Porsche 911 (švihák lázeňský)
Thomasino 23.08.11 17:08
SEXUÁLNÍ DORT:
Suroviny: dvě rozesmáté oči, dvě dobře formované nohy, dvě plné nádoby mléka, jeden pekáč, dvě vejce, jeden banán.
POSTUP: hluboko se podíváme do rozesmátých očí, rozevřeme dvě dobře formované nohy a masírujeme nádoby s mlékem, pokud se pekáč dobře nepromazává. Ztrhat z banánu slupku, vložíme ho do pekáče a přikryjeme vejci. Občas zkoušíme prstem, zda je pekáč dobře promaštěný. Dort je hotový, až banán změkne a pustí šťávu. POZOR, aby dort nenakynul! -
Thomasino 23.08.11 14:48
« Re: Halo, redakce!
Celkem souhlas s Mojitem. Občas sem kouknu, vyjíměčně i něco málo napíši, ale přijde mi, že je to tady polomrtvé :-O Rozlišení fotek o velikosti max.800 bodů mi tady vždy dost vadilo a vadí nadále, na DriversWebu je sice "jen" 1024 bodů, ale stále je to o čtvrtinu více a fotky jsou díky tomu o hodně koukatelnější, ikdyž listování v tomto vyšším rozlišení ještě nefunguje a musí se rozklikávat každá zvlášť. Ale doma se cítím na DriversWebu, protože tam mám spoustu kamarádů a známých (Mojito, Fefe, Co-Pilot, Berustina, S-MIKE, Vette, Matheas, CandyX, Essex, Merkur, Pavol P. s Caymanem a další - 9 nás bylo na společné akci v Itálii na Stelviu). Je tam poklidná příjemná atmosféra, dělají se srazy, máme pěkné černé pozadí a nebolí oči z tohoto bílého pozadí a máme pocit, že naše prosby a připomínky ohledně úprav webu někdo časem vyslyší. O tom, že tady díky spoustě nových "cizích" lidí a pomalé práci admina zde občas přijde nějaký fejk a neřeší se to, to je škoda mluvit... Na DW je lépe udělaný přehled aut a nepotřebuje člověk jen TOPku, aby se dostal k daném autu bez filtrování a navíc nás tam nějak moc nebere jestli jsme pátí nebo dvacátí... Aspoň mě ne... Když jsem viděl, že S-MIKE sem vrátil 911-tku, na chvilku se vrátil i YPSI, tak jsem o vrácení GTI taky začal přemýšlet, ale nejsem si ještě jistý, jestli už nadešel ten správný čas. Stejně budu i nadále "doma" na Driverswebu :-)
P.S.: Co takhle menší sraz v neděli 11.9. odpoledne v Rožnově pod Rahoštěm? Budu nedaleko a domlouvám malý srázek s dvojkovým GTI, snad se přidá i White Label ;-) -
Brandon Walsh 23.08.11 13:55
« Re: Halo, redakce!
Novomanželia su na svadobnej ceste v Amerike a večer ked idu spať v hoteli im cez izbu prebehla myš.
Manželka hovori manželovi: "milačik choď zavolať na recepciu ty,vieš lepšie po anglicky ako ja"
Manžel hovori recepčnej : Do you know Tom and Jerry? "
Recepčna: "Yes"
Manžel: " Jerry is here" -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 22.08.11 22:58
« Re: Halo, redakce!
Já se sem občas podívám a stále mi vadí zdejší fotogalerie (vůbec mě nebaví koukat na nový fotky),dál mě irituje ,,topka,, to je strašnej paskvil,admin je neviditelný,což je na jednu stranu dobře,ale v případě faků či něčeho podobnýho je to problém,srazy tady asi na dobro skončily atd.
Taky si myslím,že to tady stejně nevytrhnem,chyba je někde jinde a já jsem na DW vcelku spokojen,tam aspoň někdo poslouchá názory i když je tam taky spousta much na dodělání
Doufám,že v tak pěkným počasí řádně luftuješ poršáka! -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.08.11 18:06
« Re: Halo, redakce!
To mě těší, že ti chybím(e)....Na MACZ je to jak v manželství, že? Prostě jak si jednou zvykneš... >:-[]
Právě kvůli "ropákům" a jim podobným se mi sem ale vůůůbec nechce a to i přesto, že LZ již není součástí a ten mě nas...l neskutečně.