Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vette 08.10.11 21:00
« Re: Ahoj z domova
U mna je to skusenost len vramci dovolenky. Vraj sme v tedy vybrali vybornu lod od Celebrity Cruises Eclipse [odkaz] Je to naozaj velmi luxusny plavajuci hotel, izba s terasou a vyhladom na vodu cez presklene zabradlie. Jednoducho nadhera. Tri mesiace ako plavba okolo sveta je pre mna trochu moc, ale postupne si viem na takej lodi predstavit preplavat niektore zaujimave destinacie ako napr. Aliaska alebo Balticke more -
Vette 08.10.11 20:22
Ahoj Svihak, pozeram, ze niekto prisiel na chut plavbe na lodi. My sme boli minuly rok pocas vianoc a silvestra na lodi v Karibiku, a mozem len doporucit. Nadherna plavba po zaujimavych ostrovoch, super servis a jedlo. Najprv ma to moc nelakalo, ale potom to niekolko nasobne prekonalo moje ocakavania. Uz teraz hladame zaujimavu plavbu na tuto zimu. -
Dylan McKay 07.10.11 20:04
Představ si to. Před odjezdem jsme byli nakupovat ve dvou OD Globus. Byla tam nějaká soutěž "Nakreslete cestu k lidem", tak jsem kreslil- a? V obou Globusech jsem vyhrál! Dostal jsem 2 poukázky na nákupy v docela slušné částce! >:D :yes: