Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Bud 27.02.14 20:04
« Re: Poděkování AUTO.CZ
Jo to jsem taky myslel, ale když mi pak vysvětlili, že to auto u nás prodali do Rakouska a pak ho tu u nás taky servisovali v tom stejném servisu, tak jsem trochu změnil názor. Navíc to jde zjistit v databázi, má to přeci el.servisní knížku. A taky to musí jít poznat na celkovém stavu auta, ne? Kolega měl na alfě najeto prý 120, ale nedalo se to s mým ani srovnat. Šaltrpáka vychechlaná a vše už mělo vůli, to jde hned poznat. I když některé kvalitní auta můžou mít přes dvěstě tisíc a jsou v pohodě. -
Bud 26.02.14 22:20
Taky jsem už o tom uvažoval. Na ten poslední typ ještě nemám, ale vzal bych minulou generaci v kombíku dvoulitra. Ta má 99 kW. A nějaký ten pátek bych s ním pojezdil. A v Německu je mají. >:D Zatím jsem domluven s jedním prodejcem u nás, který před dvěma týdny jednoho prodal, dostal ho zpět na protiúčet. A měl by dostat zase nějakého, tak mi dá vědět. Samozřejmě servisovaného u něho. Pokud by to nevyšlo, budu se muset podívat tam jak říkáš.. -
Dylan McKay 26.02.14 22:11
Bude, najdi si ho v Nemecku, a ja te tam vezmu. Ještě si tam pojedu pro jeden Prius. Pokud tedy nechceš nový, to je lepší na severu Evropy...
Koukám na rok od 2009, je tam obrovský výběr, a ceny jak když jdeš vrátit flašky: [odkaz]%2C8&makeMode…