Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 18.10.11 20:54
« Re: Renault vládne světu F1
Na alkohol kašli, je to hloupý a nechutný, každej kdo chlastá smrdí a je dementní. Nejhorší je, že si myslí, že je tím pro okolí zajímavej. Taky jsem měl období, kdy jsem se nalejval ve středu a v sobotu na diskotékách, sbalil jsem leda blbku co ji i frnda smrděla kouřem. Pak přišel zlom. Bavit a balit se dá i bez alkoholu. Ten nech asociálům, uděláš tím dobrej skutek jim i sobě... -
Brandon Walsh 18.10.11 20:48
no to som zvedavy ako poriesis vianoce hadam tu nebudes pisat novu recenziu , nie sme na moj,titanic.cz >:D
kelly je dobra ked je doma, ked je tam a ja tu tak sa hadame , a este hlavna pricina je svadba ona chce ja este nie , tak ani neviem ci rebel alebo alkoholik
>:D
btw vianoce keby sa ti niekde valala zbytocna LV kabelka rad by som ju odkupil ;-) -
Brandon Walsh 18.10.11 20:39
nieco podobne som mu vravel pred dvoma tyzdnami, o druhej rano v sobotu mi hovori spim u teba, tak som mu odpovedal no to urcite ja sa pomylim a ty mas doslovne po ri.ti >:D
vylet do ciech sa planuje, ale raz mi to nevychadza kedze na menej ako tri dni sa mi neoplati chodit ;-\
dylan keby bolo leto rano ti klopkam na dvere s udom v pohotovosti >:D -
Brandon Walsh 18.10.11 20:32
dylan kelly ma privadza k uzivaniu alkoholickych napojov kazdy piatok a sobota >:D takze aj ked je nejaka ina ja si to nepamatam, ale mam hanbliveho kamarata tak ho trochu zaucam do tajov komunikacie s opacnym pohlavim >:D
inak dost by nam k tomu pomohlo tvoje zabudnute porsche >:D -
Dylan McKay 18.10.11 20:21
Bude to možná znít divně, ale úplně jsem na něj zapoměl. Před dovolenou jsem se projel, a teď jsme s Priusem u tchýně. V pátek se na něj půjdu podívat, a když počasí dovolí, tak se i projedu. Až skončí zima, budu ho mít už v garáži vedle domu, takhle je dost z ruky...