Porsche 911 (švihák lázeňský)
Ronault. 29.06.11 21:09
« Re: nemám rád Fiat Punto
Nikde jsem nepoužil, na rozdíl od tebe, žádné urážlivé slovo. Jen testy pana Fokta už čtu velmi, velmi, velmi dlouho a vím, co píše a jak dokonale umí popsat jakékoliv auto, taky dokážu pochopit, když chce čtenáře, kteří mají zájem a jsou na to hned na začátku upozornění, obohatit o jeho krátké dojmy, často ale daleko obsáhlejší a kvalitnější, než se můžeme na jiných serverech nebo zde v recenzích dočíst po tisících kilometrech.
Srovnávat situaci Klarksona, který vyrábí zábavný pořad už pěknou řádku let, pro BBC, která má desítky milionů diváků a (i když v ČR nejsledovanější) lokální server o autech, je úsměvné. Nicméně jak píšu v začátku, to množství testů a zkušenosti pana Fokta jsou tady na serveru snadno doložitelné a kdo čte, ten si to umí dohledat.
Nějaké porovnání Oktavie po tuningu a kdesi cosi... s tím na mě nechoď. BMW dalo na test konkrétní sériové auto, Mercedes taky, pan Fokt napsal krátké dojmy, ne test, někoho to zaujalo, někdo má problémy to příjmout. A ten ton volím proto, že se snážím tu tvou nucenou konfrontaci za každou cenu, předvést na tobě. Nicméně proč nenapíšeš panovi foktovi přímo do diskuze? Na diskuzi odpovídá velmi vřele. -
Chuck Norris 29.06.11 20:56
« Re: nemám rád Fiat Punto
nevím proč musíš mít co se mě týče vždy takový tón... ale mě je to celkem fuk a jsem rád že tě to baví.. v reálu bys takový nebyl... nicméně k věci: tak když je tak dobrý ať to dá do svého nového blogu který mu tedy rádo auto.cz zřídí a nechá tohle na velké testy... dojmy z řízení by si mohl když je takový profík nechat až na normální test.. v jedné zatáčce jezdí každé auto stejně... možná by tu zatáčku projela stejně i vytuněná octávka na stejných gumách... a ještě k tvému názoru: já zase znám jiné lidi kterým bych věřil co je dobrý a co ne... jaké má tenhle pán či mladík nebo kdo to je předpoklady pro tuto práci když ho tak dobře znáš? pouč mě kddyž na to máš a neplácej urážky... to umí každý... -
Ronault. 29.06.11 20:32
« Re: nemám rád Fiat Punto
CHucku, až budeš mít tolik zkušeností, co pan Fokt a budeš schopen napsat takové kvalitní testy, jako on, plus ti za to někdo bude chtít alespoň zaplatit, tak pak si můžeš s pana redaktora, jednoho z nejlepších na tomto serveru a v česku vůbec, dělat šloufky.
O tom, že Klarkson je spíše komik než odborník a TG je pro pobavení než pro jasná data, se není nutno vůbev bavit.
A na začátku máš napsáno, že toto by autor rád směřoval do blogu, kdyby měl tu možnost, ale nemá. Co na tom nechápeš? -
Chuck Norris 29.06.11 20:20
« Re: nemám rád Fiat Punto
a tohle je recenze zkrachovalého pisálka... v kontextu rádoby mikrotestu to pěkně korunoval koncem kdy se snaží udělat show se žraním dětí... klarkson na to má koule a bbc prachy... tenhle článek je škoda číst... chtěl bych nějaký nový web o autech s auty... -
Chuck Norris 29.06.11 20:14
« Re: nemám rád Fiat Punto
kdybych na to měl přebytečných 80 táců tak už to mám dávno na káře... koukal jsem i na zlatý a taky nejsou svým způsobem ošklivý... dobrá recese a každej si ihned všimne... na mém bejvalém kabriu naprostá nutnost to mít... nejhorší fólie jsou snad takový ty metalický nebo perleťový to je hroznej cirkus... a bílá matná na M5 a alfě je taky solidní úlet... taková barva patří na 20 starý favorit pick up.

Jde mi o uzivatele "zdravy rozum", ktery svymi naprosto nesmyslnymi a vulgarnimi prispevky znehodnocuje diskuse pod clanky.