Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 16.06.11 11:23
« Re: Stávka
Já si nemůžu pomoct, ale Češi prostě mají smysl pro humor. To miluju!!!!
11:13
Z balkonu domu na Újezdě průvodu kyne mladý muž v obleku. Vyvěsil transparent Odboráři, běžte do práce. "Provokatér, že si tam někdo vyběhne a dá mu co proto?" hučí temně z průvodu. K tomu, aby sešel dolů, ale odboráři mládence vyzývají marně.
11:06
Na okraji průvodu v Praze se skupina seniorů pustila do hádky poté, co jedna důchodkyně řekla do očí dvěma dámám, že je spokojena se svou penzí.
11:05
Čtenář Lukáš Hanusek na Twitteru: "Cyklistika, golf, pěší chůze... Tak mám pocit, že by živé vstupy měla dělat spíše ČT4 než ČT24 :)"
>:D -
Poustnik 16.06.11 10:42
« Re: Porsche Gunčíková diesel
Teď jsem si na idnes přečetl, že v Praze je vlastně velká pohoda. Doprava jako o víkendu, díky odborům si většina lidí udělala volný den, ve školách ředitelské volno, u doktorů nejsou fronty, dá se v pohodě jezdit na kole, prostě maňána....... :-) -
white label 16.06.11 10:42
Přesně, když už, tak by se mělo demonstrovat, ne stávkovat, případně ještě blokovat dopravu, protože stávku/blokádu stejně neodnesou hlavně ti, proti kterým je namířena.
A měla to být spontání občanská demonstrace, nikoli především organizovaně politicko-odborářská akce... -
Kajuška 16.06.11 10:14
tak pokud vím tak kdykoli je stávka tak plácají vždycky to samé - nebudeme dělat, chceme víc peněz, vláda na nás šetří, dochodu se nedožijeme atd atd už to přestává být zajímavé... jediný důsledek vidím v tom že naštvou ostatní co nejsou v odborech -
Chuck Norris 16.06.11 09:56
nevím.. dle jejich projevu v praze co jsem teď sledoval mají obrovskou radost z toho že stojí metro... něco jaké malé dítě z krabice neotevřeného lega... projev o ničem... vše jen obecné plácání pátého přes deváté a vše jen plácání bez nějakého konkrétního řešení... to umí každý čech lamentovat jak je to špatný ale vymyslet to jim evidentně nejde... vtipné už je jen to že drtivé většiny protestujících se nedotkne odchod do důchodu v 70letech proti kterému ale protestují mimo jiné samozřejmě... původní výhružky s blokádami byly dosti směšné...

A jak řekl ekonom Ševčík k té "reformě": Kdy už začne vláda konečně šetřit, a přestane vybírat peníze od svých občanů a podnikatelů..."
Reformy neznamenají zbídačit obyvatelstvo... :no: