandu...

[odkaz] ...dát tohle na hlavní stranu a místo baneru jako článek o autech?? Blesk jak vyšitej...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.06.11  08:16

Mně připravil největší šok z rozdílu mezi TV a realitou naživo viděný Petr Nárožný. Věděl jsem, že hrával ragby a že dokonce i nějakej mládežnickej oddíl trénuje, ale takovou horu masa jsem nečekal. Taková "vazba", skoro jako..White Label (teda aspoň podle jeho řečí >:D )
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.06.11  08:07

Co mě se týká, já občas kouknul na první SuS, líbila se mi Langerová, jak "vystřihla" Škorpíky , Still Loving You. Tuhletu slečnu vidím poprvé, zazpívala to dost slušně, je to těžká písnička. :yes:

A k vlastní tvorbě, zaprvé je to opravdu Sweet Little 17, a za druhé takové dámy popmusic jako je třeba Hegerová nebo Rottrová maj ustálenej okruh autorů a textařů, kteří se jim trefujou přesně do noty a výsledky tomu odpovídaj. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.06.11  06:53

Tedy tady se to rozjelo, že je v tom nějaká ženská! No jo, Gabča a nohavičky... >:D

WL napsal příspěvek č. 7.000...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.11  02:11

WL: Ale ty bys nám teoreticky mohl odpovědět na onu zásadní tajemnou otázku, jestli je Jarek slipař nebo trenkař: [odkaz] , když jsi jej viděl na tom záchodě. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.11  01:55

WL: Jo jo, Jarek je kus chlapa, žádné tintínko. Ani Plíhal není zrovna malý. Jediný drobný, ale za to velký duchem, byl Karel Kryl.

Poustník: Ach, lásko voníš deštěm. Co vím, tak Ozzy prohlásil, že je to lepší než jeho originál, ale těžko říct, co se mu zrovna honilo v hlavě (za drogu).

Ale Jarek napsal nejen písničky pro Marušku, ale i o Marušce: [odkaz] >:-[]
    [odkaz] (trochu vážnější, ale krásná)
    [odkaz] (tatéž v původním podání... zajímavé)

Ale abyste nebyli smutní, tak i o vás Jarek složil písničku: [odkaz] (teda přetextoval, on je to původně Bulat Okudžawa, či jak se to píše)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.06.11  01:29

>:D
    Já měl to štěstí, že jsem si s ním mohl taky dost popovídat, ale jinde než v supermarketu a už jsem měl o něm dlouhou debatu přes SZ s Ronaultem, který ho taky rád poslouchá, tak se nechci opakovat.
    A teď jsem si přes Nohavicu a Rok ďábla vzpomněl na tuhle scénu. Ta je tak skvělá.... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.11  00:57

Ale dyť jsme se nakonec jasně domluvili, že o tom nebude nikde mluvit...
    :-O :*) >:-[]
    Já mu jen řekl, proč chodí zrovna sem, mezi ty ostravské nákupní "trotly" a on na to, že nemohl tušit, že tu zrovna dneska budu... :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.06.11  00:50

No v tom supermarketu! Nebyl jsi to ty????? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.11  00:47

Jo, to je nádherná písnička, možná nej od Marušky vůbec... :yes:

P.S. A kde mu to jako ten fanoušek vyčítal?
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.06.11  00:44

>:D
    Nedávno mu jeden fanoušek vyčítal, jak on, idol, se může snížit k takové věci, jako je nákup v supermarketu! >:-[] >:-[] Než se sám odvážil vylézt na jeviště, napsal pěkných pár písniček i Marušce.... [odkaz] ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…