Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 18.06.11  11:55

« Re: Porsche Prior

Zino - to mě taky hned napadlo, ale nechtěl jsem být netaktní..... >:-[] >:D

Švihák - Já mám taky dva mobily - jeden s belgickou kartou a jeden s českou a pitbula nemáme, teď ani rybičky..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.06.11  11:09

« Re: Porsche junior

krispos chtěl jsem něco malýho a lehkýho do postele s velkou výdrží, podla mna si nehladal notebook ale aziatku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 18.06.11  10:34

Tak popravdě nikdy jsem s člověkem, který má pitbulla a nosí maskáče nemluvil tak dlouho abych si všiml, že má dva mobily, takže nemůžu sloužit >:D

Však píšu, že nenosím dva mobily, ale mám dva mobily, neb ten druhý jsem někde položil a dlouho jsem o tom ani nevěděl, asi tak měsíc... >:-[] Problém je ten, že si moc nevyberu. Jako jediná černá ovce rodiny jsem přestoupil z Vodafone na O2 a jelikož jsem musel snášet kritiku, že je na mě drahé volání atd., tak jsem si pořídil ještě jednu kartu Vodafone. Mimochodem, ještě 6 měsíců a vracím se zpět k Vodafone, páč O2 a jeho nepřehlednost ve výdajích je prostě zlodějina. :no:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.06.11  10:24

Bonjour :-) :-)
    Tak včera v dopoledních hodinách jsem se vrátil z Paříže do ČB, po té v odpoledních hodinách z ČB domů. Cesta sice příšerná, ale zážitky z Paříže úplně ty nejlepší. Každýmu bych doporučil se tam minimálně jednou podívat, já se těším až tak o5 pojedu :-) :-)
    A z autařského pohledu? Porsche všude kam se podíváš :yes: :yes: Jinak z těch exotik v úterý to začalo v koloně proti nám černé Ferrari Testarossa, bílé F430 Spider, zelený Lotus Exige, u Lambo Paris stálo LP560-4 Spyder a vevnitř LP570-4 Superleggera, bohužel jsme jeli jenom okolo, párkrát jsem potkal Ferrari California, když jsme bloudili autobusem tak nás předjela bílá Ferrari Italia, hodně Audi RS5 tam bylo, Maserati Quattroporte, Bentley Flying Spur. Všechno v pohybu, zaparkovaný jentak na ulici nic jsme nepotkal. Z Porschat mám vyfocenou 997 GT3 na kruháči u Opery, byla na převozkách.

Když jsme šli na Eiffelovku tak byla ohlášena bomba, takže megaozbrojení policisté během pěti minut vyklidili cleou Eiffelovku od lidí včetně okolí, ještě že to jsme byli teprv v řadě na lístky, nechtěl bych vyjít nahoru a pak rychle chvátat dolů >:D Již před tím byl zavřený vršek, takže otevřeny byly jen dvě patra, kvůli větru. Po zásahu otevřeni i vršek :-) Z Eiffelovky jsem poprvé v životě viděl že jde vidět jak je zeměkoule kulatá :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.06.11  08:27

Tak tady jedna speciálně pro tebe: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 18.06.11  08:23

Já chtěl třídvířko, né tříkolku... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.06.11  08:12

Nestačila by ti C5 ? [odkaz] :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 18.06.11  08:06

No všichni chlapi jsou tady asi o 30 let starší než já.... ale potřebuju, aby mě do července dali dohromady, 20.7. mám termín dodání mojí C30 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.06.11  07:53

4 na pokoji? My jsme tomu říkali gruppen sex...
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 18.06.11  07:40

>:D no když ste na jednom pokoji 4 na jeden malej stoleček a ty chceš v klidu bejt na netu tak je to lepší....
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.06.11  07:37

Slogan pro notebook do postele:

Jsi lenoch? Kup si Lenovo... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.06.11  07:36

To je možná vyjímka. Osobně znám lidi se dvěma telefony, a platí o nich to co jsem napsal... ;-)

Dnes jsou i telefony na dvě karty, takhle to naštěstí vyřešil kamarád, jinak bych s ním přestal kamarádit. A pitbulla šoupli bábě... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 18.06.11  07:35

Já jsem si koupil Lenovo Thinkpad a nabíhá taky celkem rychle... chtěl jsem něco malýho a lehkýho do postele s velkou výdrží :-) jediný, co mě šštve, je že nemá podsvícenou klávesnici...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.06.11  07:32

WL, včera už jsem neudržel hlavu, usínal jsem. Snad je to z tvých příspěvků nebo nevím... ;-)

Od Aceru se mi líbí Ferrari. Ten noťas zapneš, a hned běží. Co jsem zkoušel ostatní noťase, všechny nabíhaly pomalu a přišly mi špatný. Prostě je to Ferrari. Ale jedno mi vadí- že to není Porsche...
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 18.06.11  07:32

Tak můžeš mít i dva, prostě ten druhej nafasuješ v práci povinně jako služební...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.06.11  07:28

Tohle jsem nikdy nepochopil. Vždycky mám jen jeden telefon. O lidech kteří nosí dva telefony si myslím, že mají doma pitbulla, nosí maskáče a nemají peníze...

A k tobě mi to Ronaulte vůbec nesedí! Prosím, nos jenom jeden telefon!!! >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 18.06.11  00:49

Já už nepoplemizuju.... >:D Já si teď pustil show JK a ten Gustav Horváth je teda týpek! >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.06.11  00:45

Já to považoval spíš za holou větu s nepřímo vyjádřeným slovesem... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 18.06.11  00:35

To je jen citoslovce s podstatným jménem ty filuto! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.06.11  00:31

Myslíš to: "Bum facka!!!"? >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…