Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 16.06.11 11:31
« Re: Stávka Gunčíková diesel
Jestli budou opravdu lidové nepokoje a demonstrace, jako že o tom silně pochybuji, můžou se vyhlásit předčasné volby. Ty vyhraje sociální demokracie, která má korupční potenciál úplně stejný jako současná vláda. K tomu zastaví reformy, ať špatné nebo dobré, zvýší daně, takže ti nejbohatší přestanou dávat daně českému státu a budeme tam, kde jsme byli. :-O -
Dylan McKay 16.06.11 11:25
« Re: Stávka Gunčíková diesel
Já říkám jedno. Stávka je strašně málo, a jen doufám, že odstartuje podstatně větší nepokoje. Už bylo chybou to, že se v roce 1989 nestřílelo do politiků, protože tihle aroganti se tím pádem nemají čeho bát. Tahle vláda je špatná, má práci sama se sebou, týdně řeší skandál ve vlastních řadách, vláda která hlásala jak zatočí s korupcí, a přitom je hned několik jejích členů a exčlenů vyšetřováno policií právě kvůli korupci. Je to strašně špatná vláda, je tak strašně špatná, že by neměla dělat žádné reformy.
A jak řekl ekonom Ševčík k té "reformě": Kdy už začne vláda konečně šetřit, a přestane vybírat peníze od svých občanů a podnikatelů..."
Reformy neznamenají zbídačit obyvatelstvo... :no: -
Poustnik 16.06.11 11:23
« Re: Stávka
Já si nemůžu pomoct, ale Češi prostě mají smysl pro humor. To miluju!!!!
11:13
Z balkonu domu na Újezdě průvodu kyne mladý muž v obleku. Vyvěsil transparent Odboráři, běžte do práce. "Provokatér, že si tam někdo vyběhne a dá mu co proto?" hučí temně z průvodu. K tomu, aby sešel dolů, ale odboráři mládence vyzývají marně.
11:06
Na okraji průvodu v Praze se skupina seniorů pustila do hádky poté, co jedna důchodkyně řekla do očí dvěma dámám, že je spokojena se svou penzí.
11:05
Čtenář Lukáš Hanusek na Twitteru: "Cyklistika, golf, pěší chůze... Tak mám pocit, že by živé vstupy měla dělat spíše ČT4 než ČT24 :)"
>:D -
Poustnik 16.06.11 10:42
« Re: Porsche Gunčíková diesel
Teď jsem si na idnes přečetl, že v Praze je vlastně velká pohoda. Doprava jako o víkendu, díky odborům si většina lidí udělala volný den, ve školách ředitelské volno, u doktorů nejsou fronty, dá se v pohodě jezdit na kole, prostě maňána....... :-) -
white label 16.06.11 10:42
« Re: Porsche Gunčíková diesel
Přesně, když už, tak by se mělo demonstrovat, ne stávkovat, případně ještě blokovat dopravu, protože stávku/blokádu stejně neodnesou hlavně ti, proti kterým je namířena.
A měla to být spontání občanská demonstrace, nikoli především organizovaně politicko-odborářská akce...

Není lepší vláda poskládaná z odborníků? Volit jména, ne strany. Sakra vždyť by to taky šlo...