Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 16.06.11 23:19
« Re: Stávka diesel
Jen je dobré si uvědomit i to, že stejně tak jako se dobrý zaměstnavatel neobejde bez dobrého zaměstnance, podobně se ani dobrý zaměstnanec neobejde bez dobrého zaměstnavatele...
Mám totiž trochu pocit, že tohle vidíš malinko jednostranně... ;-) -
Ronault. 16.06.11 23:16
« Re: Kaslete na stavku a udelejte nekomu radost!
WL: Však pokud vím, tak mezi Lagunou ja Golfem V je snad jen 3-4 roky rozdílu, myslím s uvedením na trh. >:-[] Jinak kdybych věděl, kde se dá koupit moje Laguna jako model, tak bych si ji koupil. Zatím jsem na jednu narazil, ale cena neodpovídala kvalitě a hlavně nebyla aktuálně k dostání. -
Ronault. 16.06.11 23:13
WL: Věřím, že zrovna ty si toho vážíš, však kvalitní zaměstnanec je velký podíl na výsledných službách a ty jak jsem několikrát okusil, jsou výborné. :yes: Spíše to dávám do plénu k zamyšlení.
O tom srovnání ano, proto si zatím nějak moc nevyskakuju, že budu někdy nějaký boháč, ale vím, že hladem nepojdu a co já vím, třeba se bude dařit. Spíše jde o to, že pro některé ty schopné pracovníky může tenhle systém vést k znevýhodňování, jak třeba vede u té cukrářky, která se kvůli naší skvělé byrokracii nechce osamostatnit.
Samozřejmě, to, že jsou odbory levicové, je jasné, ale jasné jsou i ty důvody. Však to šlo vidět, že ani na jedněch kolečkách se slámou nebyla fotovoltaika a tady bych viděl původ Standova jmění.
Švihák: Jsi zbytečně radikální. Souhlasím ale s tou arogancí, ta je někdy do očí bijící. CHápu, že mají na odbory jakýsi názor, oni ty odbory taky, ale z druhé strany s úsměvem a alespoň snahou chvíli naslouchat by se davy umlčely lépe.
No a že se touto sérií článku auto.cz blíží Blesku, není pochyb. Pro mne velké zklamání :-| -
Dylan McKay 16.06.11 23:03
Stávka nevyřešila nic? Já myslím, že ano. Média ukázala svoji "objektivitu" (když si vzpomenu jak do ČT vtrhlo ozbrojené komando, tak se musím smát), vláda svoji aroganci, naše auto.cz se změnilo v Blesk, a souhrný účet uvidíme po volbách... -
lotus-esprit.cz 16.06.11 22:59
« Re: Kaslete na stavku a udelejte nekomu radost!
Chlapci resite koniny, ktery stejne nevyresite.
Radsi udelejte radost klucinovi, kteremu nebylo zhury dano zdravi a poslete mu nejaky auticko. Neni to zadny vtip ani fake.
Pokud chcete vedet vice kouknete na jeho stranky: [odkaz]
Adresu zajemcum mile rad sdelim.
-
white label 16.06.11 22:44
Ad rozdíl mezi podobnou stávkou a případnou "pouze" demonstrací?
Když se (klidně) demonstruje nevznikají tak vysoké škody, jako při dnešní stávce v dopravě, která toho stejně nevyřešila víc, než kdyby šlo jen o formu demonstrace...
Navíc neodborářské (neorganizované odbory), občanské demonstraci bych věřil víc, protože tam lidi jdou ve svém volném čase s vědomím, že se díky tomu "neulijou" z práce, aniž by za to mohli být nějak potrestáni (např. finančně)... -
Dylan McKay 16.06.11 22:29
Mafián Kalousek arogancí provokuje národ, podvraťák Nečas ví na koho si dovolit, a preference komunistů rostou, aniž by něco museli dělat...
Tak si kluci reformátorští rychle nakraďte, případně se zeptejte Vondry jak se to dělá... ;-) :-! -
white label 16.06.11 22:25
Jasně, že někdo si může vybrat i variantu dělat celý život třeba toho horníka, nebo cokoli jiného, já si opravdu vážím všech lidí, kteří dělají svou práci dobře, od atomového inženýra až po uklizečku. Lepší schopná uklízečka, než neschopný inženýr, ale každý by měl při své volbě povolání zohlednit všechny dané aspekty/důsledky spojené s konkrétní zaměstnáním a být s nimi srovnaný. -
Ronault. 16.06.11 20:55
« Re: Stávka Gunčíková diesel
WL: No však já se právě ptal jaký rozdíl bude mezi stávkou a demonstrací, nikde jsem nenapsal, že nemůžou probíhat stejně.
O tom, že naší odboráři nejsou nějací tvrďáci není co pochybovat, pár koleček slámy dohromady dají, to je tak všechno >:D
Jinak nedávno jsem se tak zamýšlel nad tím, teda pokud můžu trochu změnit téma, jak se tady zvedla vlna nevole nad řepkovým olejem v naftě, že zdraží potraviny. To je pravda, ale zase z druhé strany, možná se pletu, není lepší mít bohaté zemědělce u nás než ropné šejky v Saudské arábii?
PS: Nechceš přijet? Máme tady aktuálně na ulici romskou diskotéku :-! >:D -
white label 16.06.11 20:51
A ještě k tvé "argumentaci" o automaticky/obecně větších škodách při demonstraci, proti stávkám. Může být klidná demonstrace, stejně jako stávka a naopak, viz plány s úmyslným! zablokováním dopravy.
Jde o to kdo a jak stávkuje/demonstruje ne o to, jestli zrovna stávkuje, nebo demonstruje... -
Ronault. 16.06.11 20:45
Poustník: Ano, WL ten druhý odstavec víceméně vyložil správně. Teda až na to, že třeba on dokáže ve své firmě využít čas i jinak a třeba vydělečněji... třeba dělat reklamu na své produkty, takže tam pak svážejí jeho známí kamarády z druhého konce Moravy >:-[] >:D
A ten první odstavec je spíše zamyšlení (a otázka) nad solidaritou, kterou tady někteří taky rádi odsuzují.
Jinak souhlas, z těch všech vředů, pupínků, lupének, beďarů, znamínek a kdo ví jakých ještě svinstev mám tohle jako moment pro uvolnění ;-)