Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 03.07.11 12:29
« Re: S II
Ahoj, jsem z toho nesvůj. Malej ťukanec, kdyby netekla voda mohl jsem odjet. Jestli mluví o škodě až 350.000 Kč, tak tady mám před sebou noviny s reklamou na Suzuki SX4 za 229.900 Kč...
[odkaz] - blatník, nárazník, chladič, plastový podběh, blinkr, lak. Nic víc podle mého potřeba není. -
JanPribik 03.07.11 12:21
ahoj,,
chvíli jsem tu nebyl a už koukám, že částka na opravu se astronomicky vyšplhala... Co ti tam prosím tě všechno mění? U 911, která má motor vzadu nechápu, co se mohlo takto poškodit. A pokud to je, jak píšeš, tak to vychází na práci cca 100 000 a to je tedy skoro 48 hodin čisté práce...
Jinak jak se máte? neplánuje se nějaký sraz? rád bych přijel -
white label 02.07.11 20:30
Zino
Pojištění každého auta ne, to už by pojišťovny neexistovaly. Třeba já platím už 5 roků havarijku na jedno a 4 roky na druhé auto (+ satelitní vyhledávání na obě) a zatím žádné plnění nebylo. Kdybych všechny "vyhozené" prachy v životě za veškeré poj. sečetl (i s odpočtem za všechny plnění), tak mě asi odvezou..., jsem těžce v mínusu... >:-[] -
Dylan McKay 02.07.11 19:14
My jsme dnes jeli na Vysočinu, cestou jsem byl vyfakován řidičem vínového Citroenu C4, který se za náš Prius nalepil. Pak nás podjel, a začal fakovat na další auto. Byl velkej provoz, takže stejně nikam neujel. Šlápl jsem do hybrida, během osmi minut tam měl stovku, C4 jsem dohnal, a jak jsem jel vedle něj, začal jsem se mu smát a ukazovat na něj. No měl barvu jako jeho auto... :-) -
Brandon Walsh 02.07.11 19:03
my sme najskor boli radi ze nesla na svojom no to sme nevedeli do akeho servisu to musi dat, este aj policajti jej dali 60 eur pokutu (sa mi zda) chlapik do ktoreho buchla mal skoro promile, ten vyviazol bez ujmy, siel som vtedy za mamou ked to riesila na mieste s policajtom a co ma najviac zaskocilo policajt vravi podte za mnou na policajnu stanicu, a ozran si pekne sadne do feldy a ide za nim, plytvanie naftou za cely cas skoro hodinu motor nastartovany klima nastavena na prijemnych 21 stupnov, svetlo predne nesvietilo, to je organ :no: -
Brandon Walsh 02.07.11 18:53
poistenie kazdeho auta sa oplati mama minule tukla astru z roku 1997 vsetci sme si mysleli ze oprava bude stat max 100 eur a fakturu vystavili na 1200 >:D nechcel by som byt na mieste mechanikov ked zistila ze plati 10 percent spoluucast tak im vynadala ze sa hanbila ist prebrat auto >:D -
Dylan McKay 02.07.11 18:52
Spousty dílů se dá koupit na Aukru. Nárazník i blatník. Všechno se ale dá koupit přes jakýkoliv servis. Počítal jsem s kamarádem servisákem škodu. I s lakem to dělalo max 60- 70.000 Kč. Proč do Porsche chodí jediný pojišťovák? Kolik lidí pojede díky mé nehodě k moři? :-!