Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
JanPribik 19.07.11 11:53
« Re: Co je nového?
no jo, takový pěkný projekt a takhle jde do kytek. Ani ty testy, co píšou na auto.cz už nejsou zajímavé. Sklouzlo to ke klasickému germanoidnímu testování aut bez špetky vlastní invence, v podstatě jen vyjmenují vlastnosti a někdy mám pocit, že v tom autě snad ani neseděli, jak to je vše sterilní.
Btw Dylene, nedáme kávičku? docela bych se někdy srazil. btw 2 dnes jsem jel potřetí v životě s hybridem... a při běžné jízdě po městě jsem měl spotřebu 14,3l. Myslím, že Cayenne Hybrid nemá smysl, snad jen pro image "ochránce" planety -
JanPribik 18.07.11 23:41
« Co je nového?
Ahoj,
koukám, že to tu trošku umírá... Co je nového?
Já mám novinku, včera jsem ve Franfuktu objednal nový povoz na každý den a tedy GT-R bude asi v lednu-únoru na prodej. Nepředpokládám, že by se tu našel kupec, ale kdyby náhodou, tak detaily jsem schopný dát přes SZ... -
-
Dylan McKay 15.07.11 17:20
« Re: Porsche Praha
Auto je u foliaru. Skodu spocitali na 12.000. A to Porsche odpoustim ten lak na novych dilech. Prace by to byla perfektni nebejt toho typka co to soupl do mycky. Kdybyste to videli, tak se budete divit jak pracuje superpremie v CR... :-| -
Dylan McKay 15.07.11 15:34
« Porsche Praha
Bohuzel si z Porsche odvazim hodne spatnou zkusenost. V Porsche nove lakovane dily a folie na kapote, sibru a zadni casti kolem kridla jsou hodne poskrabane od kartacu mycky. 2x jsem vyslovene zadal, aby auto nedavali do mycky! I se to napsalo do zakazky. Ted cekam, jak se k tomu Porsche postavi. Znacka neznacka, Cesi jsou fuseri. :no: