Porsche 911 (švihák lázeňský)
white label 02.07.11 17:20
« Re: S II
švihák
Mám ho už taky, je fakt hodně dobrý, už jednička byla vynikající, ale tohle je zase o slušný kousek dál. To HD video je na tom mega dispeji fakt husté, ale i fotky jsou parádní a spousta další věcí, tak před deseti lety bych nevěřil, že něco podobného za ty prachy už bude teď na trhu, "Ajfon", nebo Nokia se na to nechytají. Synátor mi ho ale (za vysvědčení) "zabavil", takže já si počkám znovu do září (budu prodlužovat smouvu) na druhý kousek, myslím, že do té doby nic lepšího podobného stejně nebude. -
Dylan McKay 02.07.11 17:02
« S II
WL, ten Samsung je fakt neskutečnej! Sice nevím co je to ten dvoujátrovej profesor, ale fachá fakt rychle a dobře! :yes:
911 ještě není, v pondělí přijde světlo. Zatím nic nebudu psát, ale snad v Porsche ví co si na pojišťovnu můžou dovolit. Byl to lehký ťukanec, dle mého stačilo vyměnit blatník, nárazník, blinkr, chladič a plast nad PP kolem. Díly ale stály 120.000 Kč, práce a lakování vše zvednou podle odhadu servisu na 300- 350.000 Kč!!! -
Ronault. 30.06.11 22:44
« Re: Redakce
Švihák: A psal jsi ten e-mail panu Láníkovi, jak jsme se o tom spolu bavili? Odpověděl? Se "zdravým rozumem" holt bude třeba žít. Je to jen internetový nikomu nic neříkájící nick. ;-)
Chuck: Když máš problém obhájit si své výtky, tak je raději nepiš, ušetříš si tím mnoho starostí. Hlavně si ale vezmi z mého příspěvku ten závěr, pokud se ti to nelíbí, tak napiš konkrétně panu Foktovi, buď odpoví nebo ne, ale nechápu, proč ho v jiné diskuzi, kterou on stejně nemůže číst, pomlouváš a kritizuješ? To se bojíš jeho vyjádření? To mi vadí prostě a nedokážu nereagovat. Taky přece nepříjdu na diskuzi na autoweb a tam nepoposuji tebe ve zlém ;-) -
Chuck Norris 30.06.11 21:27
« Re: nemám rád Fiat Punto
a ještě jsem si přečetl ten prostředek ač jsem nechtěl... ale je vidět že v textu se moc nevyznáš... psal jsem celkově o tom že to co napsal ten pisálek na auto.cz se snažilo neohrabaným a levným způsobem z naprosto levého článku udělat něco vtipného jako dělá klárkson a spol. Teď lituju že jsem z toho nevynechal jména když tě tu čtu... možná bys to pak pochopil lépe.

oprava za 350 000 ? oni si skladaju v garazi popri tom dalsiu 911 ku ? >:D