Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.06.11  21:28

« Re: auto.cz

Jo, tak ten mě také velmi "irituje". Já už napsal asi 10 ohlášení závadných příspěvků, jak je tady vedle "reagovat" ten vykřičník.
    Ale pokud bys mu psal e-mail: ondrej.lanik@auto.cz , tak že se klidně k BANu připojuji i já. Mám pocit, že je to x-tá reinkarnace Matelka, alias 507 alias DanielDesing... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.06.11  21:24

Jde mi o silně problémového uživatele "zdravy rozum" který píše nejspíš zfetovaný a znehodnocuje tím celé stránky. Na koho se obrátit aby mu dal BAN.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.06.11  21:13

Co vím, tak na auto.cz stále šefredaktoruje pan Láník.
    Adminem MACZ je stále pan Vaverka, jen to díky vytíženosti v redakci méně stíhá, ale o to píše více news a testů.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.06.11  21:09

« auto.cz

Mohla by redakce napsat kdo se teď stará o stránky? Na koho se máme obracet s připomínkami? Dnes jsem se doslechl, že Libor už nemá s auto.cz nic společného...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.06.11  19:57

« Re: a jó

Tak takove auto s autopilotem jsem videl v pondeli. Bohuzel mu za volant sedla pani, a poslala me odtahovkou domu... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.06.11  10:40

Právě že třeba v noci na neznámém úseku to moc nevím....taky si myslím, že v dnešní době technických vymožeností ten systém dát dohromady není problém, problém bude právě v tom, vychytat mouchy v případě "oslepnutí" systému. A s tou cenou to myslím ve vztahu k masovému rozšíření, že se to dá namontovat do auta za 2 miliony věřím.
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 25.06.11  10:09

to s těma pruhama je samozřejmě problém.. proto to taky mají na rychlostky atp... ale říkají že to funguje i na opravovaných dálnicích atp... tak možná alespoň na takových silnicích našli recept... už nemáš šedesátý léta... v té době nic z toho co je dnes neměli... jen pár počítačů v NASA- dnešních školních kalkulaček... :-) co se ceny týče neviděl bych to tak tragicky.. podle mě jedeš právě ve schématu amerických soutěží kde jezdí ty trucky ověšený milionem senzorů a několika klimatizacema pro uchlazení desítek pc... tohle spíš vychází z dosavadních věcí které už fungují na běžně prodávaných autech a jen to spojili dohromady a trochu vylepšili- hlídání pruhu, rozjíždění v kolonách, jízda podle navi, rozpoznávání věcí před sebou, pohyb za autem a vedle něj.... je toho už spousta a fakt je jen otázkou času kdy to někdo dá dohromady:-) myslím že třeba jízda na správné straně silnice i bez pruhu který by je určoval nemusí být pro elektrroniku takový problém... ty taky poznáš i bez pruhu díky zraku kde máš jet...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.06.11  10:00

Jo,....vzpomínám na hlášku Jeremy Clarksona - "Vždyť to auto je z igelitu!!!" :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.11  09:32

Jo, to by určitě byla..., proto se taky výjimečně nahrazují "plexisklem"/lexanem, samo nemyslím čelní sklo...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.06.11  09:24

Hmmmm.....Takový systém vyvíjeli už v 60tých letech v USA a řekl bych, že se to stále nerozšířilo díky tomu, že je to moc drahé. Taky bude asi stále oříšek, jak si má auto hlídat svůj pruh, když se díky neustálým opravám dálnic pruhy různě prolínají, nebo na východě občas záhadně mizí..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 25.06.11  09:14

[odkaz] konečně už se to někomu povedlo dostat do praxe... čekal jsem že to stane ale mnohem dýl... tohle otevírá dveře do dalšího levlu.... jen tak dál... PS: v americe je nějaká soutěž které auto dojede do cíle sestavené tratě někde mimo civilizaci a drtivá většina aut ani nedojede... a jsou v tom miliardy... tady stovky milionů z dotací a jede to... naučit to rozjíždět se na světlech a blikat už je minimální problém...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.06.11  08:57

Já bych karbonem nahradil v autě hlavně skla. To by byla úspora hmotnosti!!!!! :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.06.11  06:27

Jeste ze kazdy neni takovej detailista jako ty... ;-)

PS: behem leta se prijedu podivat!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.06.11  16:14

« Re: Drogy...

Uz jsem to cetl. Psali ze se vratil z vezeni, tak to andel nebyl. Ale i tak to politika a jeho kamarada neomlouva. Navic travu ted nejspis huli cela vlada...
  • 00 Reagovat !

foto certina

certina 24.06.11  15:01

« Drogy...

• 00 Reagovat !

foto certina

certina 24.06.11  15:01

« Drogy

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.06.11  23:21

Nic proti tomu co máš mezi nohama/kolama a nic proti karbonu, dokonce ani proti něčemu,.co jako karbon vypadá, ale přesně tuhle 3D "plastik look" folii dobře znám a vše co se do ní "zabalí" (od spojlerů, kapoty až po střechu) vypadá jako ze strukturovaného plastu (a to jak ve srovnání se skutečným karbonem, tak i jeho povedenější imitací). Její výhodou naopak je, že je hodně tvárná, přizpůsobivá a taky něco vydrží...
    Obvykle se karbonem nahrazují spíš díly z "plechu", protožeˇ tam je úspora hmotnosti nesrovnatelně větší, než u carbonu, který případně nahrazuje už tak docela lehký plast.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.06.11  22:13

Já mám karbon i mezi nohama, ehm, totiž mezi kolama... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.06.11  21:28

Jak myslíš, myslel jsem to stejně dobře s tvým autem, jako s tvým mobilem... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.06.11  21:23

Tak to ne, tady na tebe nedam... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…