Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Dylan McKay 05.03.14 06:46
« Re: Poděkování AUTO.CZ
Tak jsem s Twizy dojel do Brna, Brandone! ;-)
PS: další 2 dny jsem v redakci, neskutečný s kolika informacemi musí kluci a holky pracovat- zvlášť teď, když chodí tisíce fotek ze Ženevy. Včera jsem napsal 3 články.
Už nikdy nebudu redakci kritizovat, když vidím, jak to chodí. Ještě den, a jdu pro oční kapky... -
šmoula nešika 02.03.14 13:46
Bud: Moje teta koupila jako novinku Fabii HTP. Nedávno ji s asi 32 000 km prodala (poslední rok se v ní dokonce i jezdilo ve čtyřech po dálnici), jenže okolnosti tetu donutily koupit malé auto znovu. Prý s tím pojede o něco více, ale ne moc. A že zánovní fabie od Škoda Plus s tříválcem. A nebyl by lepší aspoň šestnáctiventil, když už nic jiného? Marná snaha, zatvrzelé škodovkáře nepřemluvíš... Ale jsou i horší - prý mechanik Pepa říkal, že s dvanáctistovkou zaplatí o 5 Kč méně na povinném ručení za měsíc, že se škodovka skvěle opravuje (hlavně přední náprava na fabii, že...), zatímco italská a francouzská nee, díly na japončíky a švéďáky astronomické, že Ruda od soustruhu dodá vše potřebné, že se hrozně pomůže ekonomice... bla bla, kecy... -
woody-alien 01.03.14 21:21
Bud: Těch 7-10 tisíc beru, sám mám nevelký nájezdy. Ačkoliv u mě je to do značné míry způsobeno vlastnictvím více aut. Naklonovat se neumím. ;-) Ale tchán ať si v TV shopu pořídí sadu na vyhánění pavouků z výfukového systému. >:D 30.000 za 13 let - to je unikát. -
Brandon Walsh 28.02.14 12:57
wa tak to môj odhad podliezli o 110 Eur :yes: + 7 % dole ako majiteľ seatu (ak to ešte platí kedže sa zmenil importér na svk), pritlačenie na predajcu, aby zaokrúhlil sumu smerom dole, no krásna cena, škoda, že nie som mladší s bývaním u rodičov >:D
našiel som niečo takéto
Cupra 280
- 19-palcové disky kolies
- červené brzdové strmene s označením Cupra
- Cupra logo s označením výkonu (280)
- čierne vonkajšie spätné zrkadlá
- zadný spojler
- čierne lišty
Cupra 265
- 18-palcové disky kolies
- červené brzdové strmene bez označenia
- Cupra logo bez označenia výkonu
- spätné zrkadlá vo farbe karosérie
- bez zadného spojleru
- chrómové lišty
Na slovenský trh dorazia obe verzie v júni tohoto roka.
Čítajte viac: [odkaz]
-
Brandon Walsh 28.02.14 12:56
je ešte jedna možnosť, neviem síce či to praktizujete v čechách, choď strašne rýchlo, chytia ta policajti na passate, keďže si nebezpečný pirát auto dajú na odťahovku, vyložia za hranicami a zakážu ti na rok vstup do republiky, čo teba trápiť nemusí lebo sa skôr nestihneš vrátiť >:D -
woody-alien 28.02.14 12:54
BW: iudex už nám slovenské ceny napsal ;-) "Už nastavili: slabšia Cupra s manuálom 24890 eur (najnižšia cena na trhu HH, lacnejšia, ako Octavia RS); silnejšia s DSG za 28860 eur.
Takže komu chýba možnosť 265k verzie v Čechách, nech sa páči nakúpiť k nám. Osobne tiež považujem "slabšiu" verziu s manuálom a 18" kolesami za rozumnejšiu voľbu, nehovoriac o cene." -
Brandon Walsh 28.02.14 12:49
wa: taktiež ma to prekvapilo, nie že by som túžil po trojdverovej cupre, ale čakal som veľmi príjemnú cenu za 265 k >:D som zvedavý kedy sa začne predávať na svk, leon st doteraz nemá na stránke uvedené ceny >:D
dylan: s tvojím šarmom dá nejaká slečna twiziho do kufra a odvezie ťa na hranice >:-[] -
woody-alien 28.02.14 12:47
BW: Šlaka, jsem odhalen... >:D ;-) Původně jsem si říkal, že bych se mohl do Ženevy podívat, ještě jsem tam nikdy nebyl. Ale není čas. Jj, Cupra se mi pozdává, ale trochu mě teď nakrklo, že se u nás bude nabízet jenom 5-dv. s 280 k.

Všichni řekli, že BMW i3!!!
A to něco znamená. Ještě jsem ho neviděl, a z jistých důvodů raději ani vidět nechci. Těžko bych odolal.