Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 01.08.11 10:59
« Re: Zajimavost
Dobré ráno :-)
Mi tak došlo, že jsem semka ani nedal odkaz na kuriozní crash u nás v ulici minulý pátek.
Jsem si tak relaxoval u kafe v obýváku, venku bylo zataženo, tak proto doma. A najednou jsem slyšel pískat gumy, chvilku ticho, menší rána, ticho, druhá větší rána + zvuk rozbitého skla. Vyjdu na balón, kouknu na stranu ze které to tak nějak šlo a ejhle, lehce nabouranej VW Golf III a vedle něj na boku neidentifikovatelný vůz s pneumatikou na zadních dveřích. Čas 12:28. Dlouho se nic neměnilo, po asi 3/4 hodiny přijela sanitka a policie. Nic vážnýho, řidič z autě na boku měl střepy v noze a okolo pořezáno... Vůz na boku byl Renault Scénic RX4, SPZ britská. Policie zjistila, že řidič Scénicu byl pod vlivem alkoholu. Dle měření Golf stihl zastavit, ovšem Brit strhl řízení doleva, dostal smyk, ulítlým zadkem nabořil Golfa. Ale pořád zůstávala otázka, jak se dostal na bok, že by to způsobilo pouze vysoké těžiště? Brit po té strhl řízení doprava, při tom vjel na celkem vysoký obrubník od chodníku, což mu pomohlo na bok. Při prvním pohledu sem si říkal, jak je možný, že leží na boku, když Golf je jenomtak lehce ťuklej?
Mimochodem, směrem od fotoaparátu vede hlavní silnice doprava, rovně je slepá ulice.
Po dvou hodinách přijela další Policie, s dodávkou, kteří začli malovat na silnici. Chvíli po nich hasiči, kteří vůz otočili na kola. Další asi hodinu na to přijely dvě odtahovky.
Docela jsem se divil, jakou dobu trvá vyřešení nehody, je fakt že byla taková o dost komplikovanější než jsem vždycky viděl, ale i tak, nechtěl bych místo oběda takovou dobu tvrdnout u nehody..
Nechápu Brita, který jede přes půl Evropy, aby se tady vožral a odrovnal si tady auto...
Foto - [odkaz]
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!