Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 28.02.14 12:49
« Re: Poděkování AUTO.CZ
wa: taktiež ma to prekvapilo, nie že by som túžil po trojdverovej cupre, ale čakal som veľmi príjemnú cenu za 265 k >:D som zvedavý kedy sa začne predávať na svk, leon st doteraz nemá na stránke uvedené ceny >:D
dylan: s tvojím šarmom dá nejaká slečna twiziho do kufra a odvezie ťa na hranice >:-[] -
woody-alien 28.02.14 12:47
BW: Šlaka, jsem odhalen... >:D ;-) Původně jsem si říkal, že bych se mohl do Ženevy podívat, ještě jsem tam nikdy nebyl. Ale není čas. Jj, Cupra se mi pozdává, ale trochu mě teď nakrklo, že se u nás bude nabízet jenom 5-dv. s 280 k. -
Bud 27.02.14 20:04
Jo to jsem taky myslel, ale když mi pak vysvětlili, že to auto u nás prodali do Rakouska a pak ho tu u nás taky servisovali v tom stejném servisu, tak jsem trochu změnil názor. Navíc to jde zjistit v databázi, má to přeci el.servisní knížku. A taky to musí jít poznat na celkovém stavu auta, ne? Kolega měl na alfě najeto prý 120, ale nedalo se to s mým ani srovnat. Šaltrpáka vychechlaná a vše už mělo vůli, to jde hned poznat. I když některé kvalitní auta můžou mít přes dvěstě tisíc a jsou v pohodě. -
Bud 26.02.14 22:20
Taky jsem už o tom uvažoval. Na ten poslední typ ještě nemám, ale vzal bych minulou generaci v kombíku dvoulitra. Ta má 99 kW. A nějaký ten pátek bych s ním pojezdil. A v Německu je mají. >:D Zatím jsem domluven s jedním prodejcem u nás, který před dvěma týdny jednoho prodal, dostal ho zpět na protiúčet. A měl by dostat zase nějakého, tak mi dá vědět. Samozřejmě servisovaného u něho. Pokud by to nevyšlo, budu se muset podívat tam jak říkáš..