Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 26.02.14  21:37

« Re: Poděkování AUTO.CZ

woody:Máš to tam. :-) I když to za tajemství nepovažuji, ale proč tím obtěžovat ostatní..
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.02.14  21:27

Bud: Tak mi napiš do SZ, co je to za zázrak... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.02.14  21:26

Šviháku - jasně Twingo je událost, pak se mrkni na Cupru (už kvůli Brandonovi ;-) ) a ještě by mě zajímal P(r)ius Čůrus a jeho žena Polulina Permanenta. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 26.02.14  21:26

woody ty víš, že na Rollse nemám :-) . Minulé prázdniny jsem v Praze vyzkoušel auto, které mi hodně vyhovovalo, klukovi se dobře vzadu vlezly nohy a já i když bylo dopoledne a nebyl jsem tak řádně rozhýbán, poradil jsem v něm jezdit celou hodinu a vystoupil jsem zcela bez bolestí :-) Děckam i ženě se líbí, ale ještě na něho nemám, ani na ojeté. Ale napadlo mně koupit minulou generaci, zvlášť, když jsem před měsícem dostal výhodnou nabídku na současného Focuse, ale zatím není pořádný k mání, ovšem už se to řeší. ;-) Mezitím však padla ta výhodná nabídka ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.02.14  21:16

Bude: Tak ses konečně rozhoupal ? A kdy nám toho Rollse ukážeš ? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 26.02.14  20:58

Auto, které mně už nějakou dobu zajímá, mít žádnou premiéru asi nebude. >:D
  • « 10 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.02.14  19:52

Napsal jsem 3 články, které vyjdou zítra, a příští týden budu psát s Lukášem ženevský autosalon. Už teď pište, co by vás zajímalo nejvíce. Moje top je premiéra nového Twinga.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.02.14  19:31

A proč Tě tam pustili? Abys neprudil? >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.02.14  13:38

« Poděkování AUTO.CZ

Celé 2 dny trávím v redakci námi oblíbeného webu. Člověk musí vidět vše, aby pochopil jak to všechno funguje.
    Setkal jsem se zde s lidmi, které znám z dřívějších srazů, jako Rexton666, Ricardo, Alessio.

Skvělá životní zkušenost! :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.02.14  18:04

« Kurvadrát!

Dnes jsem chtěl v Německu koupit další Prius se solární střechou, a těsně před nosem mi ho někdo vyfouknul! 400 zbytečných jarních kilometrů... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.02.14  06:36

« Re: Feťáci si nezaslouží žádnou pomoc...

dylan tomu hovorim pribeh, za mojich cias sme do skoly chodili peso, aby sme sa mohli nasledne opit, v takom pripade by ostali aj na vasich autach okna cele >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 22.02.14  11:43

Tak to jo, vždy když se řekne Holešovice, nevím proč, chce se mi hned po Nádraží Holešovice psát holešovičtí bezdomovci. Asi na tom něco bude...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.02.14  00:44

He dyk more Holešovice bila hlavo! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 21.02.14  20:55

Žádné Beverly Hills, to jsou historky jak z Chanova. >:D ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 21.02.14  10:31

« Feťáci si nezaslouží žádnou pomoc...

...my jim pomáháme, a oni nás neustále okrádají.

Včera jsem zažil akční scénu. Byl jsem ve škole, když slyším školníka jak křičí na zloděje. Vyběhl jsem ven, abych mu případně pomohl. Spolužák měl rozbité okno u auta. Dali jsme se se školníkem do pronásledování zloděje. 2 km jsem uběhl naposledy na základce. Feťák měl sakra fyzičku! Mezitím přijela přivolaná policie, která zloděje chytla. Ale...
    Jel jsem na jeho identifikaci. Na nohou měl pantofle, což bylo nemožné, protože v nich by běžet nemohl. Jinak vše sedělo. Teď se zkoumá kamera. Během měsíce je to u školy páté vykradené auto!

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.02.14  14:22

« Re: Prius celebrita

Letní budu brát Michelin Energy Saver, podle mého to nej na Prius... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.02.14  12:40

rano som pozeral taktiez zimne na nejlevnejsipneu, maju bezkonkurencne ceny, ale pravdu pisuc ja som tuto zimu sneh este nevidel >:D momentalne je 10 stupnov a od rana prsi
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.02.14  12:27

Tady je akce: [odkaz]

Už jsou na autě, to je pohádka! Na Prius kupuju i podle decibelů ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.02.14  07:42

>:D tomu hovorim cena kde si ich kupoval a robia dovoz aj na slovensko ? trebalo by mi letnu sadu, obavam sa, ze na tych ktore mam neprejde auto v lete stk >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.02.14  17:40

No tak jednoduše. Dnes jsem koupil 4x GoodYear Ultra Grip 8 za 4.700 Kč. Jednu 22" jsem kupoval za 15.000 Kč... To naučí nevnímat rozdíl >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…