Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 18.06.11 07:32
« Re: Porsche junior
WL, včera už jsem neudržel hlavu, usínal jsem. Snad je to z tvých příspěvků nebo nevím... ;-)
Od Aceru se mi líbí Ferrari. Ten noťas zapneš, a hned běží. Co jsem zkoušel ostatní noťase, všechny nabíhaly pomalu a přišly mi špatný. Prostě je to Ferrari. Ale jedno mi vadí- že to není Porsche... -
Dylan McKay 18.06.11 07:28
Tohle jsem nikdy nepochopil. Vždycky mám jen jeden telefon. O lidech kteří nosí dva telefony si myslím, že mají doma pitbulla, nosí maskáče a nemají peníze...
A k tobě mi to Ronaulte vůbec nesedí! Prosím, nos jenom jeden telefon!!! >:D ;-) -
Ronault. 18.06.11 00:26
Když jsme u těch mobilů, tak taky řeším dilema... Stalo se mi totiž to, že jsem někam neznámo kam položil svůj telefon, ne ten nový, ale stařičký Sony Ericsson T68i, který jsem používal jen jako druhý kvůli Vodafonu. Tak teď řeším, že ho něčím nahradím.
Jsou dvě možnosti, do tisícovky koupit nějaký levný mobil, nějakou tu Nokii či jiný mobil, co slouží jen k SMS a volání a nebo jsem na Aukru našel tenhle Aj foun: [odkaz] >:-[] >:D No neber to za ty peníze.
Mimochodem jsem koukal na nějaké recenze a za ty peníze si teda neradí vůbec špatně. Tady jde alespoň vidět kolik vlastně stojí výroba telefonů, které si kupujeme za těžké desetitisíce. >:D