Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
element5 22.10.11 20:18
« Re: PRIM TOURBILLON COMENIUS GOLD
Nebudu komentovat vzhled modelu vybraného švihákem, na mém zápěstí se neobjeví, a tak mi to nepřísluší, ale musím upozornit, že není PRIM jako PRIM... Ty, které nosí náš pan prezident vyrábí manufaktura Elton hodinářská, a.s. a ty ze zmiňované (ty se skoro nevyslovitelným názvem) jsou produktem společnosti MPM - QUALITY v.o.s. Jen zběžný pohled na internetové stránky obou výrobců odpoví na to, čí výrobek vybrat... Tak šťastnou ruku ;-) -
Dylan McKay 22.10.11 07:46
To je takový moc do sportovna, a já nemám ani žádné tenisky. Koukal jsem na Porsche Design, ale místo řemínku byla pneumatika nebo co...
Líbí se mi zlaté s hnědým páskem, a nejlépe tourbillon.
PS: JanPribik- jsi s Prim spokojenej? -
JanPribik 21.10.11 17:54
ahoj,
já mám verzi silver, hodinky totiž sbírám a český kousek mi nemohl uniknout. Koupil jsem je Na poříčí ve zlatnictví, ale nějak nevím, jestli cena byla dobrá ne. Týden jsem kolem nich chodil na oběd až jsem je koupil Na značce Prim mě ale trošku štve, že vyrábí i lidové modely za 4-8 tis. Já osobně nejraději mám a nejvíce se mi osvědčily Omegy Seamaster, opravdu nejodolnější hodinky a to jak k džínům, tak k obleku. Doporučuji! -
Dylan McKay 21.10.11 07:56
« PRIM TOURBILLON COMENIUS GOLD
Ahoj všichni, kdybyste náhodou někdo věděl o levnějším zdroji na hodinky PRIM TOURBILLON COMENIUS GOLD, tak mi dejte, prosím, vědět. Strašně se mi líbí, je mi jedno diskusí kolem nich, moc je chci. Ale jejich cena je na Prim přehnaná. [odkaz]