Porsche 911 (švihák lázeňský)
Brandon Walsh 04.11.11 17:02
« Re: tady je zipovo
pre mna je najhorsia soferka momentalne zena z punta so zilinskou spz, nie dost ze ma skoro vytlacila z cesty musel som uplne zastat, ale po zatrubeni bola este na mna nas.rata ze co si to dovolujem, skoda ze som mal pud sebazachovy mohla mi poistovna dopriat cupra predny naraznik >:-[] -
Dylan McKay 04.11.11 16:58
« Re: tady je zipovo
Posledni mesice si vsimam, ze nejslusnejsi ridici (krome Porsche samozrejme) jsou v BMW (5, 6, 7) Mercedes (B, E, S), a nejhorsi stale Skoda (Fabia, Octavia, Superb) a VW (Passat, Transporter). Absolutne nejbezohlednejsi jsou ovsem ridici Audi a znacne se zhorsili ridici Volvo. -
NoSwear 04.11.11 16:50
« Re: tady je zipovo
Tak to neříkám, že ne, to je samozřejmě plošný problém škodovek >:D , ale taky jich hold jezdí nejvíc a jsou to povětšinou dobří a realivně svižní firemní otroci čehož lidi využívaj no, u nás ve firmě tomu není jinak, je jasny, ze kdyz tam nekdo dostane klice od O2 nebo Fabie 2 tak to je jak vstupenka mezi "silniční piráty" ;-) -
NoSwear 04.11.11 16:43
« Re: tady je zipovo
Tak mě se třeba i Suberb 2 docela líbí v "kombajnu" nicméně sou na trhu v tomto segmentu jiní favorité, ale zase za tu cenu (u noveho vozu) proč ne :-) Ale i tak bych si radši koupil něco jiného klidně ojetého >:-[]
zip: Hezkej hlídací ježek, kolik taková sranda stojí a jak je to efektivní ? Uznaj mi to jako zabezpečení vozu v kooperativě? :-! Pokud ano, poprosil bych 3, nejlepe poslat PPL :-)