Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 07.01.14 19:56
« POZOR!
Věděli jste o tom, že na každém volantu je schovaná tajná páčka, kterou když stlačíte nahoru nebo dolu, tak vykouzlíte světlo na levé či pravé straně vozidla? Legendy praví, že tak dáte ostatním motoristům najevo, kudy chcete jet!
Sdílejte, ať se o tom dozví i ostatní řidiči... -
Dylan McKay 23.12.13 20:02
« Re: Zase 2 body!
Šmoulíne, já tam dnes nebyl. Celý den jsem vozil v Priusu lišty a zárubně, kamarád zrušil obchod, tak jsem to od něj všechno koupil, abych mu nějak pomohl. Mám asi 1,5 km lišt a 51 dveřních zárubní, teď je budu prodávat za nejnižší ceny v ČR. ;-)
Žena to zase nechápe, ale nekup to, když je to tak levný. -
Dylan McKay 16.12.13 14:47
« Zase 2 body!
Bydlel jsem v ulici Senohrabská na Praze 4 přes 10 let. Před měsícem tam dali 30 km aby omezili hluk. A já tam druhý den jel se stříbrným Priusem nic netušíc 46 km/h. Obsílka, pokuta 500 Kč a 2 body.
Jel jsem se podívat, kde ty značky 30 km jsou. Jedna je na kopci, pak je velká odbočka na Choceradskou a po 200 metrech (!) je teprve další značka. Podle mého jen další policejní buzerace.
2 body jsem již měl s Range Roverem na D1, kdy jsem měl tempomat na 130 km/h, ale bylo tam omezení na 100 km. Další 2 body jsem dostal s Porsche Cayenne v Praze 4 ulice Opatovská, opět jsem jel ani ne 50km/h a neviděl značku 30 km. Nejvíce bodů jsem dostal s Porsche 911, a to rovnou 4. Červená s červeným autem...
Stále se považuju za ohleduplného řidiče, snažím se dodržovat rychlost, ale asi špatně koukám na značky. Tak proč kur.va ty prasata v Octaviích a Audinách mají ještě řidičáky!!!??? >:D
Jinak můj další článek: [odkaz]