Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Bud 26.02.14 21:26
« Re: Poděkování AUTO.CZ
woody ty víš, že na Rollse nemám :-) . Minulé prázdniny jsem v Praze vyzkoušel auto, které mi hodně vyhovovalo, klukovi se dobře vzadu vlezly nohy a já i když bylo dopoledne a nebyl jsem tak řádně rozhýbán, poradil jsem v něm jezdit celou hodinu a vystoupil jsem zcela bez bolestí :-) Děckam i ženě se líbí, ale ještě na něho nemám, ani na ojeté. Ale napadlo mně koupit minulou generaci, zvlášť, když jsem před měsícem dostal výhodnou nabídku na současného Focuse, ale zatím není pořádný k mání, ovšem už se to řeší. ;-) Mezitím však padla ta výhodná nabídka ;-\ -
Dylan McKay 21.02.14 10:31
« Feťáci si nezaslouží žádnou pomoc...
...my jim pomáháme, a oni nás neustále okrádají.
Včera jsem zažil akční scénu. Byl jsem ve škole, když slyším školníka jak křičí na zloděje. Vyběhl jsem ven, abych mu případně pomohl. Spolužák měl rozbité okno u auta. Dali jsme se se školníkem do pronásledování zloděje. 2 km jsem uběhl naposledy na základce. Feťák měl sakra fyzičku! Mezitím přijela přivolaná policie, která zloděje chytla. Ale...
Jel jsem na jeho identifikaci. Na nohou měl pantofle, což bylo nemožné, protože v nich by běžet nemohl. Jinak vše sedělo. Teď se zkoumá kamera. Během měsíce je to u školy páté vykradené auto!