Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.11  23:21

« Re: Stávka diesel

WL: Můžeš mi říct, jak ti mám ještě jinak polichotit? 8-s >:-[] >:D ("Věřím, že zrovna ty si toho vážíš, však kvalitní zaměstnanec je velký podíl na výsledných službách a ty jak jsem několikrát okusil, jsou výborné.")
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.06.11  23:19

...hodně se krotím ve výrazech. Chci aby tahle vláda padla, je to moje obrovské přání, chci to jako dárek, ale do Vánoc to s nimi vydržet nechci... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.11  23:19

Jen je dobré si uvědomit i to, že stejně tak jako se dobrý zaměstnavatel neobejde bez dobrého zaměstnance, podobně se ani dobrý zaměstnanec neobejde bez dobrého zaměstnavatele...
    Mám totiž trochu pocit, že tohle vidíš malinko jednostranně... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.11  23:19

« Re: Kaslete na stavku a udelejte nekomu radost!

Poustník: Tak mu pošli Mazdici 1:1, určitě to ocení taky >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.06.11  23:17

Se zájmem jsem si to přečetl, ale já mám doma jen jednoho malého angličáka, nějaký neexistující sporťák je to. A pak dvě auta pro Polly pocket, ale ty jsou holek..... 8-s :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.11  23:16

WL: Však pokud vím, tak mezi Lagunou ja Golfem V je snad jen 3-4 roky rozdílu, myslím s uvedením na trh. >:-[] Jinak kdybych věděl, kde se dá koupit moje Laguna jako model, tak bych si ji koupil. Zatím jsem na jednu narazil, ale cena neodpovídala kvalitě a hlavně nebyla aktuálně k dostání.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.11  23:13

WL: Věřím, že zrovna ty si toho vážíš, však kvalitní zaměstnanec je velký podíl na výsledných službách a ty jak jsem několikrát okusil, jsou výborné. :yes: Spíše to dávám do plénu k zamyšlení.
    O tom srovnání ano, proto si zatím nějak moc nevyskakuju, že budu někdy nějaký boháč, ale vím, že hladem nepojdu a co já vím, třeba se bude dařit. Spíše jde o to, že pro některé ty schopné pracovníky může tenhle systém vést k znevýhodňování, jak třeba vede u té cukrářky, která se kvůli naší skvělé byrokracii nechce osamostatnit.
    Samozřejmě, to, že jsou odbory levicové, je jasné, ale jasné jsou i ty důvody. Však to šlo vidět, že ani na jedněch kolečkách se slámou nebyla fotovoltaika a tady bych viděl původ Standova jmění.

Švihák: Jsi zbytečně radikální. Souhlasím ale s tou arogancí, ta je někdy do očí bijící. CHápu, že mají na odbory jakýsi názor, oni ty odbory taky, ale z druhé strany s úsměvem a alespoň snahou chvíli naslouchat by se davy umlčely lépe.
    No a že se touto sérií článku auto.cz blíží Blesku, není pochyb. Pro mne velké zklamání :-|
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.11  23:13

Ale on sbírá veterány, takže šáhni raději po Fanoušovi, nebo Laguně... :-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.11  23:11

Napsal jsem, že stávka nevyřešila nic, co by nevyřešila jen demonstrace...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.11  23:06

lotus: :yes: Přemýšlím, co bych ze své sbírky několika kusů poslal, hlavně mám to vše bez obalu. Asi obětuju bílého Golfa V GTI >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.06.11  23:03

Stávka nevyřešila nic? Já myslím, že ano. Média ukázala svoji "objektivitu" (když si vzpomenu jak do ČT vtrhlo ozbrojené komando, tak se musím smát), vláda svoji aroganci, naše auto.cz se změnilo v Blesk, a souhrný účet uvidíme po volbách...
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 16.06.11  22:59

Chlapci resite koniny, ktery stejne nevyresite.

Radsi udelejte radost klucinovi, kteremu nebylo zhury dano zdravi a poslete mu nejaky auticko. Neni to zadny vtip ani fake.
    Pokud chcete vedet vice kouknete na jeho stranky: [odkaz]

Adresu zajemcum mile rad sdelim.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.11  22:44

Ad rozdíl mezi podobnou stávkou a případnou "pouze" demonstrací?
    Když se (klidně) demonstruje nevznikají tak vysoké škody, jako při dnešní stávce v dopravě, která toho stejně nevyřešila víc, než kdyby šlo jen o formu demonstrace...
    Navíc neodborářské (neorganizované odbory), občanské demonstraci bych věřil víc, protože tam lidi jdou ve svém volném čase s vědomím, že se díky tomu "neulijou" z práce, aniž by za to mohli být nějak potrestáni (např. finančně)...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.06.11  22:29

Mafián Kalousek arogancí provokuje národ, podvraťák Nečas ví na koho si dovolit, a preference komunistů rostou, aniž by něco museli dělat...

Tak si kluci reformátorští rychle nakraďte, případně se zeptejte Vondry jak se to dělá... ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.11  22:25

Jasně, že někdo si může vybrat i variantu dělat celý život třeba toho horníka, nebo cokoli jiného, já si opravdu vážím všech lidí, kteří dělají svou práci dobře, od atomového inženýra až po uklizečku. Lepší schopná uklízečka, než neschopný inženýr, ale každý by měl při své volbě povolání zohlednit všechny dané aspekty/důsledky spojené s konkrétní zaměstnáním a být s nimi srovnaný.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.11  21:04

lotus: Jak chudinka? Já jsem chudinka, hezký nejsem, ani zpívat neumím >:D
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 16.06.11  20:58

uz tu GG v nadpisu nechte, chudinka...hezka a jeste umi zpivat:)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.11  20:55

« Re: Stávka Gunčíková diesel

WL: No však já se právě ptal jaký rozdíl bude mezi stávkou a demonstrací, nikde jsem nenapsal, že nemůžou probíhat stejně.
    O tom, že naší odboráři nejsou nějací tvrďáci není co pochybovat, pár koleček slámy dohromady dají, to je tak všechno >:D
    Jinak nedávno jsem se tak zamýšlel nad tím, teda pokud můžu trochu změnit téma, jak se tady zvedla vlna nevole nad řepkovým olejem v naftě, že zdraží potraviny. To je pravda, ale zase z druhé strany, možná se pletu, není lepší mít bohaté zemědělce u nás než ropné šejky v Saudské arábii?
    PS: Nechceš přijet? Máme tady aktuálně na ulici romskou diskotéku :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.11  20:51

A ještě k tvé "argumentaci" o automaticky/obecně větších škodách při demonstraci, proti stávkám. Může být klidná demonstrace, stejně jako stávka a naopak, viz plány s úmyslným! zablokováním dopravy.
    Jde o to kdo a jak stávkuje/demonstruje ne o to, jestli zrovna stávkuje, nebo demonstruje...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.06.11  20:45

Poustník: Ano, WL ten druhý odstavec víceméně vyložil správně. Teda až na to, že třeba on dokáže ve své firmě využít čas i jinak a třeba vydělečněji... třeba dělat reklamu na své produkty, takže tam pak svážejí jeho známí kamarády z druhého konce Moravy >:-[] >:D
    A ten první odstavec je spíše zamyšlení (a otázka) nad solidaritou, kterou tady někteří taky rádi odsuzují.

Jinak souhlas, z těch všech vředů, pupínků, lupének, beďarů, znamínek a kdo ví jakých ještě svinstev mám tohle jako moment pro uvolnění ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…