Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.07.11  18:41

« Re: S II

dylan minule som sa v bratislave nudil tak som siel do hrackarstva a neveril som kolko modelov cars 2 uz predavaju hned som si spomenul na svihacka ako mi ukazuje blesk blesk :-)
    oprava za 350 000 ? oni si skladaju v garazi popri tom dalsiu 911 ku ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.07.11  17:58

No, sbírá Porsche a autíčka Cars- těch už má cca. 40. Půjdu se zeptat sousedů, jestli nesbírají Cars... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.07.11  17:50

Tak teď už zbývá jen zjistit, po kom by mohl být tak šikovnej... :-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.07.11  17:45

Pouštím mu videa upoutávek na Cars 2, on si je pak pouští sám. Na 2,5 roku docela dobrý... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.07.11  17:43

Je fakt dost rychlý, včetně toho displeje, když mu tam necháš všech 7 "obrazovek" menu, tak si s tím docela vyhraje už v tomto věku... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.07.11  17:37

Můj malej si ho taky půjčuje, líbí se mu jak prstem prohání displej... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.07.11  17:20

švihák
    Mám ho už taky, je fakt hodně dobrý, už jednička byla vynikající, ale tohle je zase o slušný kousek dál. To HD video je na tom mega dispeji fakt husté, ale i fotky jsou parádní a spousta další věcí, tak před deseti lety bych nevěřil, že něco podobného za ty prachy už bude teď na trhu, "Ajfon", nebo Nokia se na to nechytají. Synátor mi ho ale (za vysvědčení) "zabavil", takže já si počkám znovu do září (budu prodlužovat smouvu) na druhý kousek, myslím, že do té doby nic lepšího podobného stejně nebude.
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.07.11  17:02

« S II

WL, ten Samsung je fakt neskutečnej! Sice nevím co je to ten dvoujátrovej profesor, ale fachá fakt rychle a dobře! :yes:

911 ještě není, v pondělí přijde světlo. Zatím nic nebudu psát, ale snad v Porsche ví co si na pojišťovnu můžou dovolit. Byl to lehký ťukanec, dle mého stačilo vyměnit blatník, nárazník, blinkr, chladič a plast nad PP kolem. Díly ale stály 120.000 Kč, práce a lakování vše zvednou podle odhadu servisu na 300- 350.000 Kč!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.07.11  06:34

« Re: Redakce

Nepsal jsem nikomu, ale cetl jsem rozumovo dalsi vyblitky ohledne BMW, Audi a semeniku. To je nejvetsi blbec v dejinach auto.cz...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.06.11  22:44

Švihák: A psal jsi ten e-mail panu Láníkovi, jak jsme se o tom spolu bavili? Odpověděl? Se "zdravým rozumem" holt bude třeba žít. Je to jen internetový nikomu nic neříkájící nick. ;-)

Chuck: Když máš problém obhájit si své výtky, tak je raději nepiš, ušetříš si tím mnoho starostí. Hlavně si ale vezmi z mého příspěvku ten závěr, pokud se ti to nelíbí, tak napiš konkrétně panu Foktovi, buď odpoví nebo ne, ale nechápu, proč ho v jiné diskuzi, kterou on stejně nemůže číst, pomlouváš a kritizuješ? To se bojíš jeho vyjádření? To mi vadí prostě a nedokážu nereagovat. Taky přece nepříjdu na diskuzi na autoweb a tam nepoposuji tebe ve zlém ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 30.06.11  22:21

tak budeš mít dva za týden no :-) až si je vykouříš tak třeba dostaneš nový od ježíška
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.06.11  21:57

Toho jsem měl včera.
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 30.06.11  21:56

tak to si sedni a zapal si doutníka tohle totiž bude na dýl :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.06.11  21:53

Kajuško, volaní operátoři vyřizují hovory zákazníků, kteří se dovolali přede mnou... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 30.06.11  21:45

zkus se obrátit na boha on ti poradí - takže zakleknout a pomodlit. A když to nepomuže mužeš se obrátit na jinou víru třeba na dábla ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.06.11  21:40

Ahoj, Porsche je zítra k vyzvednutí, ale jedeme na dovolenou, tak ještě další týden zůstane mezi kamarády... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.06.11  21:32

Hezký večer přeji

Chuck: byl jsem v Praze a viděl jsem pár aut jak jsi mi kdysi psal, že si chceš koupit ten koženej "kryt" na předek kapoty auta, vypadá to hezky :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 30.06.11  21:30

Zdravím, mohu se zeptat co nového o porsche? je to vážný? budeš prodávat? jinak ty kontakty fólie tenhle rok asi jéště neupotřebím... čekám druhou vlnu krize tak šetřím:-) ale díky
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 30.06.11  21:27

« Re: nemám rád Fiat Punto

a ještě jsem si přečetl ten prostředek ač jsem nechtěl... ale je vidět že v textu se moc nevyznáš... psal jsem celkově o tom že to co napsal ten pisálek na auto.cz se snažilo neohrabaným a levným způsobem z naprosto levého článku udělat něco vtipného jako dělá klárkson a spol. Teď lituju že jsem z toho nevynechal jména když tě tu čtu... možná bys to pak pochopil lépe.
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 30.06.11  21:24

« Re: nemám rád Fiat Punto

stačilo napsat: toho pána vůbec neznám... to mi stačí. díky.... prosím už na mě nereaguj, prosil jsem tě o to jednou v jedné diskusi teď tě o to prosím obecně. Děkuji za pochopení a přeji příjemný pobyt na auto.cz
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…