Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 26.10.11  12:45

« Re: Porsche- totalne klekla baterie?

Petře, já myslím, že návštěva servisu nebude nutná. Ale určitě bych se v servisu poradil o nevhodnější baterce, popřípadě bych si ji nchal odborně připoji. Nejspíš se ti ztratí taková nastavení, jako jsou předvolené stanice na rádiu, popřípadě paměť elektrických sedaček, ale to jsou prkotiny. Podle mě by to ale na řídící jednotku auta nemělo mít žádný vliv. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.10.11  08:21

« Re: Porsche- totalne klekla baterie?

dylan porsak strajkuje ze si nanho zabudol >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.10.11  21:13

« Porsche- totalne klekla baterie?

Ahoj, tak jsem po vice nez mesici prisel k autu- a nic! Auto nepoznalo klic, svetla interieru pomalu zhasinala. Baterie byla na nabijecce (nemeril jsem ji) a auto porad nic. Baterie uz ma tedy narok.

Chci se ale zeptat, jestli se auto bez baterie nemuze prepnout do nouzoveho rezimu nebo jinak ztratit pamet, jestli je potom nutne navstivit servis?
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 23.10.11  20:20

« Re: PRIM TOURBILLON COMENIUS GOLD

tak ten je dobrej >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 23.10.11  20:10

Zino, jaké to je, být v kůži Suzukiho? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.10.11  19:38

Zino: >:D >:D >:D :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.10.11  16:53

To je docela dobry, ale dlooooouhy! Me se libily ty vidle prej! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.10.11  15:51

to my sa stazovat nemozme >:D >:D
    Prvý školský deň na americkej strednej škole predstavuje učiteľka nového žiaka, Sakiro Suzukiho z Japonska.
    Hodina začína a učiteľka sa pýta: "Uvidíme, kto ovláda kultúrnu históriu Ameriky, Kto povedal:Dajte mi slobodu, alebo ma zabite?"
    Hrobové ticho v triede, len Suzuki zdvihne ruku: "Patrick Henry, 1775 vo Philadelphii."
    "Výborne Suzuki, a kto povedal: Štát je národ a národ nesmie zhynúť?" Suzuki sa postaví: "Abraham Lincoln, 1863 vo Washingtone".
    Učiteľka sa pozrie na žiakov a vraví: "Hanbím sa za Vás, Suzuki je Japonec a pozná americkú históriu lepšie, než vy!"
    Zozadu sa ozvetichý hlas: "Bozaj nás v ri.ť, zasratý Japončík!"
    "Kto topovedal?" zvolá učiteľka.
    Suzuki bez vyzvania odpovedá: "Generál McArthur, 1942 v Guadalcanale a Lee Iaccoca v 1982 pri valnom zhromaždení firmy Chrysler".
    Trieda je celkom ticho len vzadu sa ozve: "Je mi z toho na grcanie!"
    Učiteľka kričí: "Kto to bol?!?"
    Suzuki odpovedá okamžite: "George Bush senior japonskému premiérovi Tanakovi v priebehu obeda, Tokio 1991".
    Jeden zo študentov sa postaví a otrávene povie: "Môžeš mi vyfajčiť!"
    Učiteľka hystericky: "A dosť! Čo to má znamenať?"
    Suzuki bez mihnutia oka: "Bill Clinton Monike Lewinskej, 1997 vo Washingtone, Oválna pracovňa Bieleho domu".
    Ďalší zo študentov vstane a zreve: "Suzuki je hromada sračiek!"
    A Suzuki opäť v pohode: "Valentino Rossi pri Veľkej cene motocyklov, Brazília 2002".
    Celá trieda prepadne hystérii, učiteľka upadá do zúfalstva, plieska dlaňou po katedre, dvere sa otvoria, vojde riaditeľka a kričí: "Ku..a, taký bordel som ešte nevidela!!!"
    A Suzuki viac-menej pre seba: "Premiérka Radičová Sulíkovi pri schvaľovaní Eurovalu, Bratislava 2011".
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 23.10.11  15:16

No je to tak jak říkáte. :-( Ale dá se s tím vůbec něco dělat? Kromě toho, že budou zas někdy volby?
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 23.10.11  11:07

Rozprodali republiku,vše co vydělávalo je v zahraničních rukách..A ty úplatky které vyplavali na povrch a vše se popírá..škoda slov. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.10.11  10:49

Me stve ze si muzou delat co chteji, a potom co se tydne odhali politickych lumparen ani nemam chut cokoli resit. Zadluzili nas a protoze uz nemaji z ceho krast, nastala posledni faze- ozebracit narod...
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 23.10.11  10:42

Průměrný plat je zhruba 21,5tisíce což není nějak hrozné,když vezmeš že je to v hrubém..A taky je fakt,že poslancům a senátorum bych plat snížil,stejně jako plat za místo v dozorčí radě.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.10.11  10:34

Prumerny plat u nas je vysoky. Diky poslancovo platu se zvysi i 8000 platu prodavacky z Coopu...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.10.11  10:31

Me se libi hodinky jako je Breguet, naopak nic nevidim na sportovnim designu. A ty Primky se mi libi asi uplne nejvic, jen je mi lito za ne davat tolik, kdyz se mi budou libit jen 2 roky...
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 23.10.11  10:04

Moc se nedivím,stojí docela dost,když vezmeš v potaz jaký je průměrný plat u nás.Většina si koupí věhlasnější značku..
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.10.11  10:01

ja si myslim, ze by si urcite nasiel nieco lepsie v tej cene, ale ako pisal element na mém zápěstí se neobjeví, kolko ludi tolko chuti ;-)
    woody >:D >:D to sa komentovat neda >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.10.11  09:24

Vypadaji dobre, ale asi se jich moc neprodalo...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.10.11  22:36

Woody: Asi tě dám na hate-list! Začalo to Mondeem a tohle je další hřebík do rakve! Až budeš potřebovat nové koleno nebo ti bude přebývat žlučník či slepák, případně i jen obyčejnou pitvu, tak za mnou nechoď! :no: 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.10.11  22:19

>:D
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 22.10.11  22:05

Koukal jsem,že Prim Tourbillon jsou limitovaná edice 50ti kousků...to moc není..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…