Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 19.07.11  20:29

« Re: Co je nového?

ahoj uz po dovolenke alebo si este uzivate ?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.07.11  19:52

Ahoj, kafe bych dal, snad nekdy v pristim tydnu, hm?
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 19.07.11  11:53

no jo, takový pěkný projekt a takhle jde do kytek. Ani ty testy, co píšou na auto.cz už nejsou zajímavé. Sklouzlo to ke klasickému germanoidnímu testování aut bez špetky vlastní invence, v podstatě jen vyjmenují vlastnosti a někdy mám pocit, že v tom autě snad ani neseděli, jak to je vše sterilní.

Btw Dylene, nedáme kávičku? docela bych se někdy srazil. btw 2 dnes jsem jel potřetí v životě s hybridem... a při běžné jízdě po městě jsem měl spotřebu 14,3l. Myslím, že Cayenne Hybrid nemá smysl, snad jen pro image "ochránce" planety
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 19.07.11  11:38

Já taky teď na macz nemám čas, máme tu jednu návštěvu za druhou! Též za oknem vyhlížím ten léta žár, už týden je tu max. 18 stupňů...... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.07.11  09:33

Mrtvo je, bud je to letem nebo nas to tady nebavi... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 19.07.11  00:12

neomrzelo, skvělé auto, ale mám již od ledna 2010 a docela dost už jsem najel, takže je čas udělat výměnu. Na druhou stranu už mě trošku GTRko unavuje. Doufám, že se prodá snadno, zvlášť když úprav od Schwitzera u nás moc není
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 18.07.11  23:56

Už tě GT-R omrzelo? ;-\
  • 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 18.07.11  23:41

« Co je nového?

Ahoj,

koukám, že to tu trošku umírá... Co je nového?

Já mám novinku, včera jsem ve Franfuktu objednal nový povoz na každý den a tedy GT-R bude asi v lednu-únoru na prodej. Nepředpokládám, že by se tu našel kupec, ale kdyby náhodou, tak detaily jsem schopný dát přes SZ...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.07.11  05:29

« Re: dovolena

V sobotu bych se mel vratit do Prahy, dame jeste mensi dovolenou.

• « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 16.07.11  03:59

« Re: Porsche Praha

To chápu a vůbec se ti nedivím. Být na tvém místě možná bych nepsal vůbec. :-) příště snad vše bude už v pořádku a Poršák bude ve celé své kráse :-) ;-) příští týden tam nejspíš pojedu znovu tak ti napíšu nebo zavolám a konečně se opět "srazíme" :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.07.11  19:14

Ahoj, tak aspon chapes proc jsem psal tak strucne... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 15.07.11  18:27

Ahoj no koukam pěkná práce v Porsche. Příště napíšu s předstihem než pojedu do Prahy :). Ale hlavně že se k tomu staví aspoň takhle.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.07.11  18:14

Tak volali ze veskere skody zaplati. Uf!
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 15.07.11  17:43

neves hlavu, todle se deje ve vsech servisech, ruznejch znacek, mohl bych taky vypravet.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.07.11  17:41

Dalsi prekvapeni ktere bych od Porsche necekal- stare svetlo ma vybrakovane zarovky... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 15.07.11  17:21

foliu davaju na nove a poskodene diely alebo nas prekvapis dalsou farbou ? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.07.11  17:20

Auto je u foliaru. Skodu spocitali na 12.000. A to Porsche odpoustim ten lak na novych dilech. Prace by to byla perfektni nebejt toho typka co to soupl do mycky. Kdybyste to videli, tak se budete divit jak pracuje superpremie v CR... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 15.07.11  16:15

nad tym sa rozum zastava ;-\ auto mas doma ?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.07.11  15:49

Vymenili i svetlo. Stare jsem si nechal vratit- prohledl ho kamarad mechanik, a skutecne mu nic neni! Takze stare svetlo si davam na auto a nove prodam...
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.07.11  15:34

« Porsche Praha

Bohuzel si z Porsche odvazim hodne spatnou zkusenost. V Porsche nove lakovane dily a folie na kapote, sibru a zadni casti kolem kridla jsou hodne poskrabane od kartacu mycky. 2x jsem vyslovene zadal, aby auto nedavali do mycky! I se to napsalo do zakazky. Ted cekam, jak se k tomu Porsche postavi. Znacka neznacka, Cesi jsou fuseri. :no:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…