Porsche 911 (švihák lázeňský)
šmoula nešika 06.12.13 14:44
« Re: Podvodné inzeráty na českých webech- pozor na ně!
Beverly Hills: Jojo, pokud není člověk blázen do aut, tak se ho ve velkém bazaru snaží obvykle všemožně ukecat na nižší cenu. Hory doly a po celém dni cestování leda h@vno, to je taková klasika. A fandové si budou obchodovat mezi sebou nebo na speciálních inzercích a aukcích. Malé bazary si zas nemusí dávat takový pozor na skandály, ač by se toto dalo za velký podvod brát. Pak to vypadá, jak to vypadá. -
Brandon Walsh 06.12.13 09:32
« Re: Podvodné inzeráty na českých webech- pozor na ně!
je to smiesne, tiez mi volali ze ju potrebuju, hlavne ze taka ista fabia v stave šrot so "zarucenymi" 120 000 km stala 3200 E
kym som cakal na recepcii tak prisiel jeden pan si kupit boxer, najskor ho nevedeli najst, inzerat im musel ukazat sam, potom mu hovoria ano je to tu ale nejdu otvorit soferove dvere a v peugeote spravili chybu, musia vam poslat nove papiere pretoze vam to neprihlasia je zle cislo karoserie, ale to je chyba peugeotu nie nasa >:D -
Dylan McKay 06.12.13 08:44
« Re: Podvodné inzeráty na českých webech- pozor na ně!
Nemůžu pomlouvat AAA, protože někdo z rodiny tam je hodně hodně vysoko...
Ale kamaráda onehdá přesvědčlili po telefonu, že jeho Fiat Punto strašně potřebují. Jel z daleka. Přišel výkupčí, a místo slibovaných 120.000 Kč mu nabídl 70.000 Kč.
„Co? proč?!”
„Protože to auto bylo bourané!” A ukázal na v továrně svařenou karosérii.
Kamarád byl ale první majitel, auto nikdy ani neodřel, spíš ho trápili neustálé technické problémy auta. Ve Fiatu se pak jeho příběhu zasmáli, asi je to při vykoupení vozu častá věta, která majiteli vozu srazí nároky. Pokud není prvním majitelem, tak znejistí... -
Brandon Walsh 06.12.13 07:54
« Re: Podvodné inzeráty na českých webech- pozor na ně!
za mnou raz prišiel známy, nech mu poprekladám nejaké anglické maily. Pozriem na to a už predmet správy audi a4 rok výroby 2011 , 2,0 tdi za 8000 E >:D pošlite mi 5000 E, ja následne dám auto do kontainera, pošlem Vám číslo zasielky, potom mesiac bude musieť neviem kde stáť a bla bla , hovorím mu, také hlúposti prekladať nebudem a nech je rád, že mu ušetrím 5 tisíc, no "do krvi" sa so mnou hádal, že mu závidím ake auto si našiel a preto nechcem pomôcť >:D
čo sa mňa týka, jediná jazdenka ktorú by som kúpil je overený prius od dylana mckaya ;-)
s AAA mám taktiež skúsenosť, chcel som im predať fabiu 1,4 mpi combi 2002 a nejakých 80 000 km, boli sme na skúšobnej jazde, to auto je skvelé ako je možné, že je v tak vynikajúcom stave, potom prídeme, čakám na ponuku pri rapidovi 1,2 mpi na 17 kach diskoch >:D :yes: a príde chlapík dáme Vám za to 1000 E alebo 900 nepamätám si, na čo som sa zasmial a šiel preč, no počkajte idem ešte za riaditeľom, no dobre čakám pol hodinu na "recepcii", prechádzala sa tam asi riaditeľova štetka, vonku +30 stupňov, ona kožené čižmy nad kolená a šortky čo ledva schovali nástroj, takže nejak som to tam vydržal, a prišla ponuka 1100 E, riaditeľ prižmúril obe oči >:D asi dva dni na to sa fábia predala raz tak draho + niečo a v ten deň mi volali, že si to rozmysleli nech prídem naspäť, asi mi chceli dať neodolateľných 1200 E >:D

Náš soused dnes do práce se služební Fabií neodjel. Nejde to. Ukradli mu volant! Během posledních dvou let už mu auto vykradli 4x!!! O tom by ale mohli vyprávět i ostatní škodovkáři v ulici...
Proto nechápu, že se těch aut dávno nezbavili, proč si nekoupí něco třeba japonského. Tvrdit, že na škodovku jsou levné díly je mimo mísu- když si pak ukradené díly musejí kupovat, protože málokdo má tak dobrou pojistku.
Nechápu trpělivost těch nešťastníků. Škoda nebrat! :no: