Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.06.11  11:25

« Re: Stávka Gunčíková diesel

Já říkám jedno. Stávka je strašně málo, a jen doufám, že odstartuje podstatně větší nepokoje. Už bylo chybou to, že se v roce 1989 nestřílelo do politiků, protože tihle aroganti se tím pádem nemají čeho bát. Tahle vláda je špatná, má práci sama se sebou, týdně řeší skandál ve vlastních řadách, vláda která hlásala jak zatočí s korupcí, a přitom je hned několik jejích členů a exčlenů vyšetřováno policií právě kvůli korupci. Je to strašně špatná vláda, je tak strašně špatná, že by neměla dělat žádné reformy.

A jak řekl ekonom Ševčík k té "reformě": Kdy už začne vláda konečně šetřit, a přestane vybírat peníze od svých občanů a podnikatelů..."

Reformy neznamenají zbídačit obyvatelstvo... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.06.11  11:23

« Re: Stávka

Já si nemůžu pomoct, ale Češi prostě mají smysl pro humor. To miluju!!!!
    11:13
    Z balkonu domu na Újezdě průvodu kyne mladý muž v obleku. Vyvěsil transparent Odboráři, běžte do práce. "Provokatér, že si tam někdo vyběhne a dá mu co proto?" hučí temně z průvodu. K tomu, aby sešel dolů, ale odboráři mládence vyzývají marně.
    11:06
    Na okraji průvodu v Praze se skupina seniorů pustila do hádky poté, co jedna důchodkyně řekla do očí dvěma dámám, že je spokojena se svou penzí.
    11:05
    Čtenář Lukáš Hanusek na Twitteru: "Cyklistika, golf, pěší chůze... Tak mám pocit, že by živé vstupy měla dělat spíše ČT4 než ČT24 :)"
    >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.06.11  11:18

No vidíš!!!!!!! Sám sis odpověděl, jaké pozitivní dopady ta stávka měla!!!!! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.11  11:17

hlavní je že to ty odboráře baví :-) v rámci stávky jsou omluveni z práce to bych chodila stávkovat dvakrát do měsíce
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.11  11:07

"Zelení" musí mít větší radost, než odboráři a ČSSD s komunisty dohromady, protože tolik lidí nevytáhlo bicykly ani na Den Země. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.11  10:58

Já se hlavně těším na ty pozitivní důsledky této stávky, po ní už bude určitě jenom líp....a to se "vyplatí"... :yes: >:-[] , jen nevím (vlastně vím) kdo to zaplatí, odboráři ani vláda to ale určitě nebudou...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.06.11  10:47

Tak tak...teď jsem se dozvěděl, že kromně zdravotní reformy se jim nelíbí kauza Diag Human. Tak to je hodně logické, že kvůli tomu nejedou tramvaje a metro.... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.06.11  10:42

« Re: Porsche Gunčíková diesel

Teď jsem si na idnes přečetl, že v Praze je vlastně velká pohoda. Doprava jako o víkendu, díky odborům si většina lidí udělala volný den, ve školách ředitelské volno, u doktorů nejsou fronty, dá se v pohodě jezdit na kole, prostě maňána....... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.11  10:42

Přesně, když už, tak by se mělo demonstrovat, ne stávkovat, případně ještě blokovat dopravu, protože stávku/blokádu stejně neodnesou hlavně ti, proti kterým je namířena.
    A měla to být spontání občanská demonstrace, nikoli především organizovaně politicko-odborářská akce...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.11  10:29

>:-[]
    Co k tomu dodat, snad jen "no coment"... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.11  10:28

« Re: to si auto.cz dělá srandu...

fotka je stará a telefon je opravdu růžový - jinou barvu neměli tak co jsem mohla dělat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.11  10:26

Ron
    K tomu slipaři/trenkaři..., jak to můžu vědět, já ho přece potkal na "malé" straně (nemyslím pražskou) a ne na "velké" (nemyslím pardubickou)... :-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.06.11  10:23

Já vidím jen profilovou fotku.....ale jinak jsem nevěřící Tomáš, silně pochybuji, že máš růžový telefon!!!!! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.11  10:19

a sakra velký bratr mě vidí :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.06.11  10:18

Na to že jsi velká vypadáš dobře...... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.11  10:14

tak pokud vím tak kdykoli je stávka tak plácají vždycky to samé - nebudeme dělat, chceme víc peněz, vláda na nás šetří, dochodu se nedožijeme atd atd už to přestává být zajímavé... jediný důsledek vidím v tom že naštvou ostatní co nejsou v odborech
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 16.06.11  10:11

já už do školy nechodim :P už jsem na to velká >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.06.11  10:11

Tak to je klasika. Já viděl jejich projev někdy před deseti dny na václaváku. Taky to nemělo hlavu ani patu. Mě nejvíc rozesmálo, že dneska mají odboroví bossové v Poděbradech golfový turnaj. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 16.06.11  09:56

nevím.. dle jejich projevu v praze co jsem teď sledoval mají obrovskou radost z toho že stojí metro... něco jaké malé dítě z krabice neotevřeného lega... projev o ničem... vše jen obecné plácání pátého přes deváté a vše jen plácání bez nějakého konkrétního řešení... to umí každý čech lamentovat jak je to špatný ale vymyslet to jim evidentně nejde... vtipné už je jen to že drtivé většiny protestujících se nedotkne odchod do důchodu v 70letech proti kterému ale protestují mimo jiné samozřejmě... původní výhružky s blokádami byly dosti směšné...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.06.11  09:51

Kajuš, ty jsi dneska nejela do školy? >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…