Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ondřej Šámal 14.10.11 23:56
« Re: prezuto
Babica patří do stejný kategorie, jako Michal David, Ordinace v růžové zahradě,Kameňák a další. Češi prostě nemají vkus, stačí jim podprůměr, hlavně, aby to bylo laciný, bylo toho hodně a nemuselo se u toho přemýšlet. Ano, Babica vaří jídla stylem "mám hlad, v lednici jen mletý maso, cibuli a v kredenci rohlík", takže se člověk nají, ale to jídlo si prostě neužije. Navíc tomu taky vůbec nerozumí, v Lidovkách s ním byl kdysi rozhovor, ze kterého vyplynulo, že si plete limetky s citrónem(lemonem). Ale jak vidno, najde se dost lidí (bohužel), kterým to stačí.
Takže Babica je asi takový kuchař, jako jsem já. Umí smíchat pár věcí dohromady, polejt to kečupem, ale to je asi tak všechno. -
Ronault. 14.10.11 21:51
« Re: prezuto
Jde vidět, že babica má vkus a xganga smysl pro humor... >:D
A předpokládám, že babica má tu Lagunu na LPG, přecejen na čem jiném než na sporáku by měl jezdit... >:D
A taky předpokládám, že je předešlým majitelem mé Laguny a byl to on, kdo vyvařil můj motor 8-s >:D -
Dylan McKay 14.10.11 12:23
« prezuto
Tedy Prius je prezuty. Sice na plechacich vypada jako ukrainsky autobus, ale co se da delat. Pneu jsem zvolil Dunlop na doporuceni dvou mistnich mafianu... :-!
V pneuservisu byl i kuchar Babica, hadejte co ma za auto? Kdo to uhodne, stane se borcem vikendu.