Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.07.11  20:25

« Re: v plné kráse

dakujeme za pozvanie ale vo štvrtok ideme do chorvatska alebo talianska, neviem kedy sa vratim kedze v praci zacinaju vymyslat ze chcem dlhu (10 dnovu >:D ) dovolenku, takze dam ti potom vediet ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.07.11  20:19

A kdy že přijedete? Musíte zůstat u nás...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.07.11  20:15

No to teda! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.07.11  20:07

dylan to som rad ze je doma a hlavne konecne v dobrych rukach ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.07.11  16:26

« v plné kráse

Postavil jsem si auto na dvůr, a koukám na něj. Obří zadní kolo, placatá záď. Sexy prdelka. Taky jak mě auto vidí, tak vrtí vejfukama, měsíc jsme spolu nic neměli... :-)

PS: Silvere, jsem na Vysočině, mám tu pro tebe další plakát.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.07.11  16:23

« Re: Fenomén na MACZ

Zatím v každém autě jsem měl tempomat- ale nepoužívám ho. Stejně tak nepouštím přímo AC, protože vím jak z toho bolí v krku.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 21.07.11  07:46

JanPribik:
    S natáčecími xenony to máme podobhné... měl jsem je a chtěl bych je znova >:D Ale bral jsem skladovku, takže některé věci prostě oželím a můžu po nich jen toužit :-) Stejne jako adaptivní tempomat :-( nebo řazení pod volantem... Můžu bez toho žít, ale s tim by se mi žilo lépe ;-) :yes: :-!

Jinak klimu mám v 330d zapnutou skoro porad, v zime obcas vypinam, ale hned se mlzi okno, coz je zlo.... V M3 už žádná klima neni >:D A ve Swiftovi zapínám dle potřeby, taky to pak moc nejede a to už se pak nedaji trhat závoduchtiví Oktávkáři v TDíčkách >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 21.07.11  00:53

JPribik - jasně že mě napadla hned "ostřejší" auta a auta na okruhy, protože tam se klimatizace považuje za zbytečný balast, ale v takovém autě člověk očekává nějaké Recaro sedačky.....ale jo.... BMW 1er to je asi auto, kde by se to mohlo přihodit...... :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 20.07.11  21:42

No musím přiznat že JanPribik má v tomto určitě pravdu, moje heslo je "Nezkusils, nehodnoť" >:-[] Samozřejmě je potřeba zapojit i trochu nadsázky. Taky jsem myslel že loketní opěrka je jen těžítko do auto, ale pak jsem ji jednou zkusil a už ji považuji za důležitou součást auta >:D >:D
    Jinak se přikládám i k názoru, že klimatizace nemá žádný vliv na zdravý, vždy ji mám nastavenou na minimum a nikdy sem s tím problém neměl, spíš mám problém, když mám pootvíraný okna na autě jak cirkus, to pak jsem nemocný až až :-) Nicméne pokud se nepletu, tak metro v Praze je taky klimatizováno, a kolik lidí z něho vyjde hned ven a stejně všichni žijí (pokud se pletu omlouvám se, jel jsem jenom jednou :no: ) >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 20.07.11  20:53

Klima je sice dobrá věc,měla by být nastavena na zhruba o 5st. méně než je venkovní teplota,ale sám jí používám pouze na větší vzdálenosti ikdyž v autě máme aut. klimu..Pro mne je to zbytečná věc..Nejsem skrblík,ale nepotřebuji to k životu.. ;-) Pro mne je důležitá velikost kufru.Proto máme doma Mondeo..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.07.11  20:44

A ja jsem rad, ze v patek budu mit kompletne hotove auto!
    Bude jako tenkjat! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 20.07.11  20:35

začnu postupně: Poustníku ano, jde auto v kůži a bez klimy umí(teda určitě ještě nedávno umělo) BMW u 1er

Brandone: klima a její fatální vliv na zdraví je babská povídačka asi jako že ti po onanii vyschne mícha. Ano, dramatický rozdíl teplot může citlivější jedinec odstonat, ale narovinu znám jen jednoho člověka, který to tak má. A dnes máš klimu úplně všude, kam vejdeš, takže se tomu stejně nevyhneš. Navíc radši budu mít angínu, než nehodu kvůli únavě z přehřátí.

Dylene: Přesně tak, kůže, navi, klima, automat, ještě tempomat, xenony, parkovací senzory, bluetooth a přípojka na iPod, víc v autě nepotřebuji a běžně nepoužívám.
    Já prostě nepochopím proč - a teď se vracím k původnímu příspěvku - proč lidé nadávají na výbavu kterou nemají, jakoby si sami před sebou ospravedlňovali že ji nemají, prostě nechápu. Já třeba v autě nemám natáčecí xenony, ikdyž jsou super a už jsem je párkrát měl a nenapsal bych do diskuze, že je stejně nechci, protože jsou k ničemu.

Vojto: Přesně, máme asi stejnou termoregulaci, taky klimu nevypínám ani v zimě, jediné auto, kde funguje jen v případě potřeby je Smart, protože tam je opravdu cítit vliv na výkon.
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 20.07.11  19:55

Tak já v zimě zapínám klima jen jednou za měsíc, abych ho provětral. V létě asi tak:

letní období do 30°C = otočím maximálně vlevo (indikace LO), dokud mi nezačnou modrat konce prstů
    letní období nad 30°C = otevřu ještě přihrádku u spolujezdce a žena škrábe skla zevnitř, aby měla trénink na zimu.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.07.11  18:46

Ted se do toho musím vložit - moje vůbec první vlastní auto - Felicie 1,3 - měla klimatizaci >:D >:D Sice si nejsem úplně jistý, zda-li to bylo origo vybavení, nebo to nějaký kutil dodělal v garáži, ale byla tam - jen její funkčnost byla - zapnuto/vypnuto >:D :yes: :yes: na regulaci teploty nebyl nárok... ;-) maximálně se to dalo trochu korigovat topením... >:D

Jinak ozkoušený doporučený teploty na klimu:
    zimní období = 19,5°C
    letní období do 30°C = 21,5°C
    letní období nad 30°C = 22,5°C

A nikdy jsem zatim nenachladl :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.07.11  18:20

poustnik to si viem predstavit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 20.07.11  18:02

tak nesmíš tam dát 19 stupňů, když je venku 35 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 20.07.11  17:46

No....Brandone, já jel před dvěma lety na chalupu (120 km) v letních vedrech tátovou Felícií bez klimatizace a žena se se mnou chtěla rozvádět, že uvařím děti za živa, že jsme měli vyjet jedině před svítáním..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.07.11  17:28

prasik ta klimatizacia nie je taktiez ziadna vyhra ak ti je zdravie cenne >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 20.07.11  16:58

tak v autech, který kupuješ ty pravděpodobně je :-) v tom co kupuju já jsem měl klimatizaci pouze v renaultu 19 jinak ne :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 20.07.11  16:54

Docela by mě zajímalo, jestli nějaké auto v kůži bez klimatizace má nějaká automobilka v nabídce. Na světě je mnoho podivností, tak asi existuje, ale já ho neznám.... :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…